Sevgilim, annesi öne otursun diye bana arka koltuğa geçmemi söylediği için tartıştık. Sorun bende mi?

1,5 yıllık sevgilim buluşmak için beni evden aldı yolda giderken annesi aradı gideceği bi yere götürmemizi istedi annesini de çok severim dünya tatlısıdır kendisi neyse gittik evin önüne annesini beklerken sevgilim bana 'sen in arkaya gec öne annem otursun' dedi dışarıda da bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu söylediğine şaşırdım çünkü söyleyiş tavrı hoşuma gitmemişti daha önce de biz annesini bi yerlere götürdük ve ben zaten kendiliğimden abla sen öne geç diye yer vermiştim ama o olmaz kızım sen gec diyerek beni öne oturtmuştu ve tabiki geldiğinde yine teklif edicektim ama ben sevgilimin bana bunu söylemesine bozuldum neyse aşağı inip arkaya geçtim ve sevgilime bu dediğini unutmuycam dedim sonra benimle tartışmaya başladı bana haddini bil yerini bil sen benim karım değilsin dedi bende tamam bilirim bundan sonra dedim sonra annesi geliyor diye sustuk annesi arka kapıyı açtı bana sen niye buraya oturdun geç öne çabuk dedi yok abla olur mu sen geç dedim yok yok bi de kurulmuş arkaya hadi in diye zorla beni öne oturttu neyse gideceği yere kadar annesiyle sohbet ettim ona hiç yansıtmadık yani onu bıraktıktan sonra sevgilim bana bak o kadar söylendiğine değdi mi annem yine seni öne oturttu dedi ben şok çünkü asıl bu şeyleri benim söylemem gerekiyordu beni kırdığına değdi mi demem gerekiyordu neyse sonra söyleme tarzının hoşuma gitmediğini söyledim ona takıldım dedim bana sadece in arkaya gec dedim sen haddini yerini bil ona göre davran sen benim karım değilsin, sen şu an benim sevgilimken senin öne binip annemin arkaya binmesi benim zoruma gider dedi ve ben bir kere daha şok geçirdim yaptığımın ayıp saygısızlık olduğunu söyledi halbuki ben ailesine bir kez olsun saygısızlık yapmadım yapmamda bana sen şimdiden başladın ön koltuk kavgasına ilerde demekki ortalığı ayağa kaldırırsın beni perişan edersin yerini bilmiyosun gibi laflar söyledi halbuki ben sevgilimle tartışsam bile annesine asla yansıtmadım yerimi bilmeyecek bi durum da söz konusu olamaz çünkü koltuk davası değil mesele söylediklerine çok içerledim çok zoruma gitti ama o şu an kendini haklı görüyor sizce ben mi abartıyorum kızlar size yapılsa aynısı ne hissederdiniz

Sevgilim, annesi öne otursun diye bana arka koltuğa geçmemi söylediği için tartıştık. Sorun bende mi?