Sevgilinizi, fiziken ve kusurları ile sevebilir misiniz...

#emre00 ®
Sevgilinizi, fiziken ve kusurları ile sevebilir misiniz...

#emre00 ®
Olması gerekende bu değil mi zaten? Bir insanı kusurlarıyla da sevebilmek önemli evet arada istisna durumlar kabul edilmeyebilir ama bir insanı kusurlarıyla sevmek olması gereken bir durum diye düşünüyorum aşk bunu gerektirir.
Sevilmeyi hak etmeyen, bilmeyen insanlar tabii ki kusurları görür, takılır, yapamaz, sevemez. Ama bu onların tamamen kişisel problemi, kendini kusursuz sanmaları, aslında hak etmedikleri değeri ve sevgiyi göstermiş olmamızdan kaynaklı. Bildiğim tek şey; birine gerçekten aşıksan kusurlarını hiç farketmeyecek, görmeyecek olmandır. Onu tepeden tırnağa, ruhundaki ve bedenindeki çatlaklarıyla seviyor olacağındır.
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim;))
Kusurlarını bile yerim 😂
Ben buna gelemiyorum işte.. Kusurları varsa ben neden sevmek zorundayım? Bana uymayan bir huyu, kusuru varsa; bunu düzeltme yoluna gitmeyip "beni böyle kabul et" diye diretirse bahtı açık olsun.. Onu öyle seven birileri de çıkar elbet..
Saçma bi düşünce eğer böyle diyorsan gerçekten sevmiyosundur zaten sevdiğin zaman yani gerçekten sevdiğini küsur musur görmüyo göz
Kusur varsa baştan sevemiyorum.. Törpüleyemiyorsa da soğurum..
Ve saçma bir düşünce demene gelince.. Sana benim fikrimi yorumlama haddini kim verdi.. Yırtık dondan fırlar gibi çıkma ordan burdan.. Neyle karşılaşacağın belli olmaz..
O zaman sen kimseyi sevemezsin çünkü her insanin bi kusuru vardir , kusur varsa sevemiyorum diyosun
Cevap
31Cevap
Severim ama onunda benim gibi sevmesi lazım
Sevdiğimi herhaliyle oldugu gibi seviyorum.
Herkes kusurlarıyla kusursuzun peşinde...
Kusuruyla, yanlişıyla her zerresiyle severim.
Sevgi var ise kusura yer yoktur..
Evet kusurları ile severim zaten gerçek aşk budur.. her şeye rağmen sever yanında olursun.. hatalarına kusurlarına rağmen.. onu değiştirmeye çalışmazsın.. ama tabi ki de bazı hatalar vardır onları da affetmem ben ne olursa olsun
Sevdim evet. Sevgi öyle olmalı da zaten.. o buna değdi mi işte?
Değdi mi 🙄
Tabii ki, asıl sevgi kusurlarını da sevebilmektir, o kusurlarıyla da tatlı bulabilmektir onu, birisini sevmiştim vakti zamanında, burnu kötüydü lakin ben onun burnunu dahi seviyordum, gözüme çirkin görünmüyordu, diksiyonu faciaydı lakin hoşuma gidiyordu, sesi, seslenişi, her şeyi, yürümesi dahi.
bazı kusurlar gözardı edilemeyecek cinstendir. seviyorum olsun diye kendini kandıramazsın. farzı misal sigara içmesini kusur olarak görmesen olur, ama sosyal medya hastalığı veya gizli davranışlar sergilemeyi sevmesini hıı olsun ya bu da böyle napalım diyemezsin, kusrun üzerine gidersin yardımcı olmazsa sevginin gramı kalmaz zaten.
Onarım merkezi değilim ben neden kusurlarını seveyim.. benimleyken kusurlarını minimuma indirebiliyorsa hay hay yoksa bye bye fkfjf
Kusurlar benim çok dikkat ettiğim şeyler değil. Ben birini sevdiysem zaten olduğu gibi sevmişimdir.
Evet ben onu olduğu gibi severim.. Her insanda bir kusur olur..
Önemli olan da o ya zaten sevdiğini her şekilde sevebilmek
Çok aşıksam ve itin teki değilse popon bile yerim kim kusursuzki ama kusur var bir de kusur var bazıları varki geçmişte birini oldurmustur hırsızlık dolandiricilik veya aldatmistir o kişiyle ilişki kurmayı tercih etmem ama bazıları varki mental fiziksel hastadır bir yerinde ameliyat izi vardır boyu kısadır nebileyim onları görmezden gelirim
Sevgili olmuşsam sevmişimdir zaten, az çok tanımış olunur bu evrede. İlerisinde de ne olur bilinmez.
Elbette severim. Zaten güzellik sadece ilk etapta önem verilen bir durum, zamanla o kişinin sana olan duygusu, sana hissettirdiği duygular seni ona asıl bağlayan, ilişkinin devamlılığını sağlayan şey bana göre tam olarak budur.
Kudurun ne olduğuna göre değişkenlik gösterir. Saygıyı aşan bir boyutsa şayet bunu hoş karşılsmak öz, saygıyı zedeler. Fiziksel görünüm için kabul edilebilinir. Ancak ihanet saygısızlık bencillik hoş görülemez.
*kusurun
Sevdiğim insanın kusurları gözüme batmaz, onu olduğu gibi kabul etmişimdir. Olması gereken de budur zaten: kusurlarıyla beraber sevmek.
Sevgili kusurlarıyla sevilir. Hep iyi yönlerini düşünerek değil bizim katılmadığımız konularda da anlayış gösterip her fikriyle benimsemek sevmek en doğrusu.
şu an evet desem bile o anı yaşamadan hissetmeden bilemem bunu insanız nede olsa . Tabikide gönül herşeyi kabul ediyor etmek istiyor, belki de sevgilim yok diye net bir şey gelmiyor aklıma.
Aslında karşındaki kişiden ne beklediğine bağlı olarak değişen bir şey bu. Diyelim X değişkeni sevgi, saygı, yakışıklılık ya da paradan biri olsun. Sen X i ondan aldığın takdirde onun hiçbir kusurunu görmüyorsun ya da bu kusurlar gözüne batmıyor. Olay aslında senin beklentilerin ve onun bu beklentileri karşılayıp karşılayamamasına bağlı.
Zaten Ted Mosby'nin de dediği gibi, kusurlarına katlanacağımız değil; sevebileceğimiz insanlarla sevgili olmalıyız.
Sevgi tüm kusurları örterdi oysa.
Aciz yanını unutup kusursuzu istemek aklıselim insanın işi değil.
Artık kusurlarıyla soğuyan bir yapım var. Herkes hak etmiyor sevilmeyi
İnsan sevdiğinin kusurlarını görmez, ne zaman sevgi biter kusurlar göze batar.
Evet ve seviyorum çok sık hastalanıyor midesinde sıkıntı var geniz akıntısı var kollarındaki liflerde yırtılma var sinirli asabi ama seviyorum herşeye rağmen seviyorum
Önemli olan da bu zaten. Kusursuzu herkes sever, asıl mesele eksiklerine rağmen sevebilmek.
Sevince bütün herşeyi ile gözüne güzel görünür zaten,, ne kusur, ne de bir engel kalır geriye..
Sevmek zaten bu değil mi kusurlarıyla kabul etmek
Her insan kusurlarıyla sevilmeli kimse mükemmel değil
Guvendigimi her seyiyle kabul ediyom zaten. herkesin vardir kusurlari
Aşık olunca insan gözünün önündekini görmüyor kusurlarını nereden görecek
Nasil kusurlar oldugu onemli. Ahlakina ve karakterine dair kusurlarini tolere etmek zordur.
burada herkes ormantik takılmış 😂 Kötü bir alışkanlığı varsa da mı seversiniz. Herkesin ki lafta o kadar da eminim. Kusuruna bağlı. Bazı kusurlar kabul edilemez.
Ben severim garanti de veririm de onda bu şekil sevebilecek yürek var mı hep sorgularım kendi içimde
Evet sevmiştimde.. Onu o olduğu için tüm özellikleriyle aşıktım...
Hiçbir insan veya ilişki kusuruz değildir. Önemli olan o kusurunu kaldırıp kaldıramayacağınızı idrak etmek
Ne kadar olgun bi bakış açısı :) 23 yaşında bi kız için çok hoş :)
Sevgilim olduğuna göre zaten kusurları umurumda değildir 🙃
hemde her zerresiyle… çünkü aşık olunca gözün kusur görmez.
Gerçek sevgi o değil mi zaten kusurları görmemek?
sevmek olduğu gibi kabul etmektir. bir insanı seversen zaten kusurlarını da seversin. sevmiyorsan onu da sevemezsin bu kadar net bir konu.
Tabikide evet kusur her insanda vardır önemli olan kusurlarıyla sevmektir zaten
Sevgilim olsaydi tabii severdim, kusursuz insan yok sonucta
Severim neden sevmiyim ben onu seviyorsam o zaten benim için kusursuzdur
tabikide onemli olan sevgi benim icin ne kadar iyi biri oldugu baska birsey onemli olmamali
Kusur herkeste vardır hepimiz insanız kalbi kusurlu olmasın
Her türlü severm eğer çok seviyorsam kusurlarını görmem Leyla ile Mecnun gibi
Hiç bir insan 4 4lük değildir her insanı kusurlariyla seveceksin seveceksen
Seversek kusurlu olmazlar ki
aşıksam severdim
severim ama hak eden çıkar mı? sanmam
Sevgi kusurlarıyla sevebilmektir
Evet kusursuz insan yok benimde var
Sevmek kusur görmemek değil mi zaten😌
Severim..
Yaradan yalan dolan kusuru vermesin.
Kusursuz insan yoktur sevilir
En çok kusurlarını severim. Her zerresini severim.
Gerçekten seven , kusurları görmez.
Seviyorsam her haliyle severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?