Hiçbir kız kısa boylu erkekle sevgili olmaz. Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı. Bizim sevmeye sevilmeye hakkımız yok mu? Beyler üzgünüm ama eğer boyunuz kısaysa kızları unutun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBoyundan dolayı değil de böyle kendini küçük gördüğün için sevgilin olmaması gayet doğal. Bir kere şunu düşün önce. Sen kendini beğenmedikten sonra başkası neden beğensin? Bu kadar özgüvensiz olmayın kardeşim ya. Şu sevgili işlerinide bu kadar abartmayın. Sevgilisi olmayan erkek çirkindir kötüdür diye bişeymi var? Şu an sevgilin yoksa ne güzel fırsat işte git kendini geliştircek işlerle meşgul ol. Sevgilin olunca kendine çok vakit ayıramazsın çünkü. Bu fırsat bir daha eline geçmez bak beni dinle.
018 Yorumla
Soran+1 yıl@MadalyasizDelikanli
1.90 olup birçok sevgilisi olan erkek bize özgüven diyor. Özgüven hikaye. Geçmişte kendimi seven ve özgüvenli biriydim. Ama her teklifte ret yedim. Ayrıca sevgilin olmadı mı kendini şöyle böyle geliştirirsin demişsin. Eee. Tok açın halinden anlamazmış. Yalnız olsaydın bunalımımı anlardın.- +1 yıl
Boyumu nerden bildin lan 😂 ama bişeyi bilemedin. Evet sevgililerim oldu. Hatta en son 6 sene sürdü nişanlandım ayrıldık. 3 senedir de yalnızım ve yalnızlığımdan memnunum. Hiçte şikayetçi değilim senin gibi. Kendime yatırım yapıyorum. Özgüvene gelecek olursak benimde zamanında reddedildiğim oldu elbet. Ama inanki hiçte kafaya takmadım. Reddeden kendi kaybeder aslanım sen kaybetmezsin. Takma böyle boy işlerini falan kafaya. Sanki kızlar 2 metremi. Türkiyedeki kızların çoğu senden kısa. O yüzden rahat ol. Canını yerim.
Yanılmadım. Ayrıca sevilmenin tadını almışşın, tadını alamamış beni teselli ediyorsun. Reddediğin olduysa reddedenler muhtemelen 1.90 üzeri buldukları için seni reddetmişlerdir.- +1 yıl
Kardeşim senin durum benlik değil kliniklik şu an net anladım 😀 bir an önce psikiyatriye git geciktirme. Allah muhafaza deli olursun. Hayır ne sanıyorsun yani 1.90 olunca tüm kızlar emrine amademi sanıyorsun. Öyle bir dünya yok kardeşim. O yüzden psikiyatriyi unutma 😉
Öyle bir dünya var. Eğer 1.90 olsaydım kızlar kendileri bana yapacaklardı. Evet benim durumum psikiyatrilik ama yalnızlıktan ötürü psikiyatrilik. Sende yalnız olsan psikiyatri olurdun. Bunu psikiyatr da söyleyecek. Ben sadece ders çalışarak ve yalnız yaşayarak ömür çürütücem.
Soran+1 yılYazacaklardı.
- +1 yıl
He kardeşim aynen 1.90 olsaydın kızlar peşinde koşacaktı 😂 O zaman git boy uzatma ameliyatı ol. 1.77 yim diyorsun. +8 cm uzatsalar sadece 1.85 olursun. Hadi uzat bakalım boyunu ne değişecek 😂 Kızlar önüne atlayacak dimi o zaman ay uzun boylu bey nolur benimle sevgili ol diye 😂
Aynen öyle olacak. Uzun boylu erkeğe kızlar kendileri yazar ve o erkeğe kuma bile olurlar. Ama ameliyat için para gerekiyor işte. Ayrıca Romatizma hastasıyım ve bu ameliyatın riskleri var. O kadar parayı verdikten sonra yine psikolojim bozulur.- +1 yıl
Dayı ne yiyosun içiyosun bize de ikram et gözünü seveyim 😂 Tamam daha bişey demiyorum senin dediğin gibi her şey haklısın. Şu an 78 tane mesaj geldi mesela bana. Bunlardan 54 ü sevgilim olmak istiyor kalan 24 ü de kumam olmak istiyor 😂
Boyunu doğru tahmin ettiğimde yapılmamıştım. şu an söylediğinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Sırf beni teselli etmek için ironi havasında söylemişsindir bu gerçeği.- +1 yıl
Evet kardeşim gerçek. Harem kuracam yarın. Bir sürü talip çıktı şimdi. Hatta sen yazana kadar 78 den 117 ye yükseldi. Bakalım bir sözlü mülakat yapacam 40 tanesini seçecem geri kalanlarını eleyeceğim.
Hiç boşuna ironi havasında söyleme. Dediğinin doğru olduğunu gayet biliyorum. Boyun gibi.- +1 yıl
Yok kardeşim ironi değil gerçek diyorum zaten. Bu arada 133 olduk hadi hayırlısı bakalım.
İroni havasını bıraktın demek. Evet kesin 133 olmuştur.- +1 yıl
Psikiyatriyi ihmal etme canını yerim 😘 hadi Allaha emanet ben kaçtım 🤚🏻
Etmem.- +1 yıl
1.90 kardeşim gelip böyle boş avuntu yapmasina ayrı ayarım bir de sevgililerin olmuş yalnızlık güzellemesi yapıyorsun
- +1 yıl
Karakamyon sen hayırdır aslanım? Ne geldin bindin şimdi benim *
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
189 boyum var daha bir tane kızın elini sevgilim diye tutmadım hocam. Boyla alakası yok yani.
04 Yorumla
Soran+1 yıl@_Squeezy
Muhtemelen gerçekte 1.85 den kısasın. Beni teselli etmek için 1.89 um diyorsun. Ya da asosyalsin.
Soran+1 yıl@_Squeezy
O zaman o ikisi 1.90 üzeri bulduğu için senle sevgili olmamıştır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine mi sen hahahaha. Incel kanalları takip etmeyi bırak. Benim de boyum 1.77 boyunda bir sıkıntı yok.
029 Yorumla
Soran+1 yıl@Emre_
Ama sevgilin olmadı değil mi?
Cevap sahibi+1 yılOldu, 13 yaşından beridir.
Soran+1 yıl@Emre_
18 den erken olmaz. 18 den sonra olanlar da muhtemelen kankandılar.
Cevap sahibi+1 yılKardeşim demek ki sende tip yok, boy değil sıkıntı olan. Bak benim talibim bir kız var şu anda gel sevgili olalım desem olacak ben kabul etmiyorum.
Soran+1 yıl@Emre_
Kankam demek istedin herhalde. Bende ne kızlar gördüm gözümün içine bakan zannediyorum beni seviyor meğer alakası yokmuş amaçları kanka olmakmış.
Cevap sahibi+1 yılBen kızı tanımıyorum, ortak arkadaşımız, beni uzaktan gördü beğendi arkadasina sormuş arkadaşı da anlatmış, kız tanışmak istiyor benimle ben istemiyorum çünkü kız ciddi ilişki arıyor.
Cevap sahibi+1 yılBenim beğendiğim bir kız vardı sonradan öğrendim sevgilisi varmış. Kızın boyu benim boyumda sevgilisi ikimizden de kısa.
Soran+1 yıl@Emre_
Kanka arıyor olmasın. Zira konuşmak istemesi sevgili olmak istediği anlamına gelseydi ben sosyal medyada takip edenlerin hepsi benle sevgili olurdu. Ayrıca sosyal medyadakilerin bir çoğunun amacı takipçi kazanmak.
Soran+1 yıl@Emre_
O kızda muhtemelen o çocuk zengin olduğu için onunla sevgili olmuştur.
Cevap sahibi+1 yılHani bilmiyorum nasıl kanıtlayacağım sana. Boyum yüzünden bugüne kadar hiç red yemedim. Benden uzun sevgilim oldu (1.80).
Soran+1 yıl@Emre_
Muhtemelen o 1.80 kız zengin olduğun için veya uzun boylu erkek bulamadığı için seninle sevgili olmuştur.
Cevap sahibi+1 yılZengin değilim, kız da çok güzel bir kızdı, şu anda bile neden bana baktığına hala anlam veremiyorum. Özlüyorum bazen bakıyorum instasına hala bekarmış ama kötü bitirdik dönmeye korkuyorum.
Uzun sevmeyen kızlar da var bu arada. Sosyal medya beynini yıkamış, kızların hepsi aynı değil.
Soran+1 yıl@Emre_
O zaman uzun boylu erkek bulamadığı için seninle sevgili olmuştur. Kötü bitirmesini sebebi de senin kısa olmandır.
Cevap sahibi+1 yılSana bu kafayla başarılar dilerim. Bence kestir at zaten bir işine yaramayacak.
Soran+1 yılNeyi kestirip atacam.
Cevap sahibi+1 yılErkekliğini.
Soran+1 yıl@Emre_
Neyi kestirip atacam.
Soran+1 yılYooo. Atmam. Ama bozuk psikoloji ile yalnız yaşayacağım.
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok.
Boy uzatma ameliyatı ol, sonra kızlardan beklediğin ilgiyi görmeyince daha da psikolojini boz. Bu sefer de plastik ameliyat ile yüzünü değiştirirsin.
Soran+1 yılBoy uzun oldumu kızlar kendileri yazıyor hatta kuma bile oluyorlar. Ama ameliyat riskli ve dünyanın parası.
Cevap sahibi+1 yılKanka bana bu boyda da kızlar yazıyor zaten.
Soran+1 yılKanka olmak için konuşmak istiyorlar demek istedin herhalde.
Cevap sahibi+1 yılBahsettiğim eski sevgilim ilk bana yazdı. Yakın zamanlarda da birkaç yerden yazan oldu şu anda da oluyor.
Kanka olmak isteyen ile sevgili olmak isteyenin farkını anlamayacak kadar tecrübesiz değiliz.
Soran+1 yılO zaman bottur. Zira sosyal medyada yazanların birçoğu takipçi kasmak için yazıyorlar. Bana da yazan botlar oldu. Ancak uzun boylu ve yakışıklı erkeğe kızlar gerçekten yazar.
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılSenle konuşmaktan bıktım, zaten bu karakter ile hiçbir kız sana bakmaz.
Soran+1 yılEskiden bu karakterde değildim gayet özgüvenliydim. Bir çok kıza yazdım buna rağmen ret yedim.
Cevap sahibi+1 yılDemek ki tipin kötü ya da sosyal becerilerin zayıf
Soran+1 yılKilom var. Saçlarım dökülüyor. Burnum kemerli (Laz burnu). Ama sosyal becerilerim fena değil. Genel kültürüm iyi. Birde hangi kızla tanışsam ya sevgilisi oluyor ya evli oluyor ya da benden 7-8 yaş büyük oluyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka kısa erkekler diye ayrımcılık yapmak hoş değildir önemli olan gönül sevgisidir
01 Yorumla
Soran+1 yılKısa boylu olsan görürdüm seni. Kısa boylu erkekler e kızlar bakmıyorlar bile.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoyunda 177 gelmiş kısa diye söylemiyorsun ne bekliyorsun 2 metre mi gayet normal
041 Yorumla
Soran+1 yılBen değil siz 2 metre istiyorsunuz. Eminim en kısa sevgilin 1.85 olmuştur.
Cevap sahibi+1 yılKizlar sanki çok uzun da bir de gelip pazardan mal seçer gibi erkek dediğin 2 metre olsun diyolar. Onu diyen kız zaten mldir. Genelleme yapma 177 kısa falanda değil kızlar 150 160 gelipte utanır insan kısa demeye
Soran+1 yılMuhtemelen seninde en kısa sevgilin 1.85 olmuştur. 1.70 diye bir çok erkeği reddetmişsindir.
Cevap sahibi+1 yılYok canım benim 1 tane sevgilim var o da 180
Cevap sahibi+1 yıl170 de olabilirdi ben onu görünüşüyle sevmedim
Soran+1 yılTabii canım.
Soran+1 yılAyakkabı ile 1.83 oluyordur.
Cevap sahibi+1 yılNe takiksin boya ya asıl sen takıyorsun kafana sana kötü bir şey demiyorum kötü şey desem boyla yargılardim ama seni savunuyorum burada gayet normal uzunsun diye
Soran+1 yılAvutuyorum demek istiyorsun herhalde.
- +1 yıl
Senin sevgilin de 1.80 miş gelmiş adamı avutuyorsun bir de 1.70 de olabilirdi diyor ulan o sevgilin 1.70 olsa onu erkekten saymazdın
Cevap sahibi+1 yılSiz ne kadar kötü düşünceli onyargili insanlarsiniz emin ol bu sizin kuruntunuz. Ben onu tanıdığımda boyunu Bile sormamistim gördüğüm zamana dek. Erkeklik boyla olmaz adamlıkla olur davranışla olur
- +1 yıl
Bunu diyen kızların sevgilileri 1.80 altına düşmez hiç hepinizde aynı hikaye yok boyunu sormamışmış denk gelmişmiş hepinize de hep 1.80 ve üzeri denk geliyor sanki iskandinav ülkesindeyiz mk
- +1 yıl
Bir de gelmiş kızlar 1.50 1.60 diyor peki o kızların sevgililerinin boyu kaç haberin var mı hepsi 1.80 1.90 la çıkıyor
- +1 yıl
Kısa erkekleri avutup 1.80 ve üstü erkeklerle sevgili olan kızları öldürmek lazım siz onu hakediyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSize iyi niyetle yaklaşmak kabahat tek kişiyle sorun yaşayıp başkasını da öyle sanarsiniz siz bu onyargiyla daha çok aynıları olur. Bak sizde gördüğüm tek sorun üslup biliyor musunuz benim 170 sevgilimde oldu gidip aldattığında bitti ilişki
- +1 yıl
Śîķťîř lan 1.70 sevgilisi de olmuşmuş aldatmişmış çocuk mu var karsında bu yalanına 15 yasındaki bebeler bile inanmaz
Cevap sahibi+1 yılS git avel sana mı yalan soylicem ben böyle karakterszsen hakediyorsun şu yalnızlığı boyla alakası yok
- +1 yıl
Aynen yalan söylüyorsun sanal alem 1.70 adamla olup aldatılan kiz dolu sözde ama reelde bir tane 1.70 adamın yanında kız görmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen ne boş adamsın mk 21 yaşındasın sende daha ne bu ahkam kesmek. Boy falan bahane erkekler aldatır sadece çok gördüm çok 170 insanları benim ağzımı açtırma çevremde de gördüm
- +1 yıl
1.70 leri erkekten saymadığiniz yetmez gibi bir de iftira atın ayrıca madem sevgili işi boş senin niye sevgilin var o zaman artı sen bu adama benim tek sevgilim oldi dememiş miydin şimdi ne 1.70 erkek beni aldattı diyorsun
Cevap sahibi+1 yıl1 tane sevgilim var dedim mkkkkkk
Soran+1 yıl@Karakamyon
yalnız hakaret ve tehtit içeren cümleler kullanma. Bende yalnızlıktan dert yanıyorum ama böyle cümleler kurmuyorum.
Cevap sahibi+1 yılNapiyim sevgilim olmicak mi vallahi sizi savunmaya gelmezsiniz devam edin bu kafayla
- +1 yıl
Herkesin tek sevgilisi olur zaten mk senin o yazdiğın bir tane sevgilim oldu anlamıni tasıyor
Cevap sahibi+1 yılNe kadar tehditkar ne kadar da haketmeyene haketmedigi cevaplar. Bak bakalım kötü niyetle Bi yorumum var mı sana. Umarım insan olur da farkedersin
- +1 yıl
Siz 1.70 1.75 leri erkekten saymayın üstüne aldatıyot diye iftira atın bakalım bu yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz
Cevap sahibi+1 yılHerkesin tek sevgilisi mi olur andhjejskdhjehdr sen karaktersiz insan tanimamissin
- +1 yıl
Evet sevgili işini dert edene boş diyorsan senin de sevgilin olmayacak
Cevap sahibi+1 yılYa sgit mk olmuş ki aldatmış yalan mı soylicem
Cevap sahibi+1 yılMk başkasının yorumuna mi cevap veriyorsun boş demiş miyim aiwodowodkjr sakin ol kafadan uydurma
Cevap sahibi+1 yılSen boydan değil kafadan kaybediyorsun başka da bisey yazmam sana, böyle üslup olmaz.
- +1 yıl
Siz devam edin boy önemsiz diye 1.80 üstülerle çıkmaya adam yerinr koymadığinız 1.70 1.75 erkekler intikamını alacak sizden
Cevap sahibi+1 yılAdam yerine koydukta Bi kadının altında olmayı seçti intikamsa istediğin bak o almış
Cevap sahibi+1 yılOlum 175 kısa mı kafayı yicem nerden çıkardılar bunu
Cevap sahibi+1 yılOlum size kısa mı dedim hakaret mı ettim saldiracaginiz kişi ben miyim hakkım helal değil kime iyi niyetle yaklaşsan böyle olur
- +1 yıl
Kesin öyle olmuştur aynen
- +1 yıl
Bugün otobüsteydim ve ne kadar kız varsa hepsini elledim iyi yapmış mıyım 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAferim buyumussun de adam olmuşsun knk
- +1 yıl
Dışarda hiçbirinize rahat vermeyecem çiftlere de salça olacam bizi avutup rahat rahat 1.80+larla gezme yok size 😂
Cevap sahibi+1 yılKudurmuşsun:D
- +1 yıl
İntikam alacam hepinizden gençliği çöp etmenin bedelini ödeyeceksiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme benim gibi 151 lerle olursun djfjkf
07 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten 151 misin benden kısasın
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ben 160 ım
Soran+1 yıl@selinaymarji22
O boydaki kızlarda daha çok boy takıntısı var. Üstelik annemde de boy takıntısı var. Gelini en az 1.70 olsun istiyor. Benim ise boy takıntım yok. Ama buna rağmen hiç bir kız benle sevgili olmadı.- +1 yıl
Şans başka bir şey değil
Soran+1 yıl@Sezsiz1453
Seninde 1.85 den kısa sevgilin olmamıştır.- +1 yıl
Siz 1.51 lerin 1.80 altı sevgilisi olmuyor
+1 yılHahahaha ağla bücür erkek ağla hiçbir kadın sizi sevmeyecek 1.57 boyumla 1.90 sevgilim var buna da ağla defolu kısa erkek seni
01 Yorumla
Soran+1 yıl@Sudesiyahsevenn
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
+1 yılKısa derken kaç mesela
07 Yorumla
Soran+1 yıl1.77
- +1 yıl
177 kısa mı benim boy 171 tipim 10/6 ancak gelir benim sevgilim oluyorsa seninde olur 177 dünya erkek ortalaması ve tr erkek ortalamasının üzerinde bir boy hatta erkeklerin %70 inden uzunsun o kadar diyim
Soran+1 yıl@omerckr0661
O doğru ama kızlar en az 1.85 erkek istiyor. Ayrıca sevgilin olduğundan eminmisin. Kankan olmasın.- +1 yıl
Sen hayatı sosyal medyadan ibaret mi sanıyorsun 185 diyenlerin çoğu ksr neyinden emin olucam sevgilim işte
Soran+1 yıl@omerckr0661
O zaman 1.85 üzeri sevgili bulamayınca senle sevgili olmuştur.- +1 yıl
Ne alaka olm çıkın şu sosyal medyadan uzun olanlar da sanki bradd Pitt 😂
Soran+1 yıl@omerckr0661
Uzun olanlar Recep İvedik olsa yine sevgili olurlar. Hatta uzun erkeğe kuma bile olurlar.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım