Güncellemeler
+1 yıl
Uleynnnn yasak aşk sorusu olsa cinsellik olsa hemen üşüşürdünüz
Seviyeyi düşürüp kırıp dökmek istemedim. Neden geç yazdın neden o kızla buluştun muhabbetinden de karlı çıkacağımı hiç sanmıyorum. İyice ben aşık olmuşum onun umrunda değil gibi bir mod olacaktı. O yüzden şu mesajı attım. Sizce nasıl?
Mizah anlayışımız da farklı, hayat tarzımızda , kafa yapımızda. Niye seviyorum ben seni anlamıyorum 🙈 . Pandemide o sıra bana ne zaman gelecek psikolojisinde aramızda dostça bir bağ oluştu, ona yoruyorum.😇 ortak payda sanırım. Bazen sana üst düzey kızdığım da oldu ama yine de hayatımda olmandan mutluyum 😇. tekrar sohbet etmekte güzel ☺️. Şimdilik kendine iyi bak 👋🏻🌸.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
mizah ve kafa yapının farklı olduğu adamı ne yapıcaksın zaten salla sürmez o iş
İşte onlar da var etken. Ama böyle her gün konuşmaya devam ettikçe kendimi yedek kulübesinde bekletiliyor gibi hissediyorum. En azından biz dostuza bağladım, yedeklediğini düşünemesin diye. Sence seviyorsa buna nasıl cevap verir, sevmiyorsa nasıl cevap verir?
Seni seviyorum yazmış sadece kalp ve kırmızı gül atmış. Başka da bir şey yazmamış karışık olarak. Ne anlam çıkar sence bundan?
bende seni seviyorum de geç olacağı varsa olsun olacaksada o adım atat
Seni niye sevdiğimi anlamıyorum yazdım ya o sayılmaz mu
Ben bile kırıldımm😿
Kendimi yedek kulübesinde bekletiliyor gibi hissediyorum. Bugün sadece 2 tane mesaj attı. Onda da buz gibi ve 6 saat 7 saat sonra yazıyor. Kendimi belirsizlikte bırakmak istemedim. Sence seviyorsa buna ne yazar, sevmiyorsa ne yazar?
Seni seviyorum yazmış sadece kalp ve kırmızı gül atmış. Başka da bir şey yazmamış karışık olarak. Ne anlam çıkar sence bundan?
Sevmiyor sadece elde tutmak için öyle yazıyor ve cidden yedek kulübesindeymissin sevaeydi bu mesaj için neden falan diye sorardı erkeklere Bir günde kusmedikk😿
Sana katılıyorum , dostuz dememe yorum yapmıyor. Dostuz ya da değiliz demiyor ama seviyorum diye mesaj atıyor, sevdiğine inandırmaya çalışan bir mesaj da yok
Aşkımmm bunlar hep böyle bak hatta bikac kız vardır kendileri istediği zaman sadece onlara yazarlar kaybetmemek için seviyorum falan derlerr sende onlardanmisin öylelerine net cvp vericen medeniyetten falan anlamiyorlarr
Nasıl net cevap
Yaa direkk konuşmak istemiom dicennn
Niye diyimki onu, o desin
Nasillll o desinnnnn diycenn seninle olmaz hadi defol
Niye diyim seviyorum ya ben onu, asla bana büyük bir yanlış yapmadığı sürece demem ben ona defol filan diye
Yaaa demeessen daha çok üzülürsün seni cepte görmeye dewam ederrr emin ol umrunda olmazssin denendi 😿
Seviyorum dedi ama bunu üstüne dengesiz gibi defol denir mi ya
İşte bunun üstüne denirrr yaa offf dinlemiyorsun ki bu taktikleri
Biz ergen değiliz ama böyle saçma taktiklerle olmaz 30 yaşında
Ayyy haklısın biz biraz ergeniz ama sence o 30 yaşında gibi davranıyor muu o olgunluğa erişmemis gibi sonuçta hala davranışlarında tutarsızlık varsaaa
Onda haklısın ama sanırım bende biraz tutarsız davranıyorum.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!