Kocam güvercin yarışına gittim diyor inanmıyorum bence aldatıyor ne dersiniz?

Merhabalar kızlar soruyor websitesinin kıymetli sakinleri,

Öylebir derde düştüm ki.. Bir CEVABA ihtiyacım var öyleki eğer bulamazsam kuş olupta uçacağım.. eşim'de öyle arkamdan bakacak.

Kızlar. Eşimle iki senedir aynı hayatı paylaşıyoruz. Covid zamanı yutube üzerinden güvercin mezatlarını izlemeye başlamıştı benimki. Geçen haftasonuda güvercin açık arttırılması için Niğde'ye gitti. Halinden vede tavrından yalan söylediğini his ettim. Güvercinin açık arttırılırması mı olur? Taklacısı varmış, oyunlusu varmış, perçemlisi varmış. Aman ne bileyim ben zaten lisedede biolojim çok kötüydü.

Sonra kocam dediğim bu ZAT kolunun altında gariban bir güvercinle kapıyı çaldı. Nedesede beğenirsiniz? 'Amanda benim perçemli kızım, babasının taklacısı, nede oyunluymuş benim kızım' diye diye salona geçti. ŞOKE oldum diyebilirim.

Bence güvercin almaya gitmedi bu arada Bence bir bayan dostu var. İhanetin çanları kulaklarımda çınlıyor. Zaten getirdiği güvercin de bildiğimiz sokaktaki güvercin. Almış bir tane getirmiş. Anlamam diye. Beni APTAL sanıyor buda onun SONU olacakmı dersiniz. Amanbilmemki kızlar ne dersiniz sizce bu güvercin perdesinin altında kirli oyunlarmı dönüyor. Sevgiler (burayı okuyorsan Nevzat bu saatten sonra geçti Bor'un pazarı.. sür güvercini Niğdeye. (!) )

Kocam güvercin yarışına gittim diyor inanmıyorum bence aldatıyor ne dersiniz?