Aşk İlişkileri Bu havada sinek olur mu sizin çözüm ne 😂😀😀? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor https://www.instagram.com/reel/C0L_pLsCseI/?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ== Güncellemeler+1 yıl Sevgilimle 😂😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Videoyu beğenin yorum yapın da keşfet'e düşsün 😀😂😂 Bu havada sinek olur mu sizin çözüm ne 😂😀😀? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çözümüm ektedir.. 😄www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 0 0 Yorumla
00Rüya00 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Günleridir odamda bi tane var hava soğuk diye ellemiyorum dışarda ölür diye sjsjsj 0 0 Yorumla
_Chava_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ay vallahi bu sinekler dünyayı ele geçirecek djdjdj 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sinek görmedim de arı buldum şu an onu besliyom 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Çok ilginç ama oluyor 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ev dışardan sıcak olunca sağ kalanlar eve giriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl super de saydirmissin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Videoyu beğenin yorum yapın da keşfet'e düşsün 😀😂😂
kuraklik Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Ben başka şeyler gördüm sanki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çözümüm ektedir.. 😄
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Günleridir odamda bi tane var hava soğuk diye ellemiyorum dışarda ölür diye sjsjsj
Ay vallahi bu sinekler dünyayı ele geçirecek djdjdj
Sinek görmedim de arı buldum şu an onu besliyom
evet sıcağa kaçarlar yazık onlarda can ne bileyim ya
Çok ilginç ama oluyor
Ev dışardan sıcak olunca sağ kalanlar eve giriyor
super de saydirmissin
Videoyu beğenin yorum yapın da keşfet'e düşsün 😀😂😂
Ben başka şeyler gördüm sanki