Arkadaşlar sevgilimle 3 senedir birlikteyiz ilişkimizi en başında evlilik üzerine kurduk ve öyle yaşıyoruz hala daha takılmalık olmadık asla en ufaj şeylerde birbirimizi bırakmadık felan sanırım sevgilim benimle birliktelik de yaşamak istiyor artık uzun ilişkisi olan arkadaşlar sizden böyle bir istekte bulunuldumu hiç veya bulunsa ne yaparsınız ne dersiniz çok çok seviyorsunuz veya karşınızdakini kırmadan nasıl ikna edersiniz bu sorumluluğu nasıl alırsınız alıp yapanlar var mı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kimse böyle bir teklifte bulunmadı. Bulunsa büyük konuşmayayım ama: "Bunu sadece evlenince yapabilirim. Başka türlüsünü kendime yakıştıramam." derim.
Şimdi çok iyisiniz ama ne olacağı belli olmaz. Riske atmaya gerek yok. Ben kuralları olan bir kızım ve sen de benim gibiysen kabul etmemelisin. Eğer ki bu konularda rahatsan başka bir görüşe ihtiyacın var demektir.
Ya ben kendisine evlenmiyicem senle demiyorum ama bu görüşümü dile getirince sen hala benimle evlenceğini düşünmüyosun kendisini başkasına saklıyorsun sevip güvenmiyorsun demek ki deyip takma bir şeyi diyor bana sadece seninle yaşamak istiyorum ama artık beklemekten de sıkıldım diyor ben kendisine diyorum ki bu sorumluluğu atıyorum nişanlılık sürecinde alabilirim söz vs sürecinde alıp böyle rahat olabilirim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl kabul ettireceğim başkasıyla evlenmek gibi bir düşüncem yok sadece ya ayrıldık ne olur o zaman ya evlenemedim ne olur o zaman ya ailem bir şekilde farkeder ne olur o zaman diyorum
Endişelerinde haklısın. Bu yüzden de kabul etmemelisin. Sen ona" ben sana güvendiğimi kanıtlamak zorunda değilim. Seninle sevgiliysem ve yanındaysam sana güveniyorum demektir. Bu hayatta güvenebileceğim tek erkek sensin. Ama isteğin için evliliği beklemek istiyorum. Sende biraz daha bekleyemez misin? Hazır hissetmiyorum. " bu tarz şeyler söyle ve sınırını kesin olarak çiz. Bir daha sana bunun lafını bile açamasın. Seni kararsız görürse ikna etmek için çabalar çünkü.
Ve seven erkek bekler. Sonradan pişman olacağın bir şey yapma.
Ben nasıl ikna edeceğim onunla yapmayı benimde istediğimi ona güvendiğimi onu sevdiğimi ama ne biliyim biraz daha zamanı olduğunu belki bir söz vs durumunda çok rahat olucağımı ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım ki ya
Onu ikna etmek zorunda değilsin. O seni ikna etsin. Mağduru oynuyor
Dün yine konuşuldu kendisi gidip zorla yapan arkadaşına sormuş sizin evlilik ne olcak evlenebilicekmisiniz felan o da demiş ki mecbur evlenicez kız beni bırakmıyor zaten bende bırakmıyoum kız buna beni senden başkası almaz kız değilim artık beni bırakma felan demiş buda yani mecbur olucak eninde sonunda evlenicez kaçarı yoj demiş erkek arkadaşımda ben o sorumluluğu almaya hazırım haberin olsun zorla bir şey yapmak istemiyorum kendi kararın felan dedi dün ama yine biliyorum ki o sorumluluğu almamı istiyor benimde ne yapcam nasıl alıcam
Bu toplumda erkek yapsa sorun olmaz. Ama kadın yaparsa ayıplanır ve dışlanır. Herkes başka bir gözle bakar. Arkadan konuşur. Erkeklere bir şey olmaz o yüzden erkek arkadaşın rahat ve istiyor. Kusura bakma ama çok düşüncesiz bir sevgilin var. Seven adam bekler ve sonradan oluşacak bir sorunda senin üzülmeni istemez. Beklesin. Ona güvendiğini ispatlamak için böyle bir şey yapmana gerek yok. Aksine o, sana güvendiğini ispatlamak için beklemeli. Sonradan üzülmemek için her kız kendini garantiye almalıdır.
Ayrıca bence sende istiyorsun ama vicdanının sesi seni engelliyor. Bunu istemeyen kız net olarak sınırını çizer ama sen sınır çizmiyorsun. İyi düşün. Pişman olmak mı kendini garantiye almak mı istiyorsun? Hayat senin hayatın kararı sen vereceksin. Neyse benim diyeceklerim bu kadar.
Hayır bende evlenmeden veya evlenme garantisi olmadan kendimi hazır etmiyorum kesinim bu konuda yani ama ne biliyim dile mi getiremiyorum ifade mi edemiyorum anlamadım ama kendisi bugünde şey dedi beni çok sevmeyi denermisin daha çok sevmeyi belki o zaman olur felan hayır mesela bu yapan anlattığım kız okudun mu bilmiyorum nasıl bu kadar emin ve rahat bilmiyorum da kendimi bu sorumluluk için hazır bulmuyorum onuda kırıp dökmek istemiyorum
Zaten evleneceksiniz biraz daha beklesin
Bende bunu söylüyorum hatta illa düğün zamanına gerek yok gerçekten söz nişan aramızda böyle şeyler olduğunda da ben gelip yaşayabilirim diyorum ama ne biliyim böyle söyleyince hala yüzük diyorsun felan diyor ben beklemek istemiyorum artık daha fazla diyor ikimizde birbirimizi seviyoruz bırakmıyoruz ben öyle bir şey olursa aramızda sana daha çok bağlanırım diyor hata yapmaktan korkarım sende bende diyor ama ne bileyim o sorumluluğu nasıl alıcam şu an ben istemeden olsun istemiyorum ama zorda kalıyor gibi hissediyorum
Kendi zorunda hissetme seni gerçekten seviyorsa zaten anlayışla karşılaması gerekir
Bilmiyorum ya resmen ateşe düşmüş gibi hissediyorum yapsam olmaz yapamam yapmasam olmaz ayrılsam olmaz gibi hissediyorum ne yapcam bilmiyorum sadece bende istiyorum zaten beraberis neyi bekliyoruz diyor istekli olsun istiyorum dediğimde o zaman kendini hazırla beni aylarca bekletme diyor çok karışık gerçekten söz yüzük diyince de ne biliyim ona güvenmediğimi kendimi kocama sakladığımı o değilde başkası kocam olursa diye düşündüğümü sanıyor hayır düşünmüyorum veya onunla hiç istemediğimi düşünüyor
Onun bunun anlaması gerekiyor
Kendini istemediğin bir seye zorlama
Bilmiyorum ki bana zorundasın da dediği oluyor
Yeni bir sayfa açalım ben benim olmanı üstüme kalmanı istiyorum çünkü biliyorum ki ben daha çok bağlantım sende bağlanırsın birbirimize hata yapmaktan korkarız diyor güvenmek istiyorum diyor bir hata yapmıştım sanırım ondan güvenmek istiyorum diyor ama bilmiyorum ya
Kaç yıllık evlilik üzerine kurulan ilişkiler bitiyor hiç risk alma
Gerçekten yapan kızları çok merak ediyorum ne düşünüyorlar nasıl eminler evlenebiliceklerine ayrılmayacaklarına ailelerine felan ne diyecekler bunun kuzeni varmış kızı bir anda bozmuş kız ağlamış felan bu da kızı teselli etmiş şu an hala beraberler sevgililer felan sanırım bu da bu yüzden hırs yaptı bu kadar ama bilmiyorum ya
İşte diyor ki böyle olduğunda eninde sonunda evlenicez yani zorundayız ben o sorumluluğu göze alabiliyorum seninde üstüme kalmanı istiyorum