Neden bir adam hep merhametli davrandığı kıza görüldü atsın, kızın onu nr kadar sevdiğini bile bile, ama yine de izler arada?

burdayım dermiş gibi. Hoş bir şey yazdım hani crvap vermeyecek kadar bir şey olsa kabalık yapardı ama neden sessiz kaldı bilmiyorum. Başkasını seviyor derseniz ilişkisi var vs yok.

Ciddi ilişkiden sorumluluktan kaçan biridir, benden de kaçmaya çakışırken yakınlaştı, yakınlaşınca da ne yapacağını bilmiyordu, devam edince hem burdaydı hem olmamak için uzak durmaya çalışıyordu.

Seni istemiyorum hiç diyemedi, ya da başka birine gitmeyeceğimi de emindi, sadece drvam edersem ilişkiye doğru gider diyip uzaklaşıyordu. Gönül eğlendirecek bir şey yapmadı bana karşı..

Ber@berliğim/z oldu o netsizliktrn kaçan bendim, aylar sonra bana geldi yavas yavas yakınlaştı, ama net okmayınca yapamadım sonra yine yazdım ona.. cvp vermedi ama izliyordu beni.. ki çok kabadır bir şey istrmeyince pat diye söyler..

Neden bir adam hep merhametli davrandığı kıza görüldü atsın, kızın onu nr kadar sevdiğini bile bile, ama yine de izler arada?