Nasıl birinin duygusal olarak size yaklaşması imkansızdır?

Nasıl birinin duygusal olarak size yaklaşması imkansızdır?

Kıymet bilmeyen.. değer bilmeyen. ve beni kalbim için değil özelliklerim dışım ya da işim için param için seven bir kadının yaklaşması imkansızdır.. ya da tek amacı c yaşamak olan bir kadının.. ben sevgiye ve aşka değer veriyorum saf duygulara değer veriyorum böyle birisi ancak yaklaşabilir bana
Çok şey yazabilirim de başıma gelir diye korkuyorum 😅 Kendini bilmez tavırları ve güzel olduğunun farkında olup onu benim üzerimde denemeye kalkması tiksinç geliyor. Güzelliğe önem vermiyor değilim ama onu kullanmaya kalkması 🥶🤢
Birey olma bilinci geliştirmemiş, tüm hayatını çevresindekilerden onaylanmaya adamış, buna rağmen bencil ve bunların sonucunda kıymet bilmeyen kişiler elbette.
Parasıyla bir kadını satın alabilecegini zanneden bir adam bırak bana yaklaşmayı.. benimle aynı kaldırımda yürümesin.. benle aynı sokaktan geçmesin mümkünse..
Cevap
24Cevap
Bununla alakalı çok fazla seçenek var aslında yazsam roman dahi olabilir fakat tek bir sebep söylemem gerekirse o da dengesiz bir insanın bana yaklaşması imkansız.
Dengesiz, ne istediğini bilmeyen, eli şeyinde dolaşan, her şeyi şikayet eden, karşındaki insanın fikrine saygı duymayan... liste uzun ilk aklıma bunlar geldi.
Durgun, donuk, üşengeç ve çok bildiğini sanan ama hiç bişeyden anlamayan zır cahil birinin. Birine duygusal his beslemeden önce muhakkak hayranlık duymam gerekir.
Anonim kalan, samimi bulmadığım, aşırı ısrarcı, empati seviyssi düşük, yalan söyleyen, aşırı egolu vs
Yalancı, tutarsız, egoist, bencil sadece kendini düşünen merhametten yoksun kimse bana yaklaşmaz.
Bencil, egoist, yalancı, sadakatsiz, sözünün eri olmayan, anlayışsız, ortak noktalarımızın olmadığı biriyle yakınlaşabilmemiz mümkün değil.
Merhametsiz insandan korkarım zira o kişi hiçbir şeyden korkmaz
Merhametsiz kibirli kendimi beğenmiş hayvan sevmeyen kişiler benden uzak olsun.
Kendinin farkında olmayan herkes uzak durabilir.
Ciddi olan hiçbir kadın bana yaklaşmamalı üzerim çünkü ben ciddi herif degilim
Bencil, çıkarcı, maddi olarak aşırı hırslı, ailesine aşırı düşkün olan...
Aile sevgisi görmeyen biri görmediği sevgiyide kimseye gösteremez.
Yaklasabilirler özgüveni vardir yaklasıyordur sorun yok.
Arafta kalıp ne istediğini bilmeyen, geçmişini sindirememiş, duygu kontrolü zayıf insanlar.
Enerjisi olmayanlar. Hayattan bezmiş üflesen uçacak olanlar bir de aşırı şımarık olanlar 😃
Kimseye kalbimi tam anlamıyla açmıyorum, farklı kızlarla flortlesirim. Kadınların yalanları bitmez
Ben zekayı çok önemserim zeki insan kendi önceliklerini çok düzgün bir şekilde seçebilir bu tarz insanlarla daha iyi anlaşıyorum ama zıttı duygusal düşünün bir insanla yapamam
Irkçı, ayrımcı, ön yargılı, sürekli yargılayıcı konuşan.
Empati seviyesi düşük biri
Yalan söyleyen birisinin uzaklaştırırım
Narsist
İlgi delisi
Şımarık
kibirli olanlar misal
Şiddet uygulayan birisi.
Kibirli kendini kandıran kişiler
Saygısız insanları asla yaklaştırmam.
Sevgimi anlamayan biri.
Maço kanlı lunlu konuşan hodukler
Kıymet bilmeyen