İyi geceler mesajı almayalı seneler oldu :(?
Sevgilinize nasıl iyi geceler mesajı atarsınız?
Sevgilinize nasıl iyi geceler mesajı atarsınız?
Yanağında ufak bir buse kondurup iyi geceler diyemediğim, gece uyandığımda kokunu
içime çekemeyeceğim ya da saçlarına dokunamayacağım yatağımda sensiz uyanacağım
bir uykuya daha yatmak zorundayım. ama uykudayken bile seni düşüneceğim iyi geceler
tatlı düş (ünce) kurdum... (anlayana :) lütfen çalmayın)
21 senedir yalnızım ben.
Güldürdün lale :)
Ahahaha
Simdi sevgilim yok ama onceden iyi geceler okuzum ruyanda beni gor baska hatun gorursen yakarim o evi diyodumm:)
Iyi geceler yavrum der, bende iyi geceler tatlim derim uyuruz. Suyunu cikarmanin alemi yok
Cevap
67Cevap
benden önce uyudu ise sabah kalktıgında okuması icin güzel bir iyi geceler mesajı olurdu genelde uyuya kalıyorlar biz nöbetci gibi sonradan uyuyok oh ne ala :D
Ya ben uyumuyorum iste😄
bende uyuyamıyorum olaylar olaylar yenide ye mi gecsem eskide aklımda eski yeni sevgili yaptı felan fistan :D bende ondan uyayamıyorum varsın olsun iyi geceler atmasın benim iyi geceler mesajum ikimize de yeter :D balık erkeği olmanın faydaları fazla duygusal derler ama çapkınlık işini bilene :)
Yazmadin ama iyi geceler mesaji😄
iyi geceler desem sensin iyi geceler diyeceksin şu an duygularım 0 oldugu icin yazacak birşey bulamıoyurm :D odaklanmam gerek
Sırf insanlara iyi geceler mesajı atan bir servis kurulsa dünya parayı kırarlardı ne çok insan muzdarip :)
Ah keskeeeee
neyse güzel fikir bu sonra bir ara değerlendirelim :)
Bütün peri kızları gece rüyalarda gezerken sen neden hala buradasın? Hadi artık oyalanma iyi geceler :)
Bana atsaydi biri bu mesaji aglardim...
5yil once
İyi gecelerr senin gibi tatli ruyalarrr
4yil once
Canim askimm uykum geldi bitanecimm
3yil once
Uzun uzun guzel mesajlar siirler hikayeler yazardm
2yil once
3le ayni yarim saat mesaj yazdigimi hatirlarm
1sene once
Uykum geldi uyuyorum ben
Simdi
Uyuyom by ya da hic yazmiom
Sonuc olarak sen sevgilinin mesajlarini gormezden gelirsen oda seni gormezden gelir
Uyuyorum yine sensiz her gece , Uyanmak istiyorum seninle her güne , Sana uyanacağım güne uyanmak dileğiyle iyigeceler günümün aydınlığı
atma ya nolcak bugün abartılı bir iyi geceler mesajı atarsın sonra kendini bişey sanmaya başlar :D egoist mi yok dünyada :D
Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter. Iyi geceler kadinim...
Yat artik yaaa allahalla uyumak bilmeyosun kakmak hic bilmeyosun yarin okula gitcem hade tatli kabuslar :D
Al bendende o kadar.. Yanlız arkadaşlarla grup kurduk hergün birbirimize günaydın ve iyi geceler mesaj ı atıyoruz :)))))
yalnızım yaz boşluk bırak süresini yaz 3*2* 'e gönder sana yalnız kaldıgın gün kadar iyi geceler mesajı atalım
Ben günaydın mesaj ı almayalı yıllar oldu iyi geceleri gene arkadaslarım söylüyor bana.
Ay evet:(
günüme aydınlık katıgın yetmıyormus gıbı gecelerı ayın ısıgında senı ıcımde hıssderek uyumak kadar guzelı yok iyi geceler. Bol gülüşler bol güneşli günlere sevgilim.
Aşkıııım ben yatıyorum,
Sana hayirli geceler oluyorum rüyamda beni gör tamamı bebeyim?
Sevgilim olmadı hiç atsaydım iyi geceler kendine iyi bak hoşça kal yazardım herhalde :)
spokoynoy nochi , moya lyubov... ya tak tebya lyublyu derim.. ( iyi geceler aşkım , seni çok seviyorum ) yazarım yani.. kendisi rustur.. çok seviyorum ama gerçekten..
güzelim yine alamayacaksın, çünkü sabah oldu artık. iyi sabahlar günaydın.
Hadi ya ciddi misin
İyi geceler sorunun sahibi bayan bir gün bizde mutlu uyuyacagız merak etme. :-)
Yaklaşik bir 8 9 satırlık sadece aşk sözleri atarım
Mesela iste?
Ben seni bu dunyadaki tüm duyguların tüm somut şeylerin yerine koyuyorum ne varsa bu dünyada herşey hepsi sensin senin oldugun hergun bana mutluluk hergün yeniden doguyorum hergun yeniden seviyorum seni bir insan hergun niyet edermi sevmeye ben ediyorum iste hergun seni sevmeye yeniden hicnir zaman birakmicam sevgimi mutlulugumu sonuna kadar ahirete kadar yaninda yurumek yaslanmak en buyuk istegim sevgiyife saygiyida yaninda yillar gecirerek gormek istiyorum sen hayat pinarım akan şelalemsin sevgi akiyor senden surekli durmadan bunu goruyor ve hissediyorum ben aşk damarlarimda ve ruhumda seninle akiyor icimde hayat bir aşk bu aşk da sensin sen yanimda oldugun muddetce ayakta kalicam ben cunku sana bagliyim sen nefessin bana ömürsün
Bu ne hocam hergün atıyormusun arkasından bide oku üfle.
Bazen bu kadar bazen bunun biraz daha azı
Aynı konudan dolayı muzdaribim :( :( :( Tatlı rüyalar camı açık bırak gece gelip senin uyumanı izleyeceğim
Geceler senin olsun...
Küçük bir günaydındır bazen yürekleri uçuran, küçük bir günaydındır bazen insanı göklere ulaştıran, bu da bir sana günaydın.
Normal iyi geceler mesajı gönderirim. Ben uyuturum filan ama
Sevgili değiliz sanırım çünkü o yalnızmış
Seni herşeyden çok seviyorum kıymetlim öptüm kocaman dudişinden karıcım güzel rüyalar meleğim :) derim hep
İnş. Atma İhtiyacı Duyucak bir Sevgilim Olmaz, Yalnızlık çok İyi
valla benimde epey oldu tatlı rüyalar iyi geceler böcegim derdim :)) ama diyemiyorum
Gel koynuma sokul sıkıca kadınım derim , sonra tatlı uykular hanım diyede eklerim bu yani abartili bisey yok
Yazik verde sana siirsel bir iyi geceler mesaji atayim iyi geceler ne demekmis anla 😂
Seni seviyorum kıymetlim benim hatunum ii gecer gözlerinden öpüyorum <3 :* Die mesaj atrim;)
Ben her gece değişik bir şeyler yazardım ama şu an kimse yok
İyi geceler prensees tatli kabuslar ruyanda beni gor ;)))
İlişkinin bokunu çıkarmaya gerek yok, atmam.
günaydın mesajı da almıyoruz hatırlatırım :(
Yastığına benmişim gibi sarıl iyi geceler hatunum.
numarani ver atayim ayip ediyosun
Aynen ya nasildi unuttum bnde
tatlı kabuslar. yeter mi daha istermisin
İyi geceler derim. Sade.
Uyudunmu?
Ben uyumadim daaaa...
s**tiret ne mesajı atcam.. yatıp zıbarsın..
Bn sunardım sende zibar
Cok sukurki her gun iyi geceler diyenim var..:)
Hatırlamıyorum kayıtlardan silinmiş :-)
Iyi geceler ve iyi sabahlar diliyorum :)
1 bucuk ay oldu sevgilimden ayrılalı ://
Ay cok olmamis
Keşke olsada nasıl attığımı bende anlasam :))
Benimde aylar oldu atmayali
Ben yatıyorum stop, iyi geceler stop.
Yalnizligimizi yüzüme vurmayiiin 😭😭😭😭😭😭
1 ay falan oldu heralde benmde :(
Olmayan sevgiliye mi?
Sana bu gece iyi geceler diyeceğim.
En son m. ö almıştım sanırım :/
Bunlar hep yanlızlık.
İyi geceler prenses derdim
2.5 sne oldu benmde hacı
Off mesaj aticak sevgilim yok. Sefiller tayfasi...
Alamazsin tabi mesajin kapali :)
Numaran lazım canım önce :))
Rüyanda beni gör tatlı rüyalar
İyi geceler Kadınım derim
Olsaydı hergün farklı deilde atardım herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar