Bu olay başıma 3. veya 4. kez geliyor genelde uykudan uyandığımda oluyordu ama bu sefer uyanıkken oldu eminim cinler falan diyenler car ki inanıyorum karabasan olayları falan çok fazla yaşayan bi insanım bunun ne olduğu hakkında fikriniz var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu olay başıma 3. veya 4. kez geliyor genelde uykudan uyandığımda oluyordu ama bu sefer uyanıkken oldu eminim cinler falan diyenler car ki inanıyorum karabasan olayları falan çok fazla yaşayan bi insanım bunun ne olduğu hakkında fikriniz var mı?
Bunu bi kişi bana söylemişti çok şaşırmıştım 3 harfliler düğün yapmış demişti bunu mu evlendirmişler ne çok garip , ama evet duymuştum bunu ayaga da yakıyorlarmış bana hiç yakmadılar beni begenmiyorlar sanırım 😅
Cevap
6Cevap
O aslında mantar enfeksiyonu. Ruhani bir olay değil. Cildiyeye başvur. Tedavi ol.
www.superhaber.com/sabahlari-ellerinde-kina-ile-uyananlar-gercegi-ogrenince-sok-olacaksiniz-seytan-kinasi-olarak-bildiginiz-aslinda-haber-432293
Adi Tinea Nigra, dini anlamlar yüklemenize gerek yok. Cinlermiş karabasanlarmış falan hikaye, hepsinin awq, g*tleri yiyiyorsa bana gelsinler, çoluk çocuk ruhluları korkutmak kolay iş :d
evrimagaci.org/.../sabah-elde-veya-kolda-cikan-kina-nasil-olusur-1476
Bu da size yardımcı olabilir.
Bende cok fazla oluyodu yaa once ellrimde oluyodu en sonki cok kotuydu iki ayagimin alti oldugu gibi kinaydı ve bildigin kina kokuyodu alistim ben artik kotu yorumlarda var iyi yorumlardaa cok arastirdim ama net bi cevap bulamadim
İyi bari sağoll
Sitrik asit eksikliği 😂 cildiyeye git büyük ihtimalle kan tahlili alacak o zaman nihayi sonuç ortaya çıkacaktır…
İç hastalıkları sorunu olabilir deri rahatsızlığı olabilir tahlil vermekte fayda var. Özellikle böbreklere dikkat
Benim başımada gelmişti o kadar cok sey söylediler ki hepside sacma sapan nedenini bende çözemedim ne oldugunu
Güzel ve kötü anlamları var farklı insanlarca söylenmiş
Peki neden hep benim başıma geliyor anlamıyorum
Bilemiyorum orasını
Ohaaa cinle evlenmişsin sen. Bizim burada öyle derler
şeytan kınası oluyor bu temiz yatmalısın yatağının çevresinden yiyecek şeyler olmamalı
Çok düşünmeyin, cildiyeye gidin
Jsjsjd istemeye gelecekler yakında
Mantar. Cildiyeye.
Dinle alakası yok
Öyle olmasını umuyorum
egzema
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?