ben 19 yaşındayım sevgilim 25 yaşında birbirimizi seviyoruz ama son zamanlarda falan doğru düzgün birbirimize sarılmıyoruz öpüşmüyoruz hatta uyumadan önce bişey de yapmıyoruz (anladınız) bişeyler yok bana kendini kötü hissettiğini söylüyor sizce neden böyle diyor olabilir
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence güzel bı yemeğe çıkın ve ona sorunun ne olduğunu niye eskisi gibi olamadığınizi konuşun, eğer bi sorun varsa birlikte halledebileceginizi onun yanında olduğunu söyle belki içinde olan sana söylemediği şeyler var tabi bu iyi yönden diğer kötü yön ise hislerinin eskisi gibi olmaması da olabilir ama iletişim en önemli iş burada ne fazla ilgili ne uzak kal sen öyle olsaydın ne görmek ve duymak isterdin bunu düşün
öncelikle sorumu okuduğun cevap verdiğin için teşekkür ederim çok haklısın ama şöyle bir şey var bana hep gel benim evimde kal diyor hep onun evindeyim 1 1.5 haftadır onun evindeyim onla yatıp kalkıyoruz ama ne sarılmak istiyor ne de gece uyurken ayrı uyumak istiyor sadece gece 2 dk sarılırsa (o da anca) sarılıp sırtını bana yaslayıp uyuyor 37367273 milyon kez dedim ki artık böyle yatmak istemiyorum bana gelip böyle seviyorum ben diyor çok bencillik yapmaya başladı ve ben bundan çok sıkıldım kendimi temize çekmek için demiyorum ama ben genelde hep onu düşünürüm doğum gününde falan kutlamak için kaç derecede pasta almaya gittim hastalandı gecenin bir yarısı - 10 en az havada onun için dona dona nöbetçi eczane aradım yürüyerek 2 3 km gezip ona ilaç aldım bunlar bişey beklediğin için değil de onu sevdiğin için yapılır
bana son zamanlarda gerçekten çok tuhaf davranıyor aynı şekilde ben davransam ayrılır kibunu bana kendi dedi gerçekten ufak Bi şeydi benim arkadaşlarımla gitmeme izin vermedi hatta çok ters Bi laf etmişti (eski sevgililerini karıştırdı) lafa sinirlenip gitmedim konsere ertesi gün de telefonda bilerek soğuk yaptım ayrılacak Tom diyo soğuk yaptım diye ben mi yanlış yapıyorum yoksa gerçekten üstüme mı çok geliyor anlamıyorum sevmiyorum dediğim şeyleri özelikle yapıyor benim en sevdiğim şeydi sevgilimin bana sırtını dönüp de kaşık pozisyonu deniyor ona o şekilde uyumak muhtemelen benim travmam olacak öyle hissediyorum bunu anlasın diye sırtımı dönüyorum hanımefendi sadece uyuyor ben gerçekten artık bunaldım bu durumdan ilişki berbat Bi hal almaya başladı bana soğuk davranıyor bana ısınsın biraz diye ha bire sarılmaya çalışıyorum her fırsatta yanağından alnından öpüyorum ki içinde Bi sevgi varsa belli olsun ısınsın bana o da Bi öpüversin 1 2 defa diye uğraşıyorum ama çocuk musun diyor ve bu sözü kadar yaralayan bişey daha yok beni bu da geçmişten gelen travmam gibi bir şey ben sevmediğimi dile getiriyorum bunun gibi biiirrsürü şeyi ama genede kendini haklı çıkarıyor Bi şekilde ben cidden ne yapmalıyım soruma cevap verdiğin için tekrar teşekkür ederim
2 yorum yaptım okuyup fikir paylaşırsanız çok sevinirim
Bence aklı karışık biseyler onu etkilemeye başlamış olabilir. Öncelikle bende kişisel deneyimimden diyebilirm ki fazla fedakarlık nankörlük getiriyor. Bu bizim acizligimizden kaynaklanıyor yerimizin ne kadar sağlam olduğunu bilmek kaybetme korkusunu alıyor ve kesinlikle bı iliskide kaybetme korkusu olmalı. Belliki o bunu kaybetmiş, biseyleri o zorluyor gibi gel diyor ama beklediğini bulamıyor olabilir. Üstüne gitmek emin ol daha kötü yapar evet evine git çağırdı ama sende uzak dur ama bilerek yapıyor gibi değil de artık umursamiyor gibi. Baktın almıyor mesajı sormuyor neyin var diye bence artık açıkça konuş ve zaman ver uzaklaş
Hocam oturduk konuştuk tartıştık her şey okey çözdük ama hala soğuk dediğin gibi yapıcam konuşmayla da olmuyor sevmesem dayanmazdım ama en büyük hatam bu heralde ama ben bu işi çözücem ya düzelecek ya da baybay diycez gelişmeden haberdar edicem fikirlerin için teşekkür ederim bu arada
Umarım her şey düzelir
düzeldi sonra aldattı 😃
Umarım iyileşirsin ve hak ettiğinle aşkı yaşarsın
Nasıl aldatabiliyor insanlar anlamıyorum 🥲