Neden her erkeğe bu soruyu soruyorsunuz bu ülkede emin ol erkekler daha muhafazakar ve toplumsal değerlere önem veriyor kızlar da erkeklerin kıskanç kısıtlayıcı ve bekarete önem vermesini eleştiriyor hep
@ooylesinebirix o zaman neden kızlar açık saçık giyiniyor neden erkeklere göre daha fazla kişiyle birlikte oluyorlar neden bakire kız isteyen erkekleri linç ediyorlar ? Siz bizden daha özgür rahat ve sekülersiniz
Çünkü namus bacak arasında değil. Açık giyinen kızla olma sende madem? Elin nerede kaşarı var onu alıp kapatmaya çalışıyorsunuz. Onlarınkisi seküler yaşamsa sizinki de muhafazakar yaşam dayatması. Farkınız yok
Her kız açık giyinmiyor ki. Ayrıca etrafta ilişki yaşamamış erkek yok asıl. Ama siz yaptınız bu durumu. Ben erkeğim yaparım diyip kadına gelince yapamazsın oldu. Haliyle bakire bile olsa bakireliğine önem veren erkek istemiyorlar , istemiyoruz
Yahu bunlardaki kafaya bir türlü anlam veremiyorum. Git kendi kalibrendeki kızla evlen madem. Kimse senin namus çerçevene uymak zorunda falan değil. Bu onu namussuz yapmaz. Namus bacak arasında değil.
@ellevoguer vallahi çıldırıyorum aile böyle yetiştiriyor erkekleri hep narsistler kadınlara dil uzatiyolar erkek yapar aferim kadına gelir namussuz olur
Asıl namus erkekte olmak zorunda. Kuranı okudun mu biz erkeğin tesettürünü gözüne verdik diyor. Aç oku. Ayrıca kadına kısıtlama getiriyorsan bakacaksın da. Misal maddi gelirinin iyi olması lazım. Kadını çalıştırmayacaksın , ona bakacaksın. Hakkı var hani müslümansın ya bilmen lazım
Müslümanım diyipte küfür ediyorsun. Sen dini saptırmışsın kendi içinde. Oyuncak etmişsin, din senin özünde mundar olmuş. İstediğin şekilde değiştiremezsin. Ya bütünüyle kabullen benimse , ya da sakız etme!
@ooylesinebirix hiç takılmamak lazım. Hukukta hakta bizim düşüncemizden yana. Dışarıda abartmadığımız sürece istediğimizi giyeriz. Hukuken böyle bir zorunluluk yok.
Senin hangi dediğine helal olsun diyeceğiz? Yemediğin bok kalmadığı halde kadınlara laf edip kısıtlaman mı yoksa haddin olmadığı yerde bel altı vurup din kisvesi adı altında bize namus bekçiliği yapman mı? Buna mı helal olsun diyeceğiz? Ne sanıyorsun sen kendini
Birader madem kürt kızları edepli git onlarla evlen diyoruz sen niye her kadını eleştiriyorsun. Ha doğru çünkü el değmemiş her kızla yatmak istiyorsun da onsan
Ben çok kürt kızı gördüm üniversitede lisede onunla bununla yatan tehdit mesajları alan absbhdhd hamile kalıp aldırmak için para toplayan kaldı ki umurumda değil ama Türke kurban ol sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalmadı çünkü paraya ve tipe bakarlar sadece
Sen Cok mu kalitelisin ki herkesi aynı kefene koyuyon
Konu türk kızıysa hepsi aynıdır
Konuştu türk erkeği.
Konu türk erkeği diyecektin herlade
Sen temiz misin de eline erkek eli değmemiş kız arıyorsun?
Quenn
💓💓💓
Neden her erkeğe bu soruyu soruyorsunuz bu ülkede emin ol erkekler daha muhafazakar ve toplumsal değerlere önem veriyor kızlar da erkeklerin kıskanç kısıtlayıcı ve bekarete önem vermesini eleştiriyor hep
Kızlar çok seküler modern erkekler o aşamaya gelmedi henüz
Konuyu saptırma , soruma cevap ver
Erkek mi muhafazakar? Güldürme beni kadınlara ait pavyon falan genelev göremedim dihrhdhd erkekler zevk işine bakarlar hiç görmedim ciddi olanını
@ooylesinebirix o zaman neden kızlar açık saçık giyiniyor neden erkeklere göre daha fazla kişiyle birlikte oluyorlar neden bakire kız isteyen erkekleri linç ediyorlar ? Siz bizden daha özgür rahat ve sekülersiniz
Çünkü namus bacak arasında değil. Açık giyinen kızla olma sende madem? Elin nerede kaşarı var onu alıp kapatmaya çalışıyorsunuz. Onlarınkisi seküler yaşamsa sizinki de muhafazakar yaşam dayatması. Farkınız yok
Açık giyinmesi sen bak diye mi her kadın istediğini giyer kendini sevdiği için giyer kendini sevdiği için makyaj yapar. Yargilayamazsin kızları.
Her kız açık giyinmiyor ki. Ayrıca etrafta ilişki yaşamamış erkek yok asıl. Ama siz yaptınız bu durumu. Ben erkeğim yaparım diyip kadına gelince yapamazsın oldu. Haliyle bakire bile olsa bakireliğine önem veren erkek istemiyorlar , istemiyoruz
Yahu bunlardaki kafaya bir türlü anlam veremiyorum. Git kendi kalibrendeki kızla evlen madem. Kimse senin namus çerçevene uymak zorunda falan değil. Bu onu namussuz yapmaz. Namus bacak arasında değil.
Kaldı ki sekülerizmi savunan hukuka sahibiz. Şeriatla yönetilmiyoruz. Laik bir devletiz
@ooylesinebirix erkekler nasıl kadınlar için bir şey yapıyorsa kadınlar da erkekler için yapıyor
Namus bacak arasında değil diyen kaç kız tanıdıysam bakire değildi
Peki sen nereden biliyorsun onların bakire olmadığını? 😃 yatmışsın belli ki. Ahhdskd bir de temiz kız arıyor
Türk erkekleri muhafazakar olur sevdiği kadının el değmemiş olmasını ister açık giymemesini ister kızlar bizim gibi değil rahat özgür
İnsanın ruhu bakire olmadığı süre bedeni bir şey irdelemez
Kadın namuslu olmak zorunda türk toplumu ve allah böyle diyor
Muhafazakarlığı savunan arabistana 2 bilet alsın. Parası benden
Açık giyinmekten kastın ne evladım ya Norveç’te mi yaşıyoruz kapanalım? Ayrıca kimse Allahın kanunlarına uymak zorunda değil. Çıldırıcam
Sen niye insanların özel hayatına karışıyorsun. Bırak sana ne
@serpantin Allah erkeklere zinayı sevap kıldı doğru bu adam doğru söylüyor zina erkeklere sevap ama kadın yaparsa cehenneme gider 😱
@ellevoguer vallahi çıldırıyorum aile böyle yetiştiriyor erkekleri hep narsistler kadınlara dil uzatiyolar erkek yapar aferim kadına gelir namussuz olur
Asıl namus erkekte olmak zorunda. Kuranı okudun mu biz erkeğin tesettürünü gözüne verdik diyor. Aç oku. Ayrıca kadına kısıtlama getiriyorsan bakacaksın da. Misal maddi gelirinin iyi olması lazım. Kadını çalıştırmayacaksın , ona bakacaksın. Hakkı var hani müslümansın ya bilmen lazım
Müslümanım diyipte küfür ediyorsun. Sen dini saptırmışsın kendi içinde. Oyuncak etmişsin, din senin özünde mundar olmuş. İstediğin şekilde değiştiremezsin. Ya bütünüyle kabullen benimse , ya da sakız etme!
5 vakit ezan okunan dünya islam birliğine üye olan turkiyeden neden arabistana gidiyim bura da islam ülkesi
Dine göre kadın kapanmak zorunda
@ooylesinebirix hiç takılmamak lazım. Hukukta hakta bizim düşüncemizden yana. Dışarıda abartmadığımız sürece istediğimizi giyeriz. Hukuken böyle bir zorunluluk yok.
Ne kadına saygısı var ne de bilgisi anca kendi kanunlarını oluşturmuş sen herkesle yat bakireligine bak sonra hepsi böyle de senin yaptığın mi sevap
@ooylesinebirix namus bacak arasında değil diyen kız bakire değildir
Türkiye islam ülkesi değil? 😀
Yoo müslüman olmak zorunda değiliz ve kapanmıyoruz kardeşim şeriatla yönetilmiyoruz bak işine hadi
Bakire olmadığını nereden biliyorsun. Yatmışsın işte kabul et
İsmet ip getir 👹
İsteyen kapalı olur, isteyen açık, isteyen bakire olur isteyen olmaz isterse açık giyer. Tek cevap SANANE
Madem çok meraklısın git Kürtle evlen
Edepli kızlar varmış madem seni niye elalem gerdi ki? KĞSEÜPEDĞWĞFLFLF
@serpatin ay gözümün önü karardi Allah'ım ağlicam kürt kızları gibi değilmişim hüü😩😢
Zikri var fikri yok
Bunlar gidip teyzesinin kızıyla evlenen tipler herkesle yatar sonra kürt kızı diye cemkirir
Senin hangi dediğine helal olsun diyeceğiz? Yemediğin bok kalmadığı halde kadınlara laf edip kısıtlaman mı yoksa haddin olmadığı yerde bel altı vurup din kisvesi adı altında bize namus bekçiliği yapman mı? Buna mı helal olsun diyeceğiz? Ne sanıyorsun sen kendini
Dindar insanları katlettiniz de ne oldu şu an bak bir sürü tarikat var milyonlarca da üyesi var atatürkü övme o yüzden şimdiye bak
Adamlar kızlarını gayet namuslu yetiştiriyor bizim türk kızları gibi asko kuşko değiller
Birader madem kürt kızları edepli git onlarla evlen diyoruz sen niye her kadını eleştiriyorsun. Ha doğru çünkü el değmemiş her kızla yatmak istiyorsun da onsan
@ooylesinebirix islamda isteyen istediğini yapar diye bir şey yok haberiniz olsun
İslamda isteyen istediğini yapar yazmıyor ama sen yapıyorsun?
Atatürk e de laf etti arada gözümden kaçmadı.
Sen bakir misin değil misin? Cevap ver hele.
Bakireliğe göre mi evlilik yapılıyormuş ahdhahfhfg
Rahatlık değil bu
Ben çok kürt kızı gördüm üniversitede lisede onunla bununla yatan tehdit mesajları alan absbhdhd hamile kalıp aldırmak için para toplayan kaldı ki umurumda değil ama Türke kurban ol sen
toplum kirlendı ama evlılık de sart
Bence şart değil
senın tercıhın
Yok, çok net...
Gerek yok