uzak mesafe ilişkisi 2 yillıık hep ben gidiyorum 1 yıldır kendi imkanlarımla çoğu zaman hatta hep nerdeyse uçak bileti vs destek olmuyor hiç şu an çalışmıyorum üç aydır en son bile karttan çekip gittim param olmamasına rağmen kendinin durumu iyi zaman sıkıntısı var işten dolayı sadece bunu belirtim bu defa sen gel dedim cevap vermedi gelmezse ne arar ne sorarım ben bile kız halimle gidiyorum bi zahmet gelsin.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen hala ondan bekliyormuşum böyle bir şeyi? Ayıp ya kadın halinle bunları yaparken onun kayıtsız kalması , arasa da biraz cevap verme bence
zoruma gidiyor artık ilk başlarda o gelirdi hep sonrw hep ben fedakarlık yaptım
Gerçekten maddi sıkıntım var ve ailemle yaşıyorum çalışmadığım için evden gitmem de göze batar
Yani durumun ola bile bazı insanlar ilçeden ilçeye gitmiyorlar bu fedakarlıktan da öte , gerçekten seviyorsa sen istemeden bile arada destek olması lazım , belki de hafta sonu müsaitmisin sana bilet alıyım gibi sürprizler felan
En son gittimde bileti sen al karttan ibana yollarım dedi vermedi istedim geri üstüne düşmedim istemeden
Daha önce de çok gittim borç harç ben bile kiz halimle gidiyorum kendi yapmıyorsa yolu açık olsun
Yani kendi kaybeder , böyle kendinden ödün vermekle ilişki yürütmen gerçekten zor yalın olsa zaman olmasa ayrı
Param olsa yine giderim ama kendi düşünmeli bir erkek olarak görevlerini bilsin hiç bi kızda bu kadar toleranslı olmaz
Ki bileti alsa bile gitmem kendi gelecek iş için yurtdışına her yere gitmeyi biliyor sevgilisi için gelmiyorsa s*tirsin gitsin
Paran olsa da gitmemelisin eğer gerçekten seviyorsa zaten bir yolunu bulup senin yanına gelebilir hem sen fazla zaman kaybetmemiş daha çok zaman kazanmış olursunuz hemde değeri hisseder daha çok mutlu olursun
Şimdi hiç bişe yazmıcam en son sen gel dedim diye sesin çıkmadı neyse yazdım artık da yazmam
Kafamı başka şeylere yorarım
Hemde kendinden gencim nerde görülmüş ilişkide genç bayanın para harcaması evlenip boşanmış
Onun bana istemeden yapması lazım çünkü durumu çok iyi benim ailemin evi bile kira ona rağmen hep fedakarlık yaptım
Kadının başta ilgiye ihtiyacı vardır bahaneye değil, kendi koşsun biraz tabii gerçekten istiyorsa
Zengin kız bile yapmaz
Kafamı başka şeylerle meşgul edicem
Keyfi bilir beni sevmeyenle işim yok zaten
Haklıyım dimi
Haklısın tabii şimdi sen bunları söylerken onun adına ben utandım ya
Sesizliğe bürünücem artık anlasın hatasını tembelliğe çok alıştı
SessiLiğie bürünme en azından anlatıyorsun yaz konuşalım 😉
Ona karşı yani
Ona karşı da seninle de sohbet etmek isterdim ara sıra olmaz mı?
Kavga edersem ağır konuşurum bi şekil üste çıkar suçlu duruma düşerim özür dilemek gütmek zorunda kalırım o yüzden
Sakin kalmalıyım önerin ne
Hayır gizli kalmak istiyorum
Peki gizlendiğin yerde çözüm bulursun umarım
Rober Hatemo senden çok var şarkısını bir kez daha dinle
Ne alaka
Kendini çok değersizleştiriyorsun sen gelmezsen görüşmem gibi konuşma bile yapmana gerek yok adam boş vaktinde sana gelecekse senin bir önemin yoktur önemli olan kısıtlı zamanında sana zaman ayırabilmesi ancak böyle olduğu zaman seninle olan düşünceleri ortaya çıkar
Gelmezsen konuşmam demicem zaten konuşöuycam zaten direk gelicem diyordu dün yurtdışından dönünce sende gel aynı anda vs falan yazdı bende durumu belirttim çalışmıyorum ve maddi sıkıntım var ailemden izin almamda zor bu yüzden sen gelirsin istersen yazdım
Kendi bilir
Zaten kendi biliyor kendi istediği gibi davranıyor ki gelmezse sen yine gidecek gibisin
Asla gitmem
Soğudum artık biraz
Fedakarlık tek taraflı olmaz
Bir yildir ben yaptım zaten fazlasıyla daha da yapacak değilim en son bile borçla gittim
Maymun gözünü açtı
Göreceğiz bakalım
Çok kararlıyım hatta yemin ettim bileti alsa bile gitmem
Vallahi yemin bozulunca para almıyorlar
Ok.