Asla soğumasını istemediğim birisi var “kendinden soğutuyorsun” diyor nasıl geri ısıtabilirim kendime çekebilirim nolur yardım edin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(18-24)+1 yılsenden soguma sebebi neyse o davranisi bir daha asla yapma ve cevresindeki yakin arkadaslarini kendine ornek al. en yakin arkadasi nasil davraniyorsa ona daha fazla o sekilde davran. ama asla kendinden sogutacak hareketler yapma. hatta eger sebebini bilmiyorsan kendisine sor seni kendimden ne yaparak sogutuyorum diye. cevabini aldiktan sonra o davranisi asla yapma. kendisi fark edecektir.
065 Yorumla
Soran+1 yılyapma dediğini yapıyordum önceden sonra günümüz berbat geçiyordu şu sıralar fikir ve düşüncelerine aşırı saygı gösteriyorum ama ona kendimden ne yaparak soğutuyorum diye sorarsam cevap vermez çünkü çok kırılacağı bir olay yaşadık o günden sonra cevap vermez
Cevap sahibi+1 yılyapma dedigi sey cogu insanim rahatsiz olacagi derecede kotu bi sey mi?
Soran+1 yılonun üzerine yemin edip o yemini bozdum ve çok hassas olacağı bir konudan
Cevap sahibi+1 yılayyyy bu cok kotuymus
Soran+1 yılevet biraz fazlasıyla kötü :/ ve geçen gün dalga geçeriz güler eğleniriz diye düşünüp bir şey söyledim ama üstüne alındı ve çok kötü hissetti her dediğime bir şey söylüyor sürekli nefret kusuyor çok sinirli bana
Cevap sahibi+1 yıleger bunu birkac kez tekrarladiysan durumu kurtarmanin bir yolu yok ama yine de dediklerimi yap. hala devam etmek istiyorsan kizla baglantiyi asla koparma. surekli onunla konus, fotograf at, iltifat et, bulus falan. bulusmak istediginde istemiyorum derse teklifi bir kere daha sun ama iki kere reddediyorsa 3. teklifi sunma. uzerine cok gitme. deger verdigini surekli hissettir.
Soran+1 yıltam 00.00’da 8. ay 15. günümüze feci bir şekilde nefret kusarak girdik (ben değil o) bu durum beni çok üzdü her gün beraberiz sürekli yanında olduğumu hissettirmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbak bu soylediklerinden anlasiliyor ki kiz asiri kirilmis. annem bana asiri kotu davranirdi eskiden. onun yuzunden bir suru travmaya sahibim. biri elini ufacik kaldirsa korkuyorum. ama annem oldugu icin baglantiyi koparamiyorum. bana iyi bir sey soyledigi zaman hemen sinirleniyorum ve o iyi sozu kafamda kotuye yonlendirip kendimi kotu hissediyorum. senin soyledigin seyle benjm verdigim ornek tipatip ayni aslinda. bu kizi onceden kirmissin ve olanlari unutamamis. sana cok sinirlenmis ama uzun sure sana olan bu sinirini sana yansitamamis. seni kirmamak icin yansitmamis olabilir. ve bu yuzden de bundan sonra ona ne yapsan sana sinirle tepki verir. ama sen ona dediklerimi yapip duzeldigini ve bundan sonra ayni seylerin tekrarlanmayacaginin garantisinj verirsen o kizi kazanirsin.
Soran+1 yılbir şeyi 3. kez tekrarlamayayım başka ne yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılonu kirdiysan ona pisman oldugunu ve onun duygularina deger verdigini soyle
Cevap sahibi+1 yılayrica su an cok pisman oldugun icin bu saatten sonra bircok kez ozur dileme egiliminde bulunabilirsin. sakin bunu yapma. cok fazla ozur dileyerek onu kazanamazsin, aksine kaybedersin. samimi olmadigini dusunur.
Cevap sahibi+1 yılayrica ozur dileyeceksen samimiyetle ozur dilemeye dikkat et. eger samimi olmazsan o ozur hicbir ise yaramaz.
Cevap sahibi+1 yılbu arada az once 00.00da 8. ayimiza nefretle girdik dedin ya. yarin hicbir sey olmamis gibi konusmaya devam ediyor musunuz yoksa yarininiz da mi kavga gurultuyle geciyor?
Soran+1 yılokula gidecektik beraber kalktığı gibi üzgündü zaten bir anda ağlarken fotoğraf yolladı gelmiyorum dedi bende okula gitmedim yakınlarda oturuyorum dışarı da çıkmayacağını söyledi
Cevap sahibi+1 yılyanina gitme ihtimalin varsa yanina gitmeye calid kesinlikle. aglamasi hic iyi degil. eger aglarken yaninda olursan ve ona ayni hatalarin bir daha asla yasanmayacagina soz verip onun yaninda oldugunu kendisine hissettirirsen cok iyi olur. kesinlikle kendini daha iyi hisseder ve isinabilir sana karsi.
Soran+1 yılyanına gidemem fakat bu dediğin şekilde aynısı oldu yanına gittim söz verdim fakat anlamadığım bir şekilde tekrardan bozuldu ama niye anlam veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılniye'si cok acik ve net. eskiden olan tartismalarinizda icindeki uzuntu ve sinir kalmis. icinde kalan butun kini ve nefreti sana kusuyor son donemlerde. ama sen baglantiyi koparmayip bu sefer gercekten kendine guvenerek ve yapmayacagindan emin olarak bir soz verirsen bunlar zamanla duzelir.
Cevap sahibi+1 yılkiz zaten cok yipranmis anlasilan. onu duzeltecek tek kisi de sensin. bu donemler sana cok sinirli olabilir. sen cok uzerine gitme onun.
Soran+1 yılaynen de böyle oldu sabah ailesi ile bir olay yaşadı sanırım ama asla anlatmak istemiyor destek olmak istiyorum diyorum ben artık istemiyorum diyor kapandı o devir kendim çözüyorum diyor
Soran+1 yılonu iyi hissettirmek için ne yapmalıyım (güvende ve evinde gibi hissetmesi için)
Cevap sahibi+1 yıleskiden bu tur olaylar yasadiginda destek olmuyor muydun ki boyle dedi simdi?
Soran+1 yılhayır sonuna kadar destek oluyordum gerekirse canımı verirdim
Soran+1 yılaz önce de zamanla düzelteceğim her şeyi göreceksin dedim fakat umutsuzluğa kapılıp “düzelmeyecek hiçbir şey hazırla kendini” dedi sen düzeliyorsan düzel ya da bitsin dedi bende düzelecek dedim
Cevap sahibi+1 yılayni hatayi cok fazla tekrarladigin icin sana inanmiyor artik.
Cevap sahibi+1 yılonun guvenini kazanmaya calis.
Cevap sahibi+1 yılguvenini su sekilde kazanabilirsin.
hatan kucuk de olsa buyuk de olsa sen de bir insansin hata yapabilirsin. hatani kabul et ve yoluna bak.
seni yanlis anladigini soyleme. ya o aslinda oyle degildi sen beni cok yanlis anladin vb. cumleler asla kurma.
asla "ama sen de" deme. ama sen de soyle yaptin boyle yaptin diyerek uste cikmaya calisma.
konusmadan once kendinle yuzles. ya ben bunu niye yaptim, amacim neydi, korktum mu, neyden korktum, niye boyle bi seye ihtiyac duydum vb. sorulari kendine sor cevabin mantikliysa bunlari ona da soyle. soyleyeceklerinin ana fikri de "seni bu denli incitecegini bilsem asla yapmazdim bu hatayi" olsun.
kizi karsina al ve gercek hislerini anlat. ne kadar pisman ne kadar uzgun oldugunu bilsin. oyle uyduruktan bir ozur konusmasi yapma. asla bahaneler uydurma icten ol. Gercekten samimi bir ozur konusmasi hazirla. soyleyeceklerini duymak istemeyebilir. o zaman yaz. ya da tekrar tekrar konusmak iste.
Soran+1 yılben tam olarak ne yaptığımı çözemiyorum bir türlü
Soran+1 yılsabah ailesel bir nedenden dolayı morali çok bozuk dün gece de biz tartıştık o yüzden üst üste geldi bütün olaylar konu hakkında tek kelime etmemi istemiyor yazdığımda ise “soru sor diye bakmıyorum mesajlarına kafamı dağıtıyorsan dağıt” diyor
Soran+1 yılmesela şimdi priv hesabına kısa tayt şortuyla story atacak (hesabında erkek yok) bir şey diyemiyorum ama ben priv hesabıma story attığımda (hem kız yok hemde normal bir story yani nasıl desem tuttuğum takımın storysini bile atamıyorum) laf yapıyor ben hiçbir şry diyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsen story attiginda ne diyor mesela sana
Soran+1 yılben galatasaraylıyım ve geçen haftalarda galatasaray maçı geri çevirmişti tam yenecekken bir golümüz iptal edildiği için kaybettik ve bir tane post çıktı karşıma (madem olmayacaktı niye olur gibi oldu?) yazılı bir post resimde de galatasaraylı futbolcu kayarak gol sevinci yaparken fotoğrafını çekmişlerdi bende bunu full erkek olan hesabıma atmak istediğimde laf yaptı atma falan diye emir verir tarzda konuştu
Soran+1 yılve ben yazın onu şort konusunda çok darlıyordum çünkü affedersiniz şort kısacıktı poposu görünüyordu ama beni dinlemeyip hala giyiyordu ve az önce spor taytıyla story attı arkadaşı da cevap vermiş kanka altında şort var yalnız diye dalga geçtiler çok zoruma gitti o benim açık kolsuz giyinmeme izin vermiyordu bende ona şort konusunda baskı uyguluyordum şimdi ben onu dinlerken o beni dinlemiyor ve en sonunda suçlu ben oluyorum sürekli
Cevap sahibi+1 yılbu galatasaray olayi oldugunda sana atma demis ya. neden diye sordun mu?
Soran+1 yılniye dediğimde cevap vermedi ama benim fikrim madem olmayacaktı niye oldu yazısında eskilerime gönderme olarak algıladı saçma sapan sebepler yüzünden
Cevap sahibi+1 yılo sekilde anlayabilirdi ama anlayamaz cunku yazinin altinda zaten futbolcu var ve styi neden attigin da belli. yani ne bileyim olay cikartmak icin mevzu aramis. sana karsi asla anlayisli degil.
Soran+1 yılbiraz öyle evey
Cevap sahibi+1 yılbu kiyafet konusunda asiri darliyosunuz birbirinizi ya okurken ter basti.
Cevap sahibi+1 yılpeki neden ayrilmiyorsun?
Soran+1 yılondan ayrılamam çünkü önceden dört kişiyle çıktım dördünü de sevemedim hepsi aldattı bu kız bana olmadığı kadar sabırlı ve iyi davranıyor
Cevap sahibi+1 yılya nasi iyi davraniyor. baski yaptigi ortada.
Soran+1 yılbaskı yapıyor ama çok az rahatsız edici derecede değil artık alıştım sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılne desem bilemedim. asiri sorunlu bi iliski. ben olsam sinir hastasi olarak cikardim
Soran+1 yılzaten psikolojik destek alıyordum en son onu anlattığımda üç tane ilaç yazdı sinirimi kontrol edebilmem için
Cevap sahibi+1 yılhala aliyor musun destek?
Soran+1 yılbi ara yakın arkadaşı bizi ayırmaya çalışıyordu ve en sonunda bir kere ayırdı ondan 10 saat sonra barıştık ve yakın arkadaşı dediği kızı şu an hiç sevmiyor kızın yalanları her boku ortaya çıktı ne kadar gıcık birisi olduğunu bütün okul öğrendi kız okula gelmiyor sınıfta kalacak
Soran+1 yılevet hala alıyorum psikolojik destek
Cevap sahibi+1 yılmesela bi olay oldu sonra baristiniz baristiktan sonra sana kaba mi davraniyor yoksa daha mi iyi?
Soran+1 yılolaya göre değişiyor ama genellikle kaba değil de olaydan sonra soğuk davranmaya devam ediyor
Soran+1 yılbak mesela şimdi de yarın bir yere gidecektik sabah da ona dedim ki ne giyersen giy sıkıntı yok o da ondan sonra kazak düşünmüştüm dedi yarın için önü biraz açık bir kazak ve laf etmiyorum hiç sorun yok bakana kazağı giydirir gezdiririm zaten o yandan hiçbir yana sıkıntım yok dedim ki ben yarın gelemezsem napıcaz ben varken giy de ben yokken bakarlar dedim yanlış anlaşıldım fakat benim demek istediğim ben gelemezsem napıcaz derken eve mi geçerim ne yaparım diye kendi kendime düşünürken oraya yazdım fakat o ben varken giy ben yokken giyme olarak algılamış ve ben asla o anlamda demedim yine suç bende oldu asla öyle bir şey ima etmedim bana yalancısın sen yalancı kardeşim. dedi
Cevap sahibi+1 yılsoguk davranma sekli nasi mesela? konusmuyor mu? ne yapiyor?
Soran+1 yılhiç iltifat ya da tatlı söz kullanmıyor öpünce geri öpmüyor asla tepki vermiyor şimdi ise yanlış anladığı için bana saydırıp duruyor benim yaptıklarımı o bana yapsaydı ona asla böyle şeyler yapmazdım fazla abartıyor ve kendinden aşırı itiyor düşünsene sürekli sevgiline küfür ediyorsun ve ana bacı normla bir şekilde değil
Soran+1 yılne kadar itici bir halde olduğunu bilmiyor bile
Cevap sahibi+1 yılcok uzuluyorum senin icin ya ciddiyim. bu yapilanlar dusmana bile yapilmaz. bu soruyu "arkadaslarimin iliski uzmaniyim ya bu sorunu da iki dkda hallederim" diye dusunerek cevapladim ama su an ben bile tikandim cozum yolu bulamiyorum.
Soran+1 yılya biraz ona yaşattıklarım etkisinde kalmış ama bana karşı aşırı kaba davranıyor ben ise ilaç kullanıp onun dediği her şeye susuyorum arkadaşlarımın yanında yaptı bir kere “çok çirkinsin, saçın bok gibi, şu tipe bak, evlenirsem seninle mi evlenirim (sürekli evlilik hayali kuruyordum ona da anlatıyordum)” demişti arkadaşlarım ona abartıyorsun demesine rağmen hala devam etti ve hakediyor dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık ayrılsam ben üzülücem ayrılmasam ben üzülücem en sonunda üzülen yine ben olucam o değil.
Soran+1 yılen son bana yazma gözüme gözükme demişti şimdi yazdım ne var ne tamam yine dedi artık kendinden çok soğutuyor ve bunu bilerek yapıyor bıktım
Soran+1 yılbak sinirden elim ayağım titriyor bir gün ona öyle bir patlayacağım o gün ayrılacağımız gün olacak aha da buraya yazdım geri cvap atıcam tekrardan
Soran+1 yılbak gece güzel uyuduk sabah kalktık aşırı tatlı geçiniyoruz çok güzel davranıyor fotoğraf falan atıyor hazırlanırken aşırı tatlı olmuştu bende dedim ki çok tatlısın prenseslere benzemişsin bide okul sonrasında dışarı çıkıcaktık geçen hafta bugün eve gidip üstünü değiştirip öyle çıkmıştı bende tekrardan sordum dedim kıyafetini değiştirecek misin geçen hafta değiştirmiştin ya diye söyledim o da kıyafetine iğrenç demişim olarak algıladı yine saydırdı bir sürü laf söyledi allah senin belanı versin diyerek engelledi artık sabrımın son noktalarına geldim yüksek ihtimal o adım atmadan atmayacağım artık
Cevap sahibi+1 yılkavga sebepleri falan asiri sacma ya asla alttan falan almiyor ayril bence. iliski iyice toxiclesmeye baslamis.
Soran+1 yıldün çok güzel bir gün geçirdik yaptığı şeyler için özür diledi yapayanlış anlayıp bana kızdığı için küfür edip engellediği için özür diledi yanlış bir şey söyledi o kadar zoruma gitti ki kendimi tutamayıp ağladım karşısında ve onun için de özür diledi fakat şimdi bozuldu aramız yeniden niye diye soracak olursan bana eski sevgilisiyle match kullandığı bir kılıf vermişti önceden fakat şu an aklına gelmiş şu an söyledi bana benim umrumda değil çünkü 7 günlük bir çocuktu aralarında bir şey de yaşanmadı ama ben şakasına dedim ki “vay be eski sevgilinle kullandığın kılıfı da veriyosun ne güzel hayat” deliye döndü “yazma bana, s1ktir git, Allah uzun ömür versin, hayatımı s1ktin, ayrılalım” tarzı kelimeleri tekrarladı bende ona gülüp geçeceğimiz bir şeyi abarttığını ve gereksiz büyüttüğünü söyledim bana geçen gün söz verdi küfür etmicem engellemicem diye fakat yine bugün bir daha yaptı daha da uğraşmayacağım ayrılıyorsak da ayrılırız çok tın değil
Cevap sahibi+1 yılsen niye affediyorsun ki allah askina. bir de gunlerdir yazmadin buraya. ne oldu ne bitti asiri merak ettim. birisinin daha boyle bi sorunu vardi onu sen sandim. o derece alistim yani buraya cevap yazmaya. ya yapan bir daha yapar bunu bi dusun. affetme artik yeter. alttan almasi gereken kisi sen degilsin. sen onu uzdun ama durumu duzeltmek icin elinden geleni yaptin. sen kirildin ve yine sen toparlamaya calistin. o hic alttan aldi mi? yok. neden alsin ki? sonucta kafasi rahat. yeniden barisirim sonucta diye dusunuyor, alismis.
Soran+1 yıltelefonumu alıp bakıyor bende onunkine bakıyorum uygulamayı sildim görmesin diye şimdi aklıma geldi yükledim yazdım direkt seni asla tanımıyorum 17 yaşında bir erkek çocuğuyum ama harbiden çok yardımcı oldun dostum teşekkür ederim
Soran+1 yılona adam akıllı söyleyeceğim diyeceğim ki “oluyorsa oldur olmuyorsa yollarımızı ayıralım” artık kararı neyse devam ederiz o şekilde
Cevap sahibi+1 yılya devam etme. daha cok uzulursun ya eminim buna. kiymetli zamanini kalbini paramparca eden birine degil de seni her seyinle seven ve en onemlisi yuregine seni sigdirmayi basaran birine ayirmalisin. ayrica yardimim dokunduysa cok sevindim.
Soran1 yıluygulamada mısın hala bilmiyorum fakat 1 yıl sonra tekrardan yükledim bir şeyler vardır belki kafamı dağıtırım diye ama bu yazdıklarımı görünce kendimi o kadar canım ve boşa uğraşır hissettim ki sana açıklayamam bile ama destek olmuşsun teşekkür ederim ve merak edeceğin o soruya geldim evet o kızla ayrıldık sonunda 2024 ekimde o günden beri hayatım çok değişti 2024 ağustosta farklı şehire taşındım hayatımda en değerlimi kaybettiğimden dolayı sonra da o kız bunu kullanarak üstüme geldi kötü kullandı ne kadar bencil ve narsist birisi olduğunu anlamış bulunmaktayım bunun üzerine bir ilişkim daha oldu 4 aylık onunla da ayrıldık yeteri kadar vakit ayırmıyormuşum bahanesiyle (bir günde 22 kere araştığım birisi) o da iyi ki bitti zaten ilişki içerisinde mutlu değildim kendimi üzüyordum şu an genel olarak hayatım güzel sadece biraz bunalım içerisindeyim geçen gün öğrendim kızla ayrıldıktan bir hafta sonra yeni sevgili yapmış ondan ayrılıp yakın arkadaşıma yürümüş sonrasında bir ilişki dsha yapmış ne kadar boşa zaman harcadığımı boşa kendimi yorduğumu çok iyi anladım hayatımda bana çok güzel bir tecrübe oldu. Ee anlat bakalım sende nedir durumlar?
Cevap sahibi1 yılvay be 1 yil olmus. ama soruyu gorur gormez konustuklarimiz aklima geldi direkt tanidim seni. o gun bana resmen icini dokmustun o kizla yasadigin butun kotu seyleri anlatmistin cunku sende cok etki birakmisti ama buna ragmen bir cozum yolu ariyordun bir seyleri duzeltmeye calisiyordun. gercekten cok temiz kalpli iyi bir insansin. dogru kisi su zamanlar karsina cikmamis olabilir ama senin gibi iyi birinin, iliskisi icin cabalayan birinin illaki bir gun biri tarafindan sevilecegini ve sevecegini dusunuyorum. umarim icinde bulundugun bunalimi da atlatirsin.
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Üstüne gitmem, 1 kez söylerim sonra kendi haline bırakırım ve ısrar etmem.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapınca da çabalamıyorsun derse ne yapacağım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizden soğumasını asla istemediğiniz insanı nasıl ısıtırsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler