Bir kız var, 4 yıldır seviyorum. 1 kere söylediğim hoşlandığımı o da arkadaş söylemiş arkamdan kız başka birinden hoşlanıyorum demiş ama yanıma gelse konuşurum falan bende gurur yaptım gitmedim. Şimdi üniversitedeyim izmirde o da mersinde 12. sınıf ama unutamıyorum ben onu sömestrda arkadaş ortamı aracılığıyla buluşma ayarlayacağım tavsiyeniz varsa alabilirim.
Cevabın nedir?
+1 yılO arkadaşınla ilişkiyi kes kanka ayıp etmiş kimse kimsenin özelini söyleyemez sevdiğine benim bir tanıdğım yapsa arkilikten dostluktan reddederdim zor affederdim o derece kazık atmış sana kız kabul edecekse bile red etmiş seni korkak olarak düşünüp bir arkadaşı aracılığıyla çıkma teklifi eden bir korkak bunla neden çıkıyım demiştir kızda haklı o konuda kıza kızma ha birde kanka söylediğin şeylerden pişman olmazsın söylemediklerinden olursun git seviyosan o kadar uzun süredir seni deli gibi seviyorum karşılık beklemeden affet bir hatam olduysa gibi bir cümle kur ama kendinide fazla ezdirme kız istemiyorsa kalbine göm uğraşmaya değmez bende lise sonum uğraşıyorum bir kızla ama olmayınca olmuyor aynı sınıfta 2 yabancı gibiyiz boşver koy g. te gitsin hayatını yaşa anı yaşa carpe diem be kankam ne üzülüyon 250 gr için boşveeeer kötü yanlarını düşün ha birde onu sıçarkene iğrenç şeyler yaparkene düşün büyük ihtimal miden bulanacaktır ama olsun iğrenip unutmana yardım eder ben dediğim kızı unutmak için öyle yaptım unutamadım hala fakat kıza gidip yavşamıyorum zaten hiç yavşamadım unutmaya çalışıyorum bu da gelir bu da geçer bir tek dileğim var mutlu ol yeter türküsü söylerek kızın yanından ayrıl red yersen boşver hayat bunlar için fazla kısa
12 Yorumla- +1 yıl
Komik olan ne :D
En İyi Cevaplar
Kız başka birinden hoşlandığını söylemiş fakat senin için de yanıma gelirse konuşurum demiş. Yani sevdiği çocuk ondan hoşlanmıyor ve kız yeni bir erkek arayışına girmiş. Sana da bunun yolunu yapmış. Fakat sen gurur yaparak bu fırsatı değerlendirememişsin. Böyle bir durumda yapman gereken o kızın yanına giderek havadan sudan sohbet etmeye başlamaktı. Telefon numarasını alıp dışarıda buluşmaya davet edecektin. Buluştuğunuzdaysa konuşma sırasında elini tutacaktın. Sonra sarılacaktın sonra da kızı öpecektin. Yapman gereken bu. Kız da bunun sinyalini vermiş zaten. Buluşmada neler yapman gerektiği ile ilgili şu makaleyi okumanı tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yıleywallah saolasın
şu genellemelerinize hastayım
gizli
bir kız seni seviyor gerçekten ama şu an olduğu gibi sen başkasından hoşlanıyorsun
sana seni sevdiğini söyledi ya da duydun
sende kırmak istemiyorsun ama dedin ki ben başkasını seviyorum
şimdi sen gerçek sevgiden anlamamış mı oldun
sen sevdin diye karşılık vermek zorunda mı o da başkasından hoşlanıyormuş zor durum muhakkak senin için e hoş da bir durum değil ama bu kızı kötü biri yapmaz
ya unutup vazgeçeceksin bu da zamanla olur ya da gurur yapmayıp gidip konuşacaksın11 Yorumla
Soran+1 yılkonuşacağım ben o kız için gururumu yerim çünkü çok seviytorum sabahtan akşama kadar fotoğraflarına bakıyorum arkadaşlara soruyorum nasıl diye ne zaman içsem aklımda direk işte bu duygular hissettiğimi beni sevmese bile bilmesini istiyorum e bunun içinde beni tanıması gerekiyor
Belki senin onu sevdiğin kadar oda başkasını seviyordur..
Bnu bir düşün bence..
Sen onu severken baskasını gözün görür mü.. sana bir kız hoslanıyorm derse sen hoslandıgım var demez misin.. s empati kurmayı dene..
Kimse birbirini seveni sevmek zornda degl ole olsaydı ortalk karısıdı kardes33 Yorumla- +1 yıl
buda doğru aslında :D
Soran+1 yıldoğru aslında :((
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
48Cevap
+1 yılSen söylemezsen ve çekingen davrandıysan anlamamış olabilir. Arkadaşına başka birinden hoşlanıyorum dediyse de dikkatini çekmen biraz zor olabilir. Genelde kızlar birine endekslenmeye hazırdır bu yalnızca hoşlantı olsa bile.
20 YorumlaBenim tavsiyem kesinlikle böyle bir buluşma ayarlamayacağım.. Bir başkasından hoşlanan kadın benim sevgilim olamaz. Bu anlıktır ve beni diğerlerinden farklı olduğumu farketmelidir. Farketmez ise bu artık onun sorunudur ve bu sorun mazide kalmalıdır...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere başlıktan dolayı çok salak buldum seni!!!
KIZLAR derken snein karşındaki kız öyleymiş niye genelleme yapıyosun ki...
bende 6 yıldr aynı kişiye aşığım söyledimde bunu ona biraz farklı bendeki olayın akışıda neyse yani diceğim oki genelleme yapman saçma ben demiyorum erkekler aştan anlamıyo!!!
o kızdan sana yar olmaz söyliyim
unutmak zordur zaten unutulmaz ama, ona aşıksın çünkü o sana diğil..12 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için saol haklısın genellemem yanlış oldu unutamamda zaten
- +1 yıl
Hayat acımasızdır sen seversin o sevmez kaderin canı cehenneme fakyou
+1 yıl''Bir kız var 4 yıldır seviyorum''
''Neden kızlar gerçek sevgiyi anlamaz?'' bu İki cümlen arasındaki farka bir bak neden genelleme yapıyorsun? Her kız senin tanıdığın kötü kızlardan olamaz ayrıca kızda bir şey yapmamış ille de yüz vermek zorunda değil. Hemen komplekse gir.30 Yorumla
+1 yılSeni seveni sevmek zorundamisin. Benim pesimde 2 yildir bir kiz vardi ama gonlum baskasindayken ona bakmam ona haksizlik olurdu. Vicdan agir bastigi icin umut vermedim ona sonunda vazgecti. Basima gelmemisken bende oyle dusunurdum ama biseyleri asinca daha olgun dusunuyosun
00 Yorumla
+1 yıldelikanlı gıbı sevıyorum dıceksın oyle yok arkadas aracılıgıyla bulusma ayarlıcamda falan olmaz elınde patlar erkeklerın kafası makına gibi kusura bakma ama aynı rıtımde calısır durur duz mantık yap uzatma git konus bnce.
20 Yorumla
+1 yılcidden anlamazlar. kizlar daha iyi sever gibi bir dusunce var beyinlerde. hikaye. gorduk, yasadim da. yok oyle bir sey. gercekten seven bir erkekle kizin sevgisini karsilastirmamak lazim. sana gelince de bosver. her sey gelip gecici. onune bakmayi ogrenmelisin. sikma canini, ufak o daha ufak..
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten seven erkek dağ olsa deler *
+1 yılBelki hayatında hic gerçek sevgi görmemiştir nerden bilsin ki gerçek sevginin dokunmadan gözleriyle seçebilmek olduğunu
33 Yorumla- +1 yıl
Sevebimek olacaktı baksana onu bile yanlis yazmisim
Soran+1 yılbelkide
+1 yılDostum her kız sevgi gördümü kaçar. acı hayal kırıklığı görsede ona yine de koşar. doğaları böyle acı sonu yaşayınca da gerçekten seven kimse yok mu niye BÜTÜN erkekler böyle diye genellemelere başlarlar artık hepsinden nefret ediyorum değer verirken çevremde 1 tane kız yoktu şimdi hiçbirini umursamıyorum hepsi pervane bundan memnunmuyum? Pek değil ama çoğu kız bunu hakediyor. doğru kızı bulmak çok zor.
00 Yorumla
+1 yılHangi kızımızı kandırmadı bizim kendini bilmez erkeklerimiz? Bilmezler mi, elbet bilirler onlardan iyi kimse bilemez. Sevgi bir kadına o kadar yakışır ki dünyanın en güzel kadınları olurlar ve işte onlarla bir ömür geçer.
20 Yorumla
+1 yılgercek sevgiyi erkeklerde analmıyor bende co ksevdim ben kız halımle yalavrdım bile acıdımı hayır onurum ayak altıydı gnede pes etmedim ama sevilmediim hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılişte çok üzücü bir durum :((
bence hiç bulaşma hacım. deveye diken insana sken yaranır demişler.. o gitcek itin tekine.. yicek kazığı o zaman anlıcak ama iş işten geçicek. belki aklına gelirsin ve belki pişman olur belki keşke der.. belki oda..
00 YorumlaAğzınla kuş tutsan da, hatta aya bile çıksan da kızlar hiç bir zaman gerçek sevgiye inanmaz. seni sevse bile aklında hep bir şüphe vardır, acaba beni seviyor mu diye.
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen de öyle nerde pis insanlar varsa onları severlerr düzgünleri iterler kendim için demiyorum
+1 yılMüdür bak şimdi eyer bir kadını etkilemek istiyorsan ilk olarak konuşurken gözlerinin içine bak gülerken falan ama öyle mal mal bakma ona karşı bişey hissetiğini anlasın bunlar yeter ha hala sana karşı kayıtsız kalırsa ümidi kes ben evli kadınlarda deniyorum bunu sırf egomu tatmin etmek için ve oldukça işe yarayan bir yöntem özellikle türk kadınlarında
13 Yorumla- +1 yıl
dangalak seni sen öyle san
- +1 yıl
egom yerinde çok şükür yanlış anlamda en az 3 4 tane karıyı azarlayıp gönderdim sorun benim bakmam değil zaten onların bakması belki bu şekilde akıllanırlar ve evliyken başka erkeklerle münasebet kurmazlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kızın doğum gününü biliyorsan kıza gizliden isimsiz çiçek ve hediye gönder kız merajlansın merakından çatlasın kim bu diye yansın ama sen asla benim deme minik jaestler yap her kadın gözünün içine sokulan ilgiden ziyade naif ilgiyi sever ince ruhlu ol
10 Yorumlabaşkasını seviyorum ama gelse konuşurum da ne demek. sana acımış, önüne bir sohbet adayım da sevinsiz gariban demiş. gururlu birine benziyorsun. boş ver, unut. bak üniversitedesin yeni çevre , yeni arkadaşlar.. önüne bak :)
23 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorumm ya olmuyor :(((
Soran+1 yılaçıkça söylemek gerekirse ondan öncede sevdiğim kızlar hep platonikti kız öğrenmişti ama bn soğumuştum iyice :(((( mazoşistmiyim ben ya
anlamıştır da hoşlanmıyorsa napabilir arkadaşım? sana bugün çipçirkin bir kız gelse sana aşığım dese suratına tükürürsün burada böyle acındırıyorsun kendini.
22 YorumlaSorun sende arkadaşım. Kız gerçek sevgiye saygı duymuş ve yanıma gelirse konuşurum demiş. Sen gurur yapıp gitmemişsin.
20 YorumlaGitar calmayi ogren ve olmeyen sarkiyi soyle.. Ya da plan yaparak degil bunu bir savas olarak gormeden strateji belirlemeden o an icinden geceni yaparak soyleyerek etkile.. 4 yil diyorsun.. Biraz taniyor olman lazim.. Vucut dili kitaplarini kurcala onu biraz tanimaya calis.. Tavsiye alirsan bile yuzeysel olarak aklinda tut.. Bu da dahil.. . p
00 Yorumla
+1 yılbir kişi yüzünden herkesi öyle bilme :D sevmiyorsa bir şey yapamazsın ki insan sadece sevilmek değil aynı zamanda sevmek de ister. karşılıklı olunca güzel her şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ama insan bir adam akıllı konuşmak ister sanki ona zarar vereceğim
Arkadaşım kusura bakma ama seninkisi düpedüz kuruntu :). Kız başkasından hoşlanıyorum dediğin de gitmemekle en iyisini yapmışsın. Ne demek yani? Alternatif mi edecektin kendini!
00 Yorumla
+1 yılKanka son olarak sunu gördüm bir kiza o'ymus gibi davranacaksin. Buna artik eminim. O gibi davranmadigin her kiz onu o'ya ceviren icin hüngür hüngür agliyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen kardeş haklısın ama ona öyle yapamam işte
- +1 yıl
Biliyorum kardesim. Emin ol adim kadar iyi biliyorum...
Kizin köpegi oluruz ama bir gik cikarip havlayamayiz sirf üzülmesin diye...
Soran+1 yıliçimi okudun kardeşim ya
- +1 yıl
Tek seven degilsin dostum :D
+1 yılBaşka birinden hoşlanıyorum dememiş mi? gelse konuşurum ne demek? Sen onunla beraber olsan dahi aklı onda olur böyle bir durumda
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ya
- +1 yıl
Sana ya acımış ya da seni kullanmak istiyor. Unut gitsin sevse açık açık söylerdi. Böyle kızlar çok var
- 00 Yorumla
Bunun erkek ya da kızı olmaz. Anlamayan anlamaz. Bana görede erkekler sevgiden bir şey anlamıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yıltanıdığın erkekler öyle olabilir ama farklılarda vardır
+1 yılAnlayabilir ama gönül bu bazen kime gideceğini bilemiyorsun, söz geçmiyor, olmuyor.. Seven herkesin aşkı karşılıklı olsaydı sanırım bu kadar dertli aşık olmazdı..
00 Yorumla
+1 yıl1 kız anlamadıysa tüm kız soyuna laf yapamazsın. bir o... c tanıdığım içn tüm erkek soyuna laf yapamam.
23 Yorumla- +1 yıl
Buda doğru ama genel olarak öyle hani
Soran+1 yılhakılsın özür dilerim
- +1 yıl
alırım bir dal EİG.
+1 yılne istiyorsun başka senin içinde bulunmaz bir sevgi yaratmış nefes alıyor olmasına şükret ki.. daha çok acı çekmeyesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Eğer istemiyorsa zorlama, senin sevgini hak edecek birini bul o da seni kaybettiği zaman değerini anlayacaktır emin ol buna ondan kendini üzme sakın çünkü değmiyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaplanıp kalma olacağı varsa olur. okyanusun ortasındasın zaten. amerikan yapımı çift motorlu teknenle istediğin tarafa gidebilirsin. alaboraya yakalanmadan tüm kıyıları tek tek dolaşabilirsin. okyanusun ortasına asla demirleme.
10 Yorumla
+1 yılçünkü siz erkekler hep bizi kandırırsınız. şaka yapıyorum :) ama bir bakıma doğru, o kadar çok kandırıldık ve kulllanıldık ki artık güvenemiyoruz
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam güvenme ama bir tanı beni yani sana olan duygularımı hissetmeye çalış
- +1 yıl
yuh yani. ama erkekler bir kızla yatmak için çıkıyor, ilerisini düşünmüyor. yani genelde :P
Sebebi gayet açık gerçekten hiç aşık olmamıştır olsaydı empati kurmasını öğretirdi aşk acısı böylelikle seni anlayabilirdi..
harika bir gece sohbeti yapmalısınız kadınların duyguları geceleri daha saf olur gündüzleri biraz karışık olabilir...00 Yorumla
+1 yılsevmiyor iste hoslanmiyor.
zorla güzellik olmaz ki30 Yorumla
+1 yılBence onunla açıkca konuşmalısın duygularını gizleme ve gurur yapma. Bırak herşey olacağına varsın..
13 Yorumla- +1 yıl
Bazen bu fikir iyi bir kestirme olabiliyor, lakin söz konusu bayanın aklında başka biri var yoksa bu iş olsun diye can atardı.
- +1 yıl
Karşındakininde tepkisini öğrenmiş olursun için içini yemez diye düşünüyorum. En azından gerçeği bilirsin. İyi ya da kötü herşeye hazırlıklı olmalısın bu hayatta :)
Soran+1 yılaçıkça nasıl konuşacam ne diyecem ya :((
+1 yılSen kıza sevdiğini söylememişsin ki, başka biri (hatta senden habersiz) söylemiş. Kız nerden bilsin gerçekten sevdiğini...
20 Yorumlaya insan ya sever ya sevmez bir kere başka birinden hoşlanıyorsa boşver
01 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor aklımdan silemiyorum :(
bence kızın ; "başka birinden hoşlanıyorum ama yanıma gelse konuşurum" lafından sonra boşver gitsin, öyle cevap verilmez çünkü çok ayıp
00 Yorumla
+1 yılKardesim bulusmayı ayarla ama kızın senin geleceğinden haberi olmasın gittigin zaman ona sinirlenme ya da hani hicbirsey olmamıs gibi sanki gram değer vermiyomussun gibi davran bakalım ne olucak :)
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen geleceğimi bilmeyecek zaten doğru bir sallamıyormuş gibi yapayım bakalım
- +1 yıl
isin cok zor simdiden kolay gelsin :)
Soran+1 yıleywallah
+1 yılgurur yaptığın için 1-0 yeniksin arkadaşım aşkta gurur olmaz karşısına geçip açıkça konuş ona sevdiği çiçeklerden bir demet yaptır ona ver gözlerinin içine bakarak onu sevdiğini söyle bişeyler yap işte
00 Yorumlanerden biliyosunn peki ben sana bir soru sorım neden erkekler gercek sevgınoın kıymetını bilmezz!!!
31 Yorumla
Soran+1 yılbeni gerçekten seven birini göremedim bunun hakkında yorum yapamayacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıl nedir. Başta istemedi madem ilgini alakanı kes.
10 Yorumla Eğer sevdiği biri yoksa şu an kendini aşık et :) umursamıyomuş gibi yapsada yaptığın en ufak şey bile onu çok mutlu edebilir :)
02 Yorumla
+1 yılo nasıl gerçek sevgi öyle, posta güvercini kullanmışsın sen.
10 Yorumla
+1 yılKızlar geneli kompleksilidir komplekksli insanlara kendilerinin bile vermediği kadar değer verirsen sistemler fatal error verir ve çöker. bu yüzden verdiğin sevgi havada kalır. uzay boşluğunda süzülür rvrenin karanlık noktalarına doğru.
00 Yorumla
+1 yılkız anlamıyor değil sadece başkasından hoşlanıyor ve doğal olarak bunu diyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen bu doğru, eğer kızın odağı söz konusu erkek olsaydı, flört etmek için çeşitli bahaneler uydururdu.
Kadınlar Evlenmeyi Kabullendikleri Adamları Severler Genellikle.. En Azından Bana Göre Böyle :)
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemis olabilir seni ya da cok zorlayip burnunu kaldirms olblrsn
31 Yorumla
Soran+1 yılolabilir :(
+1 yılSadece konus, kendin ol, cool ol, arkadaşı felan varsa Ks 'deki @voluptuous u öner ona :)) #V
00 Yorumla
+1 yıl4 yıldır birini mi? Belki o 4 yılda hayatını değişterecek biriyle tanışabilirdin.
21 Yorumla
Soran+1 yılçok kızla tanıştım ama aklımdna hiçbir zaman çıkmadı
başta olmadı ise olmaz o is, kızlar ilk başta macera ararlar yaş ilerledikçe evlenilecek erkek
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum arkadaşım sana, şimdiki gençler macera peşinde. Bugün seninle yarın başkasıyla.. Yaş kocamaya başlayınca da evlenecek adam ararlar (ama hepsi için demiyorum, çoğunluk için konuşuyorum, en azından buradaki cinsellik sorularında kızların soru ve cevaplara bakarak diyelim) Sonrada evde kaldık diye dövünürler.. Merak etmeyin siz ne kadar genelleme yapmayın diyorsanız aynı durum bizim için de geçerlidir..
+1 yılSenin sevdiğin herkes seni sevmek zorunda değil, zorlama.
10 YorumlaBoyle basliklati gorunce canim aciyor sevdigin tarfindam sevilmemek nasildir onu en iyi ben bilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılkader dostum :((
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven s*kilir , s*ken sevilir bro
42 Yorumla- +1 yıl
Broooooo doğru söz !
Soran+1 yılduygularımı yazdın
30 lu yaşlarda anlıyorlar gerçek sevgiyi ve gerçekte nasıl biri ile olmak istediklerini biraz bekle :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi valla işin zor.
Açıkçası biri aracılığıyla bana benden hoşlandığını biri söylese bende öyle biri yoksada başka birinden hoşlanıyorum derim.
Ama direk cesaret edip karşıma biri çıksa evet demesemde hemen etkilenirim yani ;)03 Yorumla
Soran+1 yıldirek karşısına çıkıp ne demeliyim ki
Cevap sahibi+1 yılSenden hoşlanıyorum de.
Aşığım falan diyipte direk atılma. Vur kaç işte.
Senden hoşlanıyorum ve görüşmek isterim falan de.
Emin ol olumsuz yanıt verse de cesaretine hayran kalır.
Ama ergen gibi gidip numaranı versene takılalım deme sakın!
Soran+1 yılhmm anladım
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seni istemiyosa muhabeti kesceksin
25 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor işte ya :(((( dha konuşmadım ama...
Soran+1 yılilk tanışmadan sonra bana illaki soğuk olur yani tanışmada kızın telefon numarasını alacak değilim
Soran+1 yıl:((((( bakalım inşallah soğuk durmaz ya ölücemm
+1 yılçünkü gerçek sevgide genelde tip yoktur. kızlar gerçek olmayanı yani tipliyi seçer.
00 YorumlaArkanda konuşulanların arkasında durmaya bak, elbette kokusu çıkacaktır. Sus ve izle kısacası. Aç müziği, keyfine bak. Zorla güzellik olmaz seviyosa mutlaka onun peşinden koşarken senin tuzağına düşer :P
00 YorumlaSenin başlık ayrı detay ayrı soru tam olarak nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yılunutamadığım kız
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de bir kızın peşinden çok koştum anlıyorum seni. tam aradığım kızdı şimdi ben ankaradayım o izmirde bir küçük umut bile yok ama vaz geçemiyorum buradaki insanlarda ondan parçalar görüyorum çok kötüyüm çok
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem