Akrep burcu erkekleri çok sinirli olur diyorlar. Bir akrep burcu sevgilisine (onu sinir ettiği ve küçük kavgalar çıkardığı halde) kızmıyorsa sevdiğini anlayabilir miyiz? Akrep burcu erkekleri neden ve nasıl sinirlenir? Sevgilim ilk başlarda çok sinirli bir insan olduğunu söylemişti. Ama kavga çıkardığım halde kavga etmiyor benimle. Beni mi yeterince tınlamıyor? Yoksa alttan mı alıyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok tehlikelidirler benim erkek arkadaşımda akrep burcu idi
Akrep Burcu kolay sinirlenmez sinirlenince sakinleşemez
Büyük olaylar değil yani onun için. O yüzden sinirlenmiyor o zaman. Yanımda bir arkadaşına çok kızmıştı. Gözü o kadar kararıyor ki, eve gittim korkumdan 😬😅 korkuyorum bana da öyle sinirlenirse diye
Evet öyle oluyor akrepler
Anladım. İnşallah hiç öyle sinirlenmez bana ya. Teşekkür ederim
Akrep burçlarına genel olarak öyle diyorlar ama bence hiç öyle değiliz.
Çok sinirli bir yapınız mı yok acaba? Aşırı sinirlenmeniz gerekiyor belki kavga etmek için
Alakası yok, hiç sinirli biri degilimdir
Sinirlendiğiniz halde sabreder misiniz peki? Niye sabredersiniz
Gerçekten tüm akrep burçlarının aynı olduğunu sana düşündüren şey nedir?
Akrep burcu olmanız?
Ben sabretmem başkası eder yani, bunun burçla ne ilgisi var. Gerçekten dünyada 12 çeşit insan olabilir mi sence mk, 21. Yüzyıla geldik hala burçlara inanan var djkdkdkd
Peki burç hakkındaki yorumunu merak ettiğimi düşündüren şey nedir? Umrumda mı düşüncelerin? Asla 😂 okey?
Senin cahilliğin benim yaşamımı etkiliyor çünkü. Düşük IQ lu toplumlar geri kalmaya mahkum oluyor
Yaşamım da, düşüncem de seni asla alakadar etmiyor. Senin ne düşündüğün de benim asla umrumda değil. Eleştirmek haddin hiç değil. Sen önce burada çıplak fotoğraf koyup, karı kız düşürmeye çalıştığın vaktini git kitap okuyarak geçir. Milleti eleştirmekle bir halt olamayacağını öğren. Ya da vücudunu geliştir. O bile daha faydalı. En azından korkup yarısını değil, hepsini paylaşırsın.
Shhsjskkdkdkdkd
Karı kız düşürmek mı? Sjsjjsksks
Bir tane kız gelsin desin ki bu adam bana yavsadi djdjjdkd
Her zaman ki klişe ksli zekası, bir şey bulamayınca görünüşüm üzerinden laf atarlar
Bebeğim şahsi olarak düşüncelerin ve inançların beni bağlamaz, kaldı ki sana burçlara inanma bak yanlış yapıyorsun da demedim. İstediğini düşün istediğine inan. Ama nereden bakarsan bak burçlara inanan birisinin ayakkabı numarası ile IQ seviyesi aynıdır^^
Buradaki insanları küçümseyip, burada guru olman 😂 yani tabi ki hesabını açıp, yürüyecek halin yok. Elbette gizleyip, yürüdün. O kadar vakit geçirmişsin ki burada. Buradaki insanları küçümserken bir farkının olmayışı diyip susuyorum 😂
Senin fikirlerin seni bağlar. Dediğim gibi umrumda bile değilsin sen de, düşüncelerinde. Şimdi defolup gidebilirsin 😌
Hesabımım şifresini vereyim, bir tane gizli yorum yazmışsam eğer kapatacaksın hesabını? Var mısın? Jdjdjdk
Mk beni önüne gelen KS abazalarından mı sanıyorsun sen? Bana zekanla gel, ama burçlara inanan birinde ne gezsin zeka sjjskd
Sen kimsin be? 😂 Senin için hesabımı kapatacakmışım. Guru olduğun bir yerin insanlarını da küçümserken biraz düşünürsen diyeceğim ama iq sende olsaydı bu hataya düşmezdin 😂
Cidden sıktın, saygı bekliyorsan o fotoğrafını değşitireceksin bu arada. Benden sana tavsiye 😏
Guruluğa taktı bu da, kızım ne önemi var türü olmanın ya da ne faydası var? Guru olduğumun farkına bile varmıyorum ben djdjdkkdks
Bak yine fiziksel görünüşe saldırmaya başladı, naparsin düşük zeka anca bunu yapar ^^
Karşımda öyle bir insanın dediklerini kaleye alamıyorum çünkü 😂 hani derler ya aşırı klişe olacak ama insanlar dış görünüşleriyle ağırlanırlar diye. Söyleyene bakıyorum baldırı çıplak. Neyini takıyım ki böyle bir insanın 😂😂
Valla takamıyorum söylediklerini 😂 sen saygılı, normal birisi olsan bu fotoğrafı koymazsın sen. Soriii 😂😂
Ben saygılı ve normal biri değilim zaten^^
Kaale almasan cevap vermezdin hiç. Neyse
Ben hiç senin zekan dışında bir şeyine laf ettim mı? Etmedim, çünkü bilmiyorum. Sen ne yaptın? Yok sapıksın, yok gizliden millete yavşıyorsun bilmem ne. İnsanlara böyle önyargı ile yaklaşıp iftira atma, bu da benden sana tavsiye, hadi eyvallah ^^
Düşünceni kaleye almamamla, cevap vermenin aynı şey olduğunu hangi iq nla düşündün? 😂 Umrumda değil, çünkü hala astrolojiye merakım var. Küfürü ben kendime yakıştırmam. Tarzım değil. O senin üslübun 😌
Senin gibi çelişkilerle dolu birisinin önerilerine hiç ama hiç ihtiyacım yok. Tutarlı insanları severim. Hadi sana eyvallah 👋🏻
Takintilidir senin aklını okur o yüzden
Çok zeki ve aşırı akıl okuyor gerçekten. Neye takıntılıdır peki
Ya senin en ufak bi konuşman sözün. Den ne düşündüğünü anlar öyle soyleyim o konudaki fikrini
Bende akrep burcuyum
Sözlerime dikkat etmeliyim o zaman. Çünkü ömrü billah unutmaz 🤦🏼♀️ şimdi anladım
Unutmaz yanlış yaparsan onun düşünce yapısına göre bu ne dere yanlış ise biriktirir bunlari
İlk zamanda dikkatli konuss hareketlerine dikkat et seni seviyorsa da ailesi gibi sahiplenir
Hey yarabbim ya 😅 gerçekten öyle. Spam da bir sürü arkadaşı var. Hepsinden de intikam alacağım diyor. Unutmuyor da
Unutmaz doğru zamanı bekler sabreder bı noktada patlar😉
Ama seni seviyorsa. İnan aklına gelebilicek en zirve sevgiyi yaşar görürsün
Anladım şimdi. Çok teşekkür ederim dikkat edeceğim bu hususlara 🙂
Tamam sormak istedin başka bir şey olursa yazabilirsin buraya
Teşekkür ederim iyi akşamlar