Annem bana bugün sen kocanın kölesi olacaksın dedi 😑😑 seversem çok acıyorum merhametli oluyorum ona karşı ne yapayım bütün açıkgozlulugum gidiyor slak gibi bir şey oluyorum neredeyse
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
olsun ya ne guzel iste sevin birbirinizi boyle olun gidip de birbirinizi yiyip bitireceginize surekli kavga dovus yerine ne guzel hep boyle olun ayrilmayin bence cok hos cok tatli seyler bunlar kim istemez ki xD
Dur daha ortada kimse yok ama iyi mi sanmam yaa 😂 daha çabuk kandırırlar beni birde bizimkiler sürekli diyor kocaya yüz verilmez diyorlar yoksa senin kıymetini bilmez diyorlar
kocan seni niye kandirsin be ne guzel bebis gibi sever seni basini oksar falan kfdjgkdfg sizinkiler farkli onlar istiyorlar ki kadin yonetsin ee madem oyle napacaklar erkegi jdfhgjdfg
Ya şimdi bizim bazı yakınlarımızdan görünce normal olarak kadın beni uyarıyor ama bende şöyle diyeyim erkekler sözünü geçirdikleri kadına her istediğini yaptırmaya çalışıyor 🙄
O da karakter huy meselesi iste bende tam tersi beni dinleyen hep benim istedigim olsun diye ugrasan birisi olursa ben ona kiyamam benim de canim kaynar hani bu benim istedigimi yapmaya calisiyorsun tamam olur anlastik ama bir dahakine senin istegin olsun olsun falan oluyorum ben severim boyle karsilikli olunca cok hosuma gidiyor. Evlilik dedigin boyle degil mi zaten karsilik, hayat musterektir bosuna mi deniliyor, hep ben hep ben nasil olacak o is neden hep senin dedigin dimi o yuzden ben onu da sevmem karsimdakinin da fikrini yardimina kararina da ihtiyacim olur bazen, her seferinde kendim her konuda nasil fikrim kararim olacak boyle boyle karsilikli yardimlasarak bi o bi ben isterim sahsen..
Burcun ne senin
o ne alaka kiz simdi o kadar sey yazdim kdfjgdk
Hele bi de sen
Bir nedeni var
teraziyim kdfjgd bu burc murc isleriyle pek ilgileniyorum denmez yani ama hadi de diyecegini kfdjgkd
Yalan mı lan terazi doğru söyle jkdkhrj
Vallahi dogru ay ne kotulugum var simdi kesin kotu yanlarini sayacak simdi ama ben oyle degilim benim ne sucum var ben evde televizyon izliyom kfjgkfdjg
Yok kötü saymayacam iyi sayacam jdjwjd
Neyse şimdi gelelim meseleye
Az ciddiyet
Tamam XD hadi iyilerini say cok merak ettim dogrusu
Ya aslında şöyle bende hep tabiki karşimdakinin istediği olsun istemem yeri gelince çok didikleyen sürekli laf eden biri oluyorum özellikle kaybetmekten korkmuyorsam baglanmadiysam ne zaman bağlanıyorum başlıyor benim mesai yani mesela bi kedi düşün öyle bir şey oluyorum ve bütün çakralarım duruyor resmen küçücük çocuk gibi oluyorum 😕😂 cocuklasiyorum uyanıklığım bütün çakallığım gidiyor 😂😂😂
Ben bundan bahsediyorum işte
Bakıyorum bi arkadaşım var adamı mum ediyor ama ben ne oluyorum ben anlamadım
Xd ne ya 🙄🙄🙄
Ay cenesi durmayandan mi surekli bidi bidi yapan mi aman oyle olma kdfjgkdfj ama diger yanlarin guzel seyler tabi oyle olabilirsin bak hep oyle ol eger esin de minnossa kfdjgkdfjg
xD ne oldugunu bilmedigin icin mi soruyon...
Yo biliyom XD dkkshdsk
Yaa simdi bu iyi mi kötü mü valla anlamadım ama arkadaşım ince detaycı olduğu için bir hatanda tık 😂😂
hee dedim noldu buna neden bu kadar yanlis bakti ne var bunda kdfjgfdkjg ilk saydiklarin pek iyi seyler degil tabiki surekli laf eden cenesi durmayan tabiki kavgalara sebep olan seyler erkekler kaldirmaz bunlari bos gereksiz kafa sisirmeyin yav kfjgfkdjg ama ondan sonra yazdiklarin kedicikler falan bunlar tabiki guzel cici seyler boyle olabilirsin bak :D
Tamam ben burdan devam ya o zama xjwkxjdk
Normalde otoriterlik var inatçılık ama sevince tersi oluyor
Aynen iste onu bende fark ettim inatlik gercekten guzel bir sey degil tadinda olursa her sey guzel olabilir ama her seye de olmuyor be hocam kfdgkdg
Ama bence erkekler uğraştıran seviyor daha çok ne dersen de xkekchrj
Valla bende erkegim ben sevmiyorum kfgkfdgk
Allah Allah
Sende sorun belki xjdjdjr
Onlarda olsun yav hangisi daha iyi sence kfghkgf
Bence en güzeli beraber olması ama erkeğin bir yandan da söz geçiriyor olması lazım hakaretle küfürle değil güzellikle ama
Kesinlikle tabi evin diregi reisi bosuna demiyorlar yine onun sozunu de dinliyor olmasi lazim
Senin yükselenin ne 😂😂
Vallahi bilmiyorum knk hic anlamam ilgilenmem ki bu burc murcla kfdjgkd
Bende hiç ilgilenmem hxjdjd yersen
Neden sordun o zaman kiz bide yukselen falan soruyor o ikinci plan daha bi derinlere inilince ortaya cikmiyor mu kdfjgkdfdf
Sus bana karşılık verme bakayım xzjzjxj
Pardon hocam gaza geldim bi an dkfjgfdk
Kdjsxhwjxjdj sakin ol
Sakinlestim kfjgkdf
Sakinleştimmmmm pinhani geldi aklıma neyse xjdj
Bilmiyom onu ahahsjsjsj
Cahil djsk
Koyluyum ben ahahshs
Ben de hanimci olacam galiba senin gibi
aradığım eleman sensin 😅
Yok yok iyi bir şey degil işte
Merhaba
Bence bu iyi bir şey bende öyleyim 😂
Off ama ben cırlayamıyorum kızamıyorum deli gibi bir şey olup çıkıyorum resmen 😂😂
Ha yok ben o kadar da saf değilim ya 😂
Ay aşk olsun yani😂😂
Off sorma resmen Leyla oluyorum keşke olmasam
Hangi burçsun
Ay sormayın kdldhckd
Duyan kaçar
İkizler mi
Kanka ikizlerle ilgili gülmeli anım var istersen dinle yaz
Ayy evet ya kqdkdkc ikizlerim
Komik anı var dinlemek istersen
nasıl kocacı cokmu azgınsın
Evlenilecek kıZ😄