Allah aşkına burada nerde bana taytla çıkma dedi , ciksaydım öyle cevabını beklemeseydim kavga ederdi benimle. Hep bu tarz iletişimden kaynaklı şeyler yaşıyoruz sonra beni sucluyor. Artık bi kendimi sorguluyorum

Allah aşkına burada nerde bana taytla çıkma dedi , ciksaydım öyle cevabını beklemeseydim kavga ederdi benimle. Hep bu tarz iletişimden kaynaklı şeyler yaşıyoruz sonra beni sucluyor. Artık bi kendimi sorguluyorum

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
demedıgı seylerı demıs gıbı konusan uyuz bır tıp ıyyy boyle bırı hayatımdaydı. hıc sevmem boyle net olmuyan yanar doner tıplerı. ha bıde sorunca ukela ukela dedım yiaaa derler ya delı edıyorlar ınsanı
Ciddiyim öyle. Yorumda biri la taytla mi çıkıyosun giyme demek oluyor yazmış okuyunca normal demek ki dedim bi
oda oyledır. bızler muneccımmıyız nıye cozelım. neyse desın işte. gizem katma seysi bu. ergenlik döneminde heralde sevgilin.
sende bana benziyosun net olmasını bekliyorsun dimi. ama bence bosa bekliyorsun
Evet netlik seviyorum yapma demek istiyorsan dolandırmadan yapma de ama ona belli olmuyor bi yanı net bi yanı gizem dolu öyle
ergen tavrı. gizemli olmayı yanlıs anlıyan tıpler. gizimli olmak boyle dnasoz gıbı donerli konusmak degılkı
Tayt giymeni istemiyorsa giyme ama benim özgürlüğüm bu karışamaz diyorsan ona söyle
Onda değilim ben ama ilk yazdığı şey giyme demek olmuyor ki. Sonra bana giyme dedim ya diyor ama nerde demiş ben mi göremiyorum. Bu tarz şeylerden hep tartışıyoruz bugün tartismadik ama
La tayt la mı çıkıyorsun diye sorması giyme demek
Hm demek ki benim anlayışımla ilgili problem var teşekkürler
O üstündekini değil de taytını içindekini düşünüyor
Yazık kafana!
Neden
''Sanane benim taytımdan..'' yazamıyor musun? Hiç mi kendine saygın yok.
Sacma