AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Takılalım diyor ciddi düşünmüyor korkmuş aşk olcan ciddi düşüncen diye kaçmış ama takılalım diyor
Istegını kabul etme bence kımsenın gecıcı yara bandı olma
Ettim
Çocuk ilişki istemiyorum demiş. Arkadaş olmak istiyordur belki
Sen bu mesajdan sonra ilgini çekmişsen o büyük ihtimale boşluğa düşmüşdür ve seni düşünmüşdür onun için yazmışdır
İsteği kabul etme. Belli ki seni cepte görüyor
bu "cepte görüyor" muhabbeti yüzünden yalnız kaldınız hepiniz niye kabul etmesin mesela neden?
@qwblacke kabul ettim
Kabul ettim
Çünkü cepte görüyor aw niye kendini kullandırsın
Ondan hoşlanıp hoşlanmadığımı bilmediği sürece cepte göremez ki belki şu an başkasından hoşlanıyorumdur isteği kabul etmiş olabilirim
Aaa pardon bu mesajı sen yazdın dimi? Ben o yazdı sandım 🤦🏻♀️
Bu cepte görme olayının egoistce olduğunu belirtmek istiyorum. Nasıl kendini kullandırtmış oluyor? adam aldatmıyorsa bir şey yapmıyorsa ne olabilir yoksa egonuz mu zedelenir? Adam 10 tane kızla konuşuyorsa tamam ama nerden biliyoruz böyle bir şey olduğunu? Bu önyargı nerden geliyor dostum. Türk kızları egolu deyine sonra ağlıyonuz bak
La git şurdan sana bişey diyen mi var
Dostum yorumunu egolu buldum ve bir cevap istedim ama popiş korkusuna hemen gizlenmen ve slklığına devam etmen ne b*k olduğunu gösteriyor ariel fotolu bir şeydin zaten engellemişsindir bile çok boşsunuz mk
Hepiniz aynısınız bi yorumunuza cevap gelir gelmez ağ babanın kızı kesiliyorsunuz hemen kovuyor cevap vermiyor. Olm kimsiniz siz mk kibrini düdüklediklerim
Aw sala kaç yaşında ergensin haddini bil. Sana laf yapan mı oldu embesil. Yorumu yanlış anladığım için gizliye geçtim. Normalde böyle şeyler huyum değildir. Egolu bir insan değilim, sana kendimi kanıtlamak zorunda da değilim. Adam ol doğru konuş. Çoluk çocukla uğraşamam hadi bas git
ben kendime laf edildiği için gelmedim düzgünce cevap istedim bana git lan dedin önceki yazdıklarım çoluk çocuk işine mi benziyor kıt kafalı adam ol diyor olmuştum sen beni kovdun ben kibrine kudurdum öyle biri değilsen öyle davranmayacaktın
Ben bu mesajı soruyu soran kız değil de karşısındaki yazdı sanmıştım. Sonradan pardon dememe rağmen ısrarla bana egoist dersen git derim tabi
"Bu cepte görme olayının egoistce olduğunu belirtmek istiyorum." burada sana demedim ve bunu görmedim "Aaa pardon bu mesajı sen yazdın dimi? Ben o yazdı sandım" benle alakalı değildi hiç umursamadım ve uzun yorumumu yazdım ve buna git lan diyince kudurdum Tamam benim hatam diyelim ariel kız
ve şurda şöyle bişey var mesajı adamın yazdığını zannettiğin için seni cepte görüyor yazmışsın yanlış anlamış olabilirsin ama yani bu hala senin gerçek fikrin Benim burada yanlış anladığım bir şey yok haberin olsun
Kardeşim anlamıyorsun. Mesajı erkeğin yazdığını düşün. Biri senden hoşlansa ama sen ona ilişki istemiyorum desen ve buna rağmen kızın isteğini kabul etsen umut vermiş olmaz mısın? Ben bunu hatalı bulduğum için cepte görüyor dedim anladın mı
Tamam işte eğer olay öyle olsaydı yine cepte görüyor yazacaktın yani ben şu an yorumunu görmeyip yanlış anlamış olsam bile dediklerim hala doğru git önce biraz oku en başından al bir bakayım
"cepte görüyor" senin fikrin değilmiş gibi konuşuyorsun şu an mk ben ona yorum yaptım senin neyi yanlış anladığın önemli değil
çünkü bende o mesajı erkek yazmış zannettim
Ya ne alaka awk öyle yazmazdım sinir etme insani
ama dediklerimin hiç bir zerresi boş değil hala geçerlilik payı var neticede yanlış anlasan bile senin fikrin Anladın? 🤨
lan slk olayı öyle sandığında bile "cepte görüyor" yazdın eğer gerçekten olay öyle olsa nasıl öyle yazmazdım diyebiliyorsun ? EXCUSE ME
Bak dostum ben sana egoist demedim fikrin egoistçe dedim ve uzun bir soru sordum sende sana hakaret ediyorum sanıp git lan demişsin burada beni yanlış anlayan sensin O mesajı erkek yazmış olsun kız yazmış olsun fark etmez ben niye "cepte görüyor" yazdığını sormuştum yani olay öyle olmasa bile bana bir cevap verebilirdin. "Bakış açısı" öğren biraz
ne konuştunuz ya
küçücük bir şey için anlaşamadık işte önemli değil yanlış anlaşılma silsilesi
dikkatinş çektin artık
Ama ilişki istemiyorum diyip reddetti zaten nasıl dikkatini çekeyim ya da benden hoşlanmadı tip olarak şu an bi ilişki istemiyorum diye bahane uydurdu bilmiyorum
geçen gün yanıtlamıştım zaten
neyi
hayatı 10 günde değişmiş demek ki :D
istekli
Normal görüşmek istiyor olabilir.
Cinsellik mi