Güncellemeler
+1 yıl
…..
Güncellemeler
+1 yıl
İşte hatasını yüzüne vurdum ses kaydı attım sonra bana bunları dedi bu ne demek bitirdi mi oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Hmm öyle mi dersin cidden
Güncellemeler
+1 yıl
Pişman mı olmuş yoksa erkek bu öylesine mi yazmıştır
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence hala seviyor ama bensiz mutluysan giderim demek istiyor bence
Nasıl anladın
Teşekkür etmiş sana minnettar gibi gözüküyor dikkat et kendine iyi bak demiş seni sevmeyen biri bunu demez diye düşünüyorum görüşürüz derkende belk bir gün rekrar karşılaşırız anlamında söylenmiş tir belki ya da çoğu zaman fazla anlam yüklememek en iyisi
Emin misin peki duygu olduğundan bana karşı
Bence var
Mesela kendine iyi bak dikkat et görüşürüz dedi ya bn de peki diye cevap verdim görüldü attı
Sen neden burdasın hala aşıksın işte eğer gönül eğlendirmiyosan hadi ordan et hepsini git yaz mk
Kalbimi dün çok kırdı ama normal telefonla konuştuk konuş bulamıyor konuşmuyor ikimizde sessizleşiyoruz sonra bn konuşmaya başladım güldüm kendi kendime şey dedi gülmelerin çok yapmacık geliyor bana konuştuğum kızlar gülmüyordu konuşurken falan dedi
Bu yüzden bunları dedi diye ona çok kırıldım
Sen ne düşünüyorsun
Alakasız bişey demiş bazı insanların gülüşü farklı olabilir ve kimseyide kimseyle kıyaslamaması gerekir her insan özeldir hatasını yüzüne vur mesela neden haksız olduğunu anlat hatasını düzeltmesi için yüzüne vur komik duruma düşmesi için değil baktın hala aynı veya dediklerimi daha önce yaptın ve işe yaramadımı bitir
Sence kim burada haksız
Bu anlatımda tarafsız bir bakış açısıyla sen haklısın gibi
Ama ne demişler olayı kimden dinlersen o haklı olurmuş kendine göre nedenleri de olabilir ama yanlış yapmış bence kaba davranmış fikrimce
Ve sadece bu değil telefonda güzel cümleler söylüyorum dedikçi neden sen de güzel cümleler söylemiyorsun o da şey dedi bir defa görüştük seni tanımam lazım iyi ondan sonra güzel cümleler söyleyebilirim kendisi de denizci 4 Aydır görüşemiyoruz
İşin içinde bir k@hpelik var gibi ne bilmiyorum ama haksız bence
* derken ne mesela
Valla anlatımlarına göre sende farkındasın sana karşı mesafeli duruyor anlatımına göre sadece sevgiline göre bir ön yargım bulundu kusura bakma yanlış konuştum şu an
Şimdi bu bitirdi mi demek oluyor daha yazmaz mı
Zaman gösterir
Peki sana hislerin ne söylüyor peki
Duygu yok mu bana karşı
Bana kalırsa başta söylediğin kendine iyi bak falan gibi şeylerden dolayı seviyordu ama sen sonra yapmacık falan dediğin için çok iyi rol uaptığını düşünmeye başladım hiç bir zaman gerçek değildi gibi bir algı oluştu bende ama tabikide benm yorumum bu hep böylemiydi yoksa ilkmi
Şimdi bir daha bakarsak bu çocuk benden hoşlanmadığı için mi bunları dedi yani kesin olarak bitirdi mi oluyor yoksa bn yazmasam adım atar mı
Hikaye paylaştım hikayeme cevap yazdı sizce ne yapmaya çalışıyor
Gerçekten anlamadın mı yani
Gerçekten anlamadım görürüşürüzü de eklemiş trip mi yoksa öylesine laf olsun diye mi
Hayır bildiğin kendi tarafından sizden ayrılmış
Trip değil mi yani
?
Bence tribin ötesinde bu hanımefendi
Ama neden sadece kendine iyi bak her şey için teşekkürler sadece demedi yanına görüşürüz ekledi
Gider gibi yapmış peşinde dolan diye oralı olma
Peki dedim cevabına görüldü attı bana
Bekle bakalım
Sence yazar mı cümlelerine bakarsak
Söylediklerine bakarsak
Yazar
Nasıl anladın
Eğer gonlunu almazsan bitirir
Nasıl yani
Bi nevi ayrılik mesajı gibi
Tam ayrılık sayılmaz mı diyorsun
Ama onun bu mesajına ‘’ peki ‘’dedim görüldü attı yazmadı bir şey
Ona peki yazinca onu umursamamışsın gibi hisseder su an ilk adımı senden bekliyor
Peki yazmazsam yazar mı sence o bana çünkü görüldü attı bana
Göruldü attı ama yazmaz biraz incinmis belli
1 gün önce telefonda konuşurken güldüm diye gülmelerin yapmacık hoşlanmadım gülüşünden dedi konuştuğum kızlar oluyordu senin gibi konuşurken gülmüyordu dedi bunları dedikten sonra o kırıldım ve dahası da var bn güzel cümleler söylüyorum ona da neden söylemediğini benim gibi diyorum daha 1 defa görüştük seni tanımadan nasıl güzel cümleler söyleyebilirim dedi kendisi de denizci görüşemiyoruz 4 aydır kendi işinden dolayı sebebi de bn değilim görüşememiş olmamızın hani
Sence bu durumda kim haklı ne düşünüyorsun bn de bunları o söyleyince bahsettim kalbimi kırmasından dün mesela günaydın yazdı o yüzden cevap vermedim bugün de yazmış konuşmak istemiyorsun sanırım bn de ses kaydı attım aşıklarım kalp kırıklıklarımı o da bunları dedi
Yani şimdi sen haklısın olayin iç yüzünu bilmiyordum ondan yani simdi denizcide, o piskolojide zor ama sunu diyebilirim sen ona iltifat ettiginde onun sana iltifat etmemesi hatta seni azarlaması cok kırıcıymıs harbiden yani simdi o yanlısda bence onun senin gönlunu alması lazım insanlar nasil bu kadar duygusuz oluyor anlamıyorum
İşte bn de anlamadım nasıl sildi attı hemen
Yazar mı sence
Biraz bekle yazmassa bence mesaj at ama öyle onu suclayacak ve hüzünlü bir mesaj at bu arada bu insanlar niye böyle yahu nasıl bu kadar kıricı oluyor anlamıyorum
Yok hiç atmam ya
Ama gerçekten cümleleri kırıcı di mi
Yani tabii eninde sonunda sen bilirsin ama normalde suclu o onun atmasi lazim
Evet ya bn de öyle düşündüm onun atması lazım diye ama ses kaydıyla açıkladım insan aşıklar özür diler bir anda kestirip attı beni
Öyle harbiden simdi dusununce bana yapılsa normalden cok duygusalim daha cok üzülürüm.
Yani bana hak vermek yetine suçlar gibi kestirip attı beni
Acaba hoşlanmadığı için mi kestirip attı bu kadar kolay
Hoslanıyordur belki duygusal degildur
Duygusal değilden kasıt
Ama sence içinden ne geliyor yazar mı bunları diyen erkek
Yazması lazim zaten denizci illahi yazar gibi
Ama kendine iyi bak her şey için teşekkürler dedi bitmedi mi
Görüsuruz demis orada bir kucuk kapi var
Hmm peki neden çabalamadı konuşmaya çalışmadı bnmle düzeltmedi
Baska birseyde olabilir belki deniz piskolojisidir belki baska biriyle yazısıyordur
İşte dün onu çevrimiçi yakaladım
Gece 12 ye kadar
Instadandsa olabilir belki reels izliyordur cogu kisi reels izliyor sadece ya da baska biriyle yazisiyordur
Yok vatsaptan
O zaman sıkıntı cünkü neden whatsapa girersin ki o kadar degil mi sence
Bilmiyorum demekki başka kızdan hoşlanmaya başladı
Çünkü benim konuşmamı başka kızlarla kıyasladı
Olma ihtimali var bu arada sen bu kadar sohbet etmeyi seviyor musun?
Hoşlandığım kişiyle sadece
Yanlıs anlama sohbetin akıci ondan dedim
Teşekkür ederim
Şeyi merak ettim hoşlanmadığından mu kestirip attı bu kadar kolay sence ne düşünüyorsun
Biraz vardir ama baskasiyla konustugu icin attı büyuk ihtimal
O zaman yazarsa da cevap vermem
Yani baska biriyle konusuyor buyuk ihtimal whatsapta cok vakit geciriyorsa oyle olma ihtimali yüksek ama yine sana kalmıs
Sence yazarsa cevap vermezsem ne olur peşinde olur mu çekici gelir miyim
Peşimde olur mu
baskası varsa gelmez ya da cok egoluysa ben olsaydim gelirdim ama herkes ben degil 😂
Ben de egoluyum
Cevap vermezsem der mi başka erkekler peşinde diye havalı olur muyum
onu dusunur baska erkek var mi diye , kusura bakma benim isim ciktida konusmak istersen takip falan atarsın.
Teşekkür ederim bu arada
Ne demek
Ben hikaye paylaştım hikayeme cevap yazdı sence ne yapmaya çalışıyor
Barışmak istiyor
Ya şöyle bir şey paylaştım ben memurum da hemşirenin yani geçici görevlendirme çıktı başka hastaneye 2 ay çalışmam mesela hastaneyi hikayeye koydum yeni başlangıçlar yazdım o da görüp ooo hayırlı olsun yazdı bm de dedimki kalıcı değil 2 ay o da şey yazdı anladımm kolay gelsin bm de teşekkür ederim yazdım mesajımı beğendi görüldü attı bu kadardı diyalog
Ya barısmak istiyordu su an yavastan gidiyor sen kızarsin falan diye
Pişman mı olmuş yoksa öylesine mi yazmış
Pisman olmus gibi sanki
Arkadaşıma anlattım dediki pişman olduğundan değil pişman olsa özür dilerdi öylesine yazmıştır dedi sen ne düşünüyorsun bu konuda
Hayırladın di mi beni bu arada baya anlatmıştım hikayemizi
Dogru ya özur dilerdi öylesine yazmıs olabilir erkeklerin bazen cinsel durtüsu artıyor
Ee şimdi ne düşünmem lazım
Evet
Ne evet
Hic yazma kendisi yazarsa yazar suclu o
Of hoşlanmıştım ondan olmuyor olmuyor
Baksana 1 hafta oldu storyme yazalı daha yazmadı
Olmuyorsa zorlama hem suclu hem guclu boyle olmaz hayır gelmez ondan istese zaten özür diler baskalarıyla konusuyordur seni bi an arzulamıstır ondan yazmıştır kendini düsürme
Haklısın acaba takipten çıksam mı bunu instagramdan
Yani olmuyorsa cık bence hem baksana egolu birine benziyor
Bence de
Niye yazdı onu da anlamıyorum
Konuşmak istese görüldü atmazdı
Niye yazmıstır erkekler bazen arzular sevmese bile ondan yazmıs olabilir bide senin tepkini merak etmistit
Ya öyle iste dedigim gibi