Cikarlari dedigin seyler neler? O kendisi nerde turkiyede mi yasiyor? Kiskandirman umudu kesmek degil kiskandirir sadece eger seni istiyorsa o yuzden baska care yol bul kendine...
Soran
+1 yıl
Ben almanyadayim o kekonun teki bununla sanaldan tanisdik 2017den beri taniyorum ama 1-2 sene yaklasik konusmadik neyse sonra tekardan konusduk bu kekola fake hesaplari ccok kari kiz takip ediyor beni seviyormus gibi yapiyor sirf benimle evlilik yapmak için ve avrupaya cikmak icin aslinda bende ondan hoslaniyordum ama son yaptiklarindan sonra iyice tiksindim
Soran
+1 yıl
Ve onu kiskandirmak istiyorum instagramda erkekle foto koymak istiyorum profilime Zaten hep soruyor profilimi fakeden
Cevap sahibi
+1 yıl
Bayadir tanisiyorsunuz o zaman. Cikari yurtdisina cikmak mi yani? Hic canli yuz yuze gorustun mu bu kisiyle...
Cevap sahibi
+1 yıl
boş ver ya bence gerek yok yani boyle seylere ama tercih yine senin sonucta..
Soran
+1 yıl
Görüsmedik ama görüsecekdik
Soran
+1 yıl
Sadece ona inat olsun diye
Cevap sahibi
+1 yıl
Nerde orada mi tr de mi. Gerek yok bence boyle cocukca seylere yani bana gore degil bunlar sahsen..
Soran
+1 yıl
Kac yasindasin ssn
Soran
+1 yıl
Turkiyede o keko , ben ise almanyada instagramdan tanisdik iste
Cevap sahibi
+1 yıl
Neden sordun? Tamam onu anladim da gorusecektik dedin ya onu merak ettim nerde orada mi turkiyede mi gorusecektiniz iste...
Soran
+1 yıl
Turkiyede görüsecekdik
Cevap sahibi
+1 yıl
Yasimi neden sordun?
Soran
+1 yıl
Öylesinr kac yasindasin sen
Cevap sahibi
+1 yıl
22, sen?
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada sen bilirsin tabi de oyle merakimdan soruyorum, neden o pp ve boyle bir yere hemde?
Soran
+1 yıl
Bende 22 ben
Soran
+1 yıl
Ben degilim fotodaki
Soran
+1 yıl
Erkeklerden daha cok cevap almak icin
Cevap sahibi
+1 yıl
Valla uyaniksin😅aa yasitmisiz ben seni 25 saniyom o da yalanmis kfdjgkhdg
Soran
+1 yıl
😂😂😂
Soran
+1 yıl
Erkekler s@lk herseye sazan gibi atliyorlar bide acik sacik gördümü tamam😂😂😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
dogamiz da mi var diyim artik bilmiyorum ama evet oyle seyler erkeklerde cok ya hemen atliyorlar kfdjgdfkjg acaba bende mi oyla yapsam erkek profilde gaci resmi pek inandirici degil ama neyse xD
Soran
+1 yıl
Valla yalan borcum yok mesela soru sordumda profilide cicek böcek olunca 1-2 kisi cevap veriyor Ama acik sacik meme acan g0t acan daha cok cevap veriyorlar Benimde niyetim erkekler cevap versin istedim
Cevap sahibi
+1 yıl
Ona demedim zaten erkek hesapta kiz resimli olmasina demistim. Ama dedigin dogru ben normal soru sordugumda bile zar zor bir iki kisi yaziyor illa ya cinsellik soru olacak ya da pembe hesap olmasi lazim milletin yazmasi icin…
Soran
+1 yıl
Erkekler iste şaşırtmiyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Erkolar kapatilsin mi. Soru neydi ya unuttum gitti neler konusmusuz biz bakim bi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cikarlarini korumak icin birakmasi sacma olmus ten uyumun mukemmel
Ne gereksiz sacma seyler bunlar ya, tam cocukca seyler gercekten...
Yapacaksan yap
Kiskansin ve benden umudu kesin istiyorum beni cikarlari icin istiyor
Cikarlari dedigin nedir ve sen ne icin istiyorsun..
O beni cikarlari icin istiyor
Almanyada yasiyorum sirf beni seviyormuş gibi yapiyor evlenmek icin
Ayrica instagram hesabimida sorup duruyor fake hesaplarnan benden umudu kesmesini istiyorum
Cikarlari dedigin seyler neler?
O kendisi nerde turkiyede mi yasiyor?
Kiskandirman umudu kesmek degil kiskandirir sadece eger seni istiyorsa o yuzden baska care yol bul kendine...
Ben almanyadayim o kekonun teki bununla sanaldan tanisdik 2017den beri taniyorum ama 1-2 sene yaklasik konusmadik neyse sonra tekardan konusduk bu kekola fake hesaplari ccok kari kiz takip ediyor beni seviyormus gibi yapiyor sirf benimle evlilik yapmak için ve avrupaya cikmak icin aslinda bende ondan hoslaniyordum ama son yaptiklarindan sonra iyice tiksindim
Ve onu kiskandirmak istiyorum instagramda erkekle foto koymak istiyorum profilime
Zaten hep soruyor profilimi fakeden
Bayadir tanisiyorsunuz o zaman.
Cikari yurtdisina cikmak mi yani? Hic canli yuz yuze gorustun mu bu kisiyle...
boş ver ya bence gerek yok yani boyle seylere ama tercih yine senin sonucta..
Görüsmedik ama görüsecekdik
Sadece ona inat olsun diye
Nerde orada mi tr de mi. Gerek yok bence boyle cocukca seylere yani bana gore degil bunlar sahsen..
Kac yasindasin ssn
Turkiyede o keko , ben ise almanyada instagramdan tanisdik iste
Neden sordun?
Tamam onu anladim da gorusecektik dedin ya onu merak ettim nerde orada mi turkiyede mi gorusecektiniz iste...
Turkiyede görüsecekdik
Yasimi neden sordun?
Öylesinr kac yasindasin sen
22, sen?
Bu arada sen bilirsin tabi de oyle merakimdan soruyorum, neden o pp ve boyle bir yere hemde?
Bende 22 ben
Ben degilim fotodaki
Erkeklerden daha cok cevap almak icin
Valla uyaniksin😅aa yasitmisiz ben seni 25 saniyom o da yalanmis kfdjgkhdg
😂😂😂
Erkekler s@lk herseye sazan gibi atliyorlar bide acik sacik gördümü tamam😂😂😂😂
dogamiz da mi var diyim artik bilmiyorum ama evet oyle seyler erkeklerde cok ya hemen atliyorlar kfdjgdfkjg
acaba bende mi oyla yapsam erkek profilde gaci resmi pek inandirici degil ama neyse xD
Valla yalan borcum yok mesela soru sordumda profilide cicek böcek olunca 1-2 kisi cevap veriyor
Ama acik sacik meme acan g0t acan daha cok cevap veriyorlar
Benimde niyetim erkekler cevap versin istedim
Ona demedim zaten erkek hesapta kiz resimli olmasina demistim. Ama dedigin dogru ben normal soru sordugumda bile zar zor bir iki kisi yaziyor illa ya cinsellik soru olacak ya da pembe hesap olmasi lazim milletin yazmasi icin…
Erkekler iste şaşırtmiyor
Erkolar kapatilsin mi.
Soru neydi ya unuttum gitti neler konusmusuz biz bakim bi...
Yap tsbi bu arada taş gibisin
Biraz göbekliyim sanki
Yok yok ben hafif kilolu severim bana göre taşsın
O göbeği severim ben sahsen
Yardımcı olabilirim 😂
Gerek yok
Neden
Boş işler
Yap bakalım
Öylemi diyorsun
Kiskanirmi
Yes