Eski sevgilimin dogum gününü kutlamalımıyım?

biz çok kötü bir ayrılık yaşadık ayrıldıktan bi hafta sonra arkadaşımla birlikte oldu fakat arkadaşım oldugunu bilmiyormuş yalanları yaptı sonra konuşmaya başladık bana açıklama yapmak için buluştuk o gün yüzüne tükürmem gerekirken tüküremedim sarıldık sonrasında kavga ettik o sustu yalvardı böyle yapma diye ama bizden bi daha asla olmayacagını söyledi ben agladım ve ondan kaçtım ağlarken görmesini istemedim ama gördü yanıma gelince kovdum bindi bastı gitti sonra aradı aradı açmadım sonra açtım ve Allah uzun ömür versin arama aartık diye saydım zaten bir sürü hastalık sahibi oldum onun yüzünden canım hâlâ çok yanıyor ama brn unutamıyorum ve dogum gününü kutlamak istiyorum ama o kutlarmı bilmiyorum onun dogum günü daha önce oldugu için kutlasammı diye düşünüyorum aslında hiç mantıklı drgil ama olmuyo öyle hastalandım ruhsal olarak çok kötü şeyler yaşıyorum biraz hafifledi şimdilik ilaçlarımla ayakta durmaya çalışıyorum aglamaktan bogazımın yanıgından kusuruyorum? Ne yapacagım ona kıyamıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Ve eski sevgilim be düşünür aynı şey bi erkeğin başına gelse benim hakkımda ne düşünürdü?
Eski sevgilimin dogum gününü kutlamalımıyım?