Nedense kadınların kısa boylu erkekleri yok saydığını düşünüyorum.
Kadınlar kısa boylu erkekleri umursamaz
Kadınlar kısa boylu erkekleri umursar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nedense kadınların kısa boylu erkekleri yok saydığını düşünüyorum.
Allah b€l@nı versin bedduası yiyip yamulmamak dediydim, site uzun ömür diye değistirmiş. 🤣
Kadınlar ne istediğini bilmiyor ki, bedensel engelliyim diye akülü sandalye de küçük görülüyorum evet doğru ama şu akıllarında ki ön yargıyı kaldırırsalar daha iyi olabilirler her engelli felç diye bir şey yoktur
Ben çok şükür ayağa kalkıp ihtiyacımı karşılayabiliyorum gidebiliyorum yapabiliyorum her engelli akülü sandalye de diye hiç yürüyemez değildir
Kadınlar kısa boylu erkekleri umursamaz çünkü boya göre seçeler maalesef.. 190 olsun derler her zaman
Boya göre sevgili/eş seçimini @ptalca ve kâlpsizlik olarak buluyorum. Âşık olduğum erkeğin boyunu sormam bile🖤
Teşekkürler 😎
Cevap
15Cevap
Kadınların kısa boylu erkekleri işe yaramaz olarak gördüğü genelleme yapılamaz. Her bireyin tercihleri ve düşünceleri farklıdır. Kimi kadınlar kısa boylu erkekleri tercih ederken, kimileri boy konusunu önemsemez ve karaktere odaklanır. Ayrıca, boyun dış görünüşten çok daha fazlasını belirlemediği unutulmamalıdır. İlişkilerde, karşılıklı anlayış, saygı ve uyum gibi daha önemli unsurlar da bulunmaktadır. Bu nedenle, genellemelerden ziyade bireysel tercihlere ve değerlere saygı göstermek önemlidir.
İşe yaramaz yanls bir tabir.
Kadınlar kendinden kısa erkeklerle olmak istemezler kendimden konuşacak olursam bnde istemem yanmda çocuk gezdiriyormus gbi hissederm ablası gbi hissederm ya ondan kendimden kısa kmseyi istemem
Ya tabi herkesin zevki farklı kimse kimseye karışamaz da bir şey merak ediyorum. Şimdi siz kızlar genelde "bizim için görünüş önemli değil önemli olan karakter" diyorsunuz ama ben hiç kısa, kilolu, gözlüklü, kel vb. erkekleri beğenen bir tane kız görmedim. Madem sizin için görünüş önemli değil, neden bu tarz erkekleri kızların çoğunluğu beğenmiyor?
Bende zamanında şişman bir kızı reddetmiştim özellikle kadınlar tarafından linçlenmiştim dış görünüşe bakıyorum diye eee kadınlar da bakmıyor mu istedikleri erkek 1.90 boyunda kaslı ve fit olması falan filan buda dış görünüşe bakmak ona bakılırsa
Kanka zaten çok boş konu ya dış görünüş elbette en kuvvetli iki etkenden biri :D Dış görünüş başlatır, karakter devam ettirir...
Benden kısa veya aynı boyda olması itici. Fiziksel özelliğe erkekler kadınlardan daha daha dikkat ediyorken ağlanmayın yaa
Mesela uzun boylu bir erkeğe beslediğin hissleri kısa boylu bir erkeğe besleyemez misin?
His beslemedikten sonra boy sadece yol vermek için bir bahanedir.
@tortitotilla Senin boyun kaç bu arada?
Seni hiç alaka etmez bu arada çekil şimdi yorumumdan
Tabi tabi en çirkin kızın bile yakışıklı sevgilisi olurken erkek sırf kısa boylu diye ömür boyu yalnız kalıyor bu mu erkeklerin fiziksel özelliğe daha çok bakmış hali?
@tortitotilla Paylaşmak istemiyorum diyebilirsin kibarca. Böyle hadsizce konuştun da başın göğe mi erdi? Neyse boş ver bak işine.
Zorunuza giden yerlerinizle s. olup gidebilirsiniz huzurumdan müsade ettim 😂 İşşiz zavallılar yaa 😂
İse yaramaz değil ama erkeklerde kızlarda bu şeylere takılıyor kimse inkar etmesin bence dış görünüş önemli herkes için
Mesela uzun boylu bir erkeğe beslediğin hissleri kısa boylu bir erkeğe besleyemez misin?
Niye öyle bişey yapalım ayol😄 1.50 kızları dinlemeyin siz
Kimse yalan söylemesin kısa erkekler tercih edilmez
İşe yaramaz görmem ama benden uzun olsun isterim yani
her şey boy mu fiizk mi dış görünüş mü? Küçümseyenlerin ben taaa...
Her kadın kendinden uzun ister sadece. 150 165 arası kadınlar da gidip 190 istemez
Alakası yok uzun boylu olup karaktersiz olan da var bu ne işe yarar mesela
Kısayım ve umursamıyorlar birader. Parayı statüyü görünce umursuyorlar ama yine de iğreniyorlar, hayat bitti cidden.
Genelde kadınların dikkatini çekmezler ama sevginin sınırları yoktur
Arada kaç cm olmalı sizce. Erkek kızdan uzun olmalı
Senin kendini karşıya nasıl gösterdiğinle alakalı.
Çoğunlukla hayır. Mesela gerçekten zekiyse, kültürlü ise bu durum olmuyor. Yani genelde sırf boydan degil diğer eksiklerden reddediliyor.
Bilemem kısa boylular düşünsün :D
Pek tercih edilmezler
Umursar heralde ne bilelim
Halt etmiştir onu diyen diyecegim.
Ben kısa olmasinı istemem
Uzun boylu erkeklere daha çok mu deger verirsiniz? Yani onlara karşı hep güzel hissler mi beslersiniz?
Kısa boylu olanı da sevmiştim ben
1.80 altında isen bir hiçsin, ve kilolu isen
Çok sağlam tip varsa anca işe yarayabilir. Onun dışında kısa isen dikkat cekmezsin. Hele fakir isen geçmiş olsun.
umursamaz
Kadınların en büyük hastalığı bu boy meselesi
Dikkat çekmiyolar
183 altı iyidir
Erkekler de güzelleri
Çünkü kısa boylu erkek Lionel Messi gibidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?