Farkındayım herkesin ağzında aynı cümle seni bu halde kimse kabul etmez ya da direkt yüzüme karşı böyle olman iyi değil deniyor ( din önemserim, ciddi biriyim , saçmalıklara tahammülüm yok, ince düşünürüm ) bu tarz insanlar sevilmez mi yani ne bileyim herkesin kafa tipinden farklımı düşünüyorum..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anadolu tabiriyle adlanilan her aile cocuklarina eş adayı diye senin gibi usùl erkan muvazakar kiz ariyor
Sen, sana soylenen bu konulara cok takilma
Üniversite ortamında iyice kötü hissettim insan yok ki burada yaratık herkes
Universite ortamini karistirma o farkli bi alan herkesin kafa fikri oraya Nazaran işliyor
Evlilik anı gelince de senin gibilerini aramaya basliyor
Bu üniversiteye geldiğimden beri insanlardan tiksinir oldum çok sahteler
Misal
Seninle aynı kriterde olan senin gibi düşünen pek çok insan var eminim çıkar karşına takılmamak lazım bence bu düşüncelere
İnşallah vardır çünkü öyle birine ihtiyacım var bi boşluk var içimde eksik parça gibi sanki o gelince huzur bulcam
Umarımm ;)
🤲🏻🥺🤍
Neden sevmesin? Severler ama sen onları sevmezsin çünkü ince eleyip sık dokuyorsun. İlişki yapman bu yüzden zor olabilir
Beni kimse sevmedi ki seviyorum diyenler cinsellik düşkünü ben öyle biri değilim haliyle uzaklaşıyorum
Gerçekten sevse zaten cinselliği ön plana getirmez ve bu zamanda cidden zor o yüzden boş ver sevmesinler insan insana yetiyor
Hayatımda insan gibi biri olsun geleceğim olsun istiyorum herkes korkak ve kötü
Dediğim gibi bu zamanda maalesef ki zor o dediğin kimseye güvenilmez arkadaşına da annene de babana da. İşe gir, ev tut, al bir kedi yaşa ölene kadar
Henüz bunlar için vaktim var
Ve bunları yalnız yaşamak istemiyorum doğru insan istiyorum hayatımda
Bekleyeceksin o zaman doğru insanı
Saçmalamışlar karakteristik özelliklerin olması gerekn şeyler bence ama soğuk mu görünüyorsun acaba kndan mı? Çevrendeki insanları değiştir ya
Senin gibi insan bulmak zor asıl bence kıymet bilmiyor kimse
Benim çevrem anormal ya düzgün insan yok beni de kendilerine benzetmeye çalışıyorlar olmayınca da garip garip tavırlar
İşte çevreni değiştir o zaman
bence sevilirsin ama zaman alır cunku güçlü bir kişiliğe sahipsin
birini tanımak istiyorum istediğim karakterde biri tüm hayatım olsun ama bu çok zormuş
severler merak etme senin gibi bir mezcup illa çıkar karşına
Mezcup derken
yani sende kendi halinde bir meczupsun
Mezcup deli demek değil mi
yok kız cazibeyi kübra tarafınca cezp edilmiş demek
Hiç bir şey anlamadım senden farklı bir anlatım biçimi biraz daha dili yalın ve anlaşılır mı kullansan
hayır prensiplerime aykırı
Peki abi 🤔
Kız altı üstü din önemserim demiş meczup kelimesi biraz egzajere olmuş
@GökxNur dini konuları önemsemesi yanlış değil ama ince düşürüm deyip her şeyi ciddiye alırım diyerek kendi ile çelişmesi meczupluk nezdimde
Hassas ve soğuk birisi olduğundan bahsetmiş, dinle alakalı konu kendince inanışı sadece belirtmiş bunu meczupluğa yormak absürt geldi o kadar :)
Her şeyi ciddiye alırım demedim ciddi biriyim ince düşünürüm dedim ani karar vermem bunun nesi kendimle çelişme oluyor acaba?
Her insan farklıdır onu özel kılan farklılığıdır herkes gibi olmadığın için kendnle gurur duy olmadığın birine dönüşmeye asla çabalama elbet kıymet bilen çıkacaktır.
Hiç kimse için değişmem ben buyum ama ne bileyim sanki ben yanlışmışım gibi herkesin doğrusu bir
S+kerim herkesi şimdi kusura bakmada yani
Kaç kişi bi bilsen kendi arkadaş çevrem bile artık abartma diyor rahibe misin diyor hayat çok saçma bir hale geldi insanlar çok garip ben bu çağdan değilim
Bak bende aynıyımdır ince düşünürüm ama belli etmem çünkü insanoğlu için değmeyeceğini bilirim nadiren gösteririm bazı insanlara sevmesi nede gerek yok açıkçası zaten gerçek sevgiler eskilerde kaldı artık menfaate bakarlar ama dayanamam dersen inceliğini içinde yaşa derim illaki sevgi istiyorum diyorsan diğerleri gibi ol dışardan bakınca ama için böyle kalsın
Ama din önemserim derken ayrımcılık kastediyor isen o konuda yanlışsın işte orayı bi düzelt
Hayır tabiki de ben bu halde bekliycem sadece isterim hayatımda beni seven önemseyen sırdaş ne bileyim bu üniversite ortamları falan iyice beni ümitsiz düşürdü sanki hiç kalmamış gibi ben kendimi çok yalnız hissettim çok garipsedim nasıl bir insan kendini bu kadar kaybedebilir ya
Din ayrımcılık nasıl yani?
Hani din önemserim dedinya dinine göremi yargılıyorsun atıyorum mesela özellikle hristiyanlardan nefretm ediyorsun? Yoksa farklı bişeymi eğer böyleyse bunu değiştir
Hayır hayır Hristiyan çok tanıdığım var mesele bu değil.. Dini önemserim derken haram helal günah sevap şeklinde mesela zina haram ben bunu istemem yapmam bunu dile getiririm dün konuşurum eğer müslümansan bunları önemseyeceksin çünkü dinin bu keza aynı şekilde ben karşımdaki kişiyi bildiğim halde uyarmıyorsam bana da günah bunları atlamam ben
Anladım doğru yoldasın hep böyle kalırsın umarım
Aminn :)
Herkesin kafa dengi olan biri mutlaka vardır senin gibi düşünen
Üniversite ortamında iyice içe kapandım çok garip insanlar var
Kimseyi dinleme, Allah'a uydukça her zaman kazanırsın
Amin inşallah 🤲🏻
Senin gibi düşünen bir sürü insan var.
Belli olmaz