Ayrılmaya yer yapıyor demeyin sonra cevap olarak sanmıyorum yazdı ben üstüne bi şeyler yazdım konuyu değiştirmek için anlık foto attım yüzünü. Anlamıyorum bana hep dediği şey bu senin psikolojin normal değil

Ayrılmaya yer yapıyor demeyin sonra cevap olarak sanmıyorum yazdı ben üstüne bi şeyler yazdım konuyu değiştirmek için anlık foto attım yüzünü. Anlamıyorum bana hep dediği şey bu senin psikolojin normal değil

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu ciddi diyor eşim şakasına derdi bana ama bu bayağı ciddi çok çocuksu yanasiyorsan ondan olabilir
Evet ciddi söylüyor bunu. Zaten ilk söyleyiş değil yüz yüze de defalarca dedi psikolojin normal değil anormalsin gibi gibi bazen obsesif diye hitap ediyor bana sağlıkçı kendisi
Aman sağlıkçıları oldu bitti sevemedim zaten
Sorma. Kendisi çok bi b. k sanki narsist bi kişiliği var kabulleniyor da bunu söylediğimde ama hep de benim psikolojimi irdeliyor
Narsist hayatını mahveder söyleyim. 1-0 başlarsın -10-20 bitirirsin
@Noname123456789 ah ah geri dönüşü olmayan şeyler yaptım..
Keşke yapmasaydin hayatını mahveder böylesi
Cinsel birliktelik diyorsan herkes neler yapıyor o hatayı sakın yapma birlikte oldun diye evlenmek zorunda hissetme
@Noname123456789 haklısın bencede
Evet maalesef ilkimi yaşadım. Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için🙏
O kadar net bi sekilde seni manipule ediyor ki goremiyor olman kötü..
Ozguvenimi düşürmek için mi
Hayır
Bak oyle bi hipnoz olmussun ki
Şu paylastigin soru bile belli ediyor herseyi, kendinden suphe duymana sebep oluyor. Hicbir sey yapmasan bile sucluluk psikolojisine giriyorsun
Evet maalesef. Ona ortam hazırlıyor yani ve başarıyor da. Hep dua ediyorum Allah ım ben kopamıyorum sen basimdan at şunu yola gelmeyecekse uzaklaştır diye. Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek :) sen önce uzaklas, zamanla söküp atarsın icindeki sevgiyi de
bir erkek sende anormallik var gibi seni suclayan seyler diyorsa seni istemiyordur sen bu cocugu salla gitsin
Garip bir konuşma, gerisini bilmediğim için pek biseg diyemem ama normal değil tabi sana demiş ama kendisi anormal 🙂
Ya belki de o yönünü seviyordur niyeti kötü değil bence.
Öyle olsa ciddi demezdi ki
hiç bi halt anlamadım konu ne ki
Türkçe yazıyor orada nasıl anlamadın
@TayyarRA nevar anlayamaz mıyım tayyar? konu ne kimse anlamadı bence psikolojin bozuk diyormuṣ ama neye göre diyor detay yok
Yaptığı hal hareket davranışlara göre diyor işte 😅 hala anlamadın mı
Tam neye dediğini ben de bilmiyorum. Bana hep bunu söylüyor. Bir kere psikiyatriste gittiğimi ve verdiği ilaçları duydu sonra bana obsesif demeye başladı. Her şeyimi irdeliyor şöylesin böylesin psikolojin böyle iyi değilsin delisin sen falan filan hep söylüyor. Bugün geçen de konu şu aldığım montun etiket fiyatıyla kasa fiyatı farklıydı orada bakmadım ya etiketten kendim yanlis okudum ya da kasada farkli eve gidince bakicam dedim bunun üstüne bana bunları dedi sonra da alışveriş için demiyorum ama anksiyete ya da panik var sende dedi normal değilsin yanımda da öylesin zaten falan dedi
Yolla gitsin umursama boş ver onu
Ortaya bi laf attiydan karsiligi olmali dimi
Kafanın kırık olduğunu düşünüyor demek ki
Evet ciddi ciddi bunu söylüyor psikolojim normal değilmiş ben normal değilmişim ama niye bunu yapar bi insan anlamıyorum obsesif diyor bana kendisi sağlıkçı. Ciddi ciddi söylüyor bunları
Seni manipüle etmek istiyor sanırım
Belki ondan. Bir kere psikiyatri geçmişim olduğunu ve ilaçlarımı duydu ve sonra hep bunları demeye başladı paylaşmaz olaydım
Kesinlikle manipüle etmeye çalışıyor
Evet manipüle etmek oluyor galiba ama amacı ne olabilir onu anlayamıyorum
Amacı gardını düşürmek seni zayıflatmak olabilir. Duygusal boşluğa düşmeni sağlamak gibisinden
Teşekkürler
Garip