Hepsinin ya sevgilisi ya konustugu var. Eski sevgilime donmek istemiyorum ama yenisi de bulunmuyor her erkegin kolunda bi kız var. Bi ben mi yalnızım. Bıktım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevgilimle ayrildim. Yalnızlığı öslediğimi anladım bu süreçte. Yalnız kurt olarak takılmaya devam.
Bende ama ne bilim hic arkadasım yök yalnızlık artık bayıyor sıcak bir tene sarılmak istiyorum
yani evet. Sevmek ve sevilmek bir ihtiyaç fakat kendisi ile barışık , öz güvenli olan enerjik bir insanı bulmak zor.
En son ilişkimde şunu farkettim. Anlaşabilmek tabii ki önemli fakat ideal kavramımıza uyan, ortak paydalar , ortak zevkler olmadıkça ve karşıdaki yaşama karşı sımsıkı bağlı değilse o ilişki olmuyor.
Onun için yeni okyanuslara açılmadan ve yeni bir kıta keşfetmeden önce biraz kafa dinlemek, kendime zaman ayırmak istiyorum daha çok. Yoksa bende hemfikirim sevmek ve sevilmek, yan yana olmak konusunda.
Neden ayrıldın kızdan
Biraz karışık.
Genel olarak anlaşıyorduk, zaten aytılmamıza rağmen 1 kere kavgamız bile olmadı. .10-11 aylık flört dönemiyle birlikte 1.5 yıla yakın bir bagımız olduydu.
Ortak zevklere sahip değildik.
Ne müzik zevki, ne de hobi olarak
Bir tek karakterimiz biraz benziyordu. Bir de ikimizin de enstürmanlara karşı öğrenme çabamız.
Yani son zamanlarda monotonlaştıydı.
O da depresip olmaya başladıydı. Ben de bir hata yapıp çok uzun bir seviyeli, üzüntüsünü minimize edecek mesaj yazdım dc'den.
Sabahta özür diledim fakat bir şey itiraf etti. Benle ilişkisi varken 1 aydır discord'dan bir çocukla flörtleşiyormuş.
Ne venim o çocuktan ne de o çocuğun benden haberi olmuş. Sonra da o çocugun kalbini kırıp bitirmiş. Sana geri döndüm boş ver dedi.
2-3 gün sonra birbirimizi kırmamız konusunda detaylıca konuştuk ve iş ayrılma noktasına geldi ama o çok kötü bir durumdaydı.1 yıldan uzun süreye ihtiyacım var. Ben seni bir daha üzmekten korkuyorum vb dedi.
Sonucu ne olursa olsun ben seni destekleyecegim dedim.
Hala konuşuyoruz ama az ve de eskisi kadar samimi değil.
Böyle ayrıldık.
Artık benim ona karşı duygum kalmadı ama iyi olnasını istiyorum. Bir ara intihardan bahsettiği için tedirginim.
yazım hataları ingilizce klavyeye tam alışamadığımdan.
Şu sıralar bende böyle düşünüyorum herkesin konuştuğu vs var bir ben sapım kimseyle konuşmuyorun
Aynen yA istedigim gibisi yok olsa ds kapılmış
Ben küstüm kızlara
Bende erkeklere
Niye
Hic gelmiyorlar bana adım atmıyoşar bana
Ajdjkds kaç yaşındasın sen
21😒
Adım atmaları için çok güzel olman lazım
Lütfen sadakatli dürüst iyi kalpli biriyim de cnku ben böyle birini arıyorum.
Öyle desem nolcak kimse yoğurdun ekşi demez
Denicez tanışcaz kafamz uyusacak mi bakicaz...
Var mısın deneyelim şansımızı, ben böyle olduguma inaniyorm sen inanıyorsan?
Her erkek kapılı değil istersen ekle konuşalım :)
Herkese aynı şeyi yazıyorsun senin gibisinden de olmaz
Ama ben 1 kişi arıyorum bulsam cekilcem piyasadan
sende onlardan çal bi tane 😂😂
İstemem benim olmalı sadece benim
tamam gene senin olsun😂😂
Üf kezbanların eskisine kalmadım gozum de yok ben baska bişy diyorum herkesin sevgilisi var biz bekarlar napacaz diyorm
bekar kalmaya devam o zaman :D
Bekarım zaten hukuksal olarak
sen varya bulamazsın neden biliyomusun çok ince düşünüyosun fazla detaycısın ince eleyip sık dokuyosun mükemmelliyetçisin de ondan
Cogu kadın boyle
hayır sen öylesin
İnce düşündüğüm doğrudur anı yaşmak istiyorum olmuyo
deminde söylediğim nedenlerden dolayı anı yaşayamazsın sen. anı yaşamak isteyen detaylı düşünmez içinden geldiği gibi davranır sen öyle yapmıyosun
İleri düşünüyorum hep şunu şunu yaparsam ilerde naparım vs vs
tamam işte sorun bu zaten. neyse artık sorunu sende bildiğine göre farklı davranırsan bişiler gelişir artık
Sosyal çevrem yok Nası bulayım erkek
zaten bu sorunu çözdüğün zaman mevzu da çözülcek artık oda sana kalmış ya sanaldan ya okuldan ya işten ya kurstan filan bulcan bişiler
Bi de bakıstıgın erkek olsa da sevgilisi varsa diye düşünüyorum 🤨
😂😂 hep bi düşünceler
yoo benim yok kim demiş bunu
Kimi görsem bar
benim yok işte istersen tanışabiliriz ısrarcı olmam 24 yaşındayım dayılardan değilim merak etme tipim de iyidir öyle derler
Nerde yasyın
Ankara sen?
İzmir:(
aaa ne güzel bende İzmir'e gelmeyi düşünüyorum biliyomusun biraz saçma olucak ama fotograf çekinmek için bi haftasonu gelip gezmeyi planlıyordum
Fotoğrafçı mısın
Hayır normal öyle gezmek foto çekinmek için
Kac yaş
24 sen?
Yirmi bir
Özele geçelim mi?
Burana konusalım ya özel guzel değil
Herkes görebilir ama burdan
Görsün ya nolms
Peki adın ne?
Hiçbir kız adım atmıyor ben küstüm kızlara
Benim yok