Yardımcı olun lütfen ?

Arkadaşlar ben biriyle 2 haftadır konuşuyordum 2 bulusmamda çocuğun telefonunda eski sevgilisini Kürtçe Ya Min yani (benimsin) diye kaydettigini gördüm sonra oda dedi gerçekten numarasını sildiğimi düşünüyordum kayıtlı olduğunu bilmiyordum diyordu ama bu çocuk bana o kızla 1 yıl önce ayrıldığını söyledi mesajlar temmuzda yani 4 ay önce gözüküyordu, şimdi arkadaşlar insan eski sevgilisinden ayrılır hadi numarasını silmesin adıyla kayıtlı olsun neyse dersin ama hala benim diye kayıtlı olması anormal değil mi? Üstelik ilişki sürelerini de yalan söylemiş beni niye söylediyse oda tuhaf, her neyse tüm bunlara rağmen 1 hafta önce direkt kestim konuşmayı, ama yine de ben onu engelledikce o bana yazıyor yine , her neyse bu yaptığı şeye rağmen sürekli aklımda konuşmak istemiyorum ama canımı çok sıkıyor aşk dicem ben aşk ne bilmem çok hoşlandım ve çok vakit geçirdik o kısa zamanda yani ona alıştım ve sonra böyle olunca bosluktaymisim gibi hissediyorum, bana diyor ben sana aşığım sana yazmadan duramam ki diyor ama öyle olsa eski sevgilisi benim diye nasıl kayıtlı olur rehberinde arkadaşlar ben sizce hislerime uyup saçma sapan bir şey yapmamalı ve konuşmaya devam etmemeliyim değil mi çünkü nedense sürekli aklıma geliyor derslerime hiçbir şeye odaklanamiyorum kafayı yicek gibiyim
Yardımcı olun lütfen ?