Bir süredir sevgilimin hayatı ve benim hayatım çok kötüydü zor şeyler yaşadık maddi manevi deprem yaşadık falan. Ve birkaç aydır birbirimize de çok kırıcı olmaya başladık. Ben bundan çok rahatsız oldum artık. Sevgilimden ayrılmak istedim dün her şeyimi topladım gidiyordum artık ağladı gitme dedi yalvardı bana. Ama sürekli tamam düzeleceğiz diyip düzeltmiyor ben artık inanmıyorum buna gerçekten. Sizce düzelir mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bu insan her seferinde bidaha olmayacak diyip aynı davranışları devam ettiriyorsa düzelmez bence
Peki daha önce neden düzelmedi
Onlarda ben hatalıydım hep ama artık ben hatalarımı fark ettim kendimi toparladım düzeldim bu sefer de o kötü oldu
Bence artık saygıda bitmis uzatmaya gerek yok
Saygı bitince düzelmez mi tekrar
Hayoirrr 2 gün sonra aynı haline döner ama sen bunu deneyip ogreniceksin
O zaman ben eşyalarımı tekrar toplayayım teşekkürler
Yuh abartma sen karar ver boşa vebala girmeyim
Sevgilimin depremde evi yıkıldı maddi sorunları var hala da yaşıyorlar abna sürekli bu yüzden böyle olduğunu söylüyor ama ben çok yoruldum artık. Yaşadığı şey kolay değil biliyorum ama ben her zaman onun yanında oldum. Ona rağmen bana saygısızlık ediyor artık
Çünkü karı koca gibi oldun gidemeyeceğini dusunuyor
Yani uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz aslında pek de karı koca gibi değiliz
Okuyormusun sen
Evet
Ne okuyorsun
Diş hekimliği
Ooo süper
Asla eskisi gibi olmayacak dimi bana? Eskiden çok nazik çok kibardı bana hep çok iyi davranırdı. Ne kadar özür dilerse dilesin eskisi gibi olmayacak dimi
Hayir olmiyacak ve sendeki kredisi de bitmiş bence
Herkeste mi böyle oluyor? Yoksa bizde mi sorun? İlk ilişkim bilmiyorum her zaman mı böyle oluyor
Cevap verin lütfen
Eğer sen herseyi yaşadığında erkek değişiyor
Her şeyi yaşamadık
Ama yaşadığı yetmiş ona
Peki madem yeterli onun için bunca şey. Kaç kez benden ayrılması için sebebi vardı ama ayrılmadı. Dün de baya koştu peşimden
Bak sen ayrılmak istiyorum diyene kadsr sana köpek gibi davranıyor ayrilcam diyince peşinde koşuyor iliskiyi çok yipratmissiniz zaten olmaz
Bence ama yaşayan sensin kararda senin
Evet anladım sizi ama şunu sormak istiyorum. Benim çok hatam oldu sevgilim çok sinirlendi ben hep deidm tamam ayrılır ya bu defa benden. Ama yine de ayrılmadı o kadar kavgaya o kadar yanlış hareketime. O zaman neden ayrılmadı?
Çünkü senin gibi birisini bulamayacağını dusunuyor ikinci bir şansı olsa anında gider hataların neydi özel degilse
Hatalarım ondan habersiz onun telefonunu kurcaladım, arkadaşlarına yazdım falan, çok ısrar ediyordum toksiklik derecesinde
Bunu neden yapıyorsun ki ne kazanmayı bekliyorsun öyle yaparak
Bile isteye yapmadım. Sevgilim depremde Maraş saydı ben İstanbul’da. Ona ulaşamadım bir süre çok korktum, çok zor şeyler yaşadılar hep onu düşündüm, onu kaybetmekten korktum. Mental olarak iyi değildim ama şimdi yeni yeni toparlıyorum bende öyle biri değilim zaten normalde. Depremden önce öyle biri değildim
Swn deprem yaşamadın dimi
Ben yaşamadım ama bende maraşluyım. Ailem ordaydı sevgilim ordaydı ben yalnızdım İstanbul’da. Bende kötü şeyler yaşadım o dönem o yüzden öyle oldum. Ama normalde depremden önce 7-8 aylık bir ilişkimiz vardı ve hiç öyle bir insan değildim.
Destek aldın mı peki
Neyin olduğunu düşünüyorsun ki
Zaten inanın o kadar kavgaya tartışmaya rağmen sevgilimin de bekleyip düzelmemi istemesinin sebebi buydu. Beni tanıyor öyle biri olmadığımı biliyor ama ben toparlanmakta çok zorlandım. Psikoloğa gidiyorum evet bu daha iyi halim şuanda bu söylediğim şeyleri yapmıyorum ama çok zaman aldı onu da çok yıprattım
Bu yüzden bende hata çok olduğundan bu kadar üzülüyorum, bu kadar çabalıyorum. Ben düzenlediğimden ilişki düzeliyor ben mental olarak çok dengesizim toparlanamıyorum bir türlü
Sen onu seviyormusun
Seviyorum tabiki sevmesem bu kadar dil döker miyim size. Çözmek içim uğraşır mıyım
Ozman kal yaninda neden gitmek istiyorsun
Çünkü o da bana saygısızlık ediyor son zamanlarda
Ne diyim bilemedkm
Ben, bir daha bana karşı saygısını bozarsa onun hayatından gideceğimi söyledim. Söz verdi bakalım göreceğiz
Bozar zaten merak etme
Göreceğiz artık keyfi bilir bozarsa beni kaybeder
Aynen
Düzelmez yoluna bak zaman kaybetme
Düzelmez denendi onaylandı
Sadakat gerekli