Üniversite öğrencisiyim hocama çok aşığım çok seviyorum onu gülüşü bakışı sesi gözleri onu gördüğümde sanki için aydınlanıyor yüzüme güneş doğuyor çok yakışıklı çekici gözleri renkli onun gözlerine bakarken kayboluyorum onunla konuşurken heyecanlanıyorum onu uzun süre görmediğim zaman özlüyorum kendisi komik biraz neşeli biraz ciddi ve katı ama iyi kalpli benle konuşurken gözleri hafif gülüyor ve gülünce gözleri kisiliyor çok seviyorum onu aramız iyi bana derste Sınav da yardımcı da oluyo ama dönem sonunda gidicek ve bir daha göremicem onu sonsuza kadar peki o zaman napicam en azından derslerde onu görüyordum mutlu oluyodum ama onu artık hicbizaman göremicem napicam nasıl unutucam aklımdan çıkarıcam ve bir düşüncem var ona masumane bir mektup yazmak istiyorum duygularımı paylaşıcak ona itiraf edicek bir mektum o mektupta içimi dokucem en azından bilsin haberi olsun zaten dönem sonunda beni bir daha goremicekk sizce mektupu yazıp versem mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşık olmak ayıp değil.. ama yasak veya olmucak bir aşka acikmak. masuhane değil.. gerekisz. Hatta ayip
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim peki mektup verme diyorsan eğer en azından şöyle bir soru sorsam ona "hocam merhabalar size bir soru sormak istiyorum öncelikle bu soruyu yanlış anlamayın bir anket sorusu gibi düşünün ve öncelikle bu kişi ben değilim sizi abim gibi görüyorum, ve varsayım üzerinden konuşuyorum diyelim ki biri size karşı bazı duygular besliyor hani anlarsınız ya bazı duygular işte ve size bu kişi duygularını açık dille ifade ediyor itirafta bulunuyor size bir mektup yazıyor, sizin bu kişiye karşi nasıl bir tepki verirdiniz tepkiniz ne olurdu cevabınız ne olurdu, onun duygularıyla oynar mıydınız, onu rezil eder miydiniz, onu üzer miydiniz, onun kalbini kırar mıydınız, onun travması olur muydunuz? "
Diye bir soru sorsam çünkü ondan karşılık beklediğimden değil ya da onu zor durumda bırakmak maksatım değil, sadece çok merak ediyorum nasıl bir cevap vericek, ve ayrıca ona sizi abim gibi görüyorum dicem çünkü ben olduğumu anlamasın diye
Ve bu soruyu sormamın bir nedeni ise onun yokluğuna nasıl alışırım nasıl unuturum en azından bir tavsiye verir
Lütfen nolur sorayım çünkü çok merak ediyorum
Bu çok çocukça sakın yapma.. bakışlar ve bazı sectigin sozcukler ses tonu bvucud dili o anlamıştır zaten ötesini zorlamaya gerke yok inan
Peki ozaman teşekkür ederim yorumunuz için
Bunun etkisinden kolay kolay çıkamazsın, bence yazmalısın. Eğer yazmazsan sonradan pişman olabilirsin.
Değil mi bende öyle düşünüyorum Teşekkür ederim yorumunuz için.
Rice ederim.
Ama şöyle bir korkum var bana ya saygı duymayıp bana negatif bir yaklaşımda bulunursa yani bana kizarsa ya da alay ederse dalga geçerse ya da aşşagilarsa ya da beni rezil ederse ya da beni bütün okula mektupu okutup rezil ederse, duygularımla oynarsa, beni kullanırsa, bana yanlış bir şey yaparsa,
Onu ne kadar iyi tanıyorsun?
Yanı şöyle geçen sene dersine girdim bu sene de alttan alıyorum dersini
Bence yaz. Bence en kötü ihtimal umursamaz. Ama sakın aşkının kalbine gömmek gibi bir şey yapma. Çok aşıksan bu düşünce sürekli aklında dolaşır ve hiçbir şeye odaklanamazsın.
Peki tamam teşekkür ederim yorumunuz için ama şöyle korkuyorum işte en kötü ihtimalin bana belkide hayatım boyunca unutamicagim bir tramva yaraticak kadar kötü davranicak olması
Ve üzgünüm ki şöyle bir durum var hocamız evli ve karsi hamile üstelik
O yüzden yapamam gibime geliyo çünkü yapacağım şey sanki haksızlık etmişim gibi olur tabikide asla yan gözle bakmicam hocama bakmam ve karşılık beklediğimden değil sadece masumane bilmesini istediğin için ve dönem sonunda kendisini göremicem sonsuza kadar oyuzden onu nasıl unutcam nasıl yokluğuna alişcam ondan tavsiyeler fikirler İSTicem
Ama n yazımı yazmimi kararsızım sizce ne düşünüyorsunuz bu konuda peki
Sizi çok meşgul ettiysem kusuruma bakmayın
Aşk olsun, ne kusuru. O zaman mektubunda sadece hislerini açıkla, ve evli olduğunu göz önünde bulundurarak yaz, mektuptaki samimiyeti fazla arttırma, sonra adamın yuvası yıkılmasın. Onu unutmak istiyorsan onunla alaka şeyleri hatırlatan anıları sil. Mesela instagramda takibi bırakabilirsin, telefonda fotoğrafı varsa silebilirsin.
Anladım tekrar teşekkür ederim yorumunuz için iyi akşamlar :))
Mektupu yazicam. :))
Beni cesaretlendirdiğiniz içinde ayrı teşekkür ederim güzel bir vesileye sebeb oldunuz çok teşekkür ederim :)))
İyi akşamlar :)))
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Mektubunu verdikten sonra gelişmelerden haberdar eder misin? Dizi izliyormuş gibi hissettim kendimi. 😅
İyi akşamlar.
Tabiki memnuyiyetle iyi akşamlar.
@eroscuk Merhabalar iyi akşamlar
Ben düşündüm taşındım şöyle bir karar verdim, Ben mektup yazmicam mektup vermicem, çünkü bunu hocama yapamam hem evli ve çocuğu olucak hem bugün hocamla konuştum öylesine naber nasılsınız gibisinden halini hayrını sordum benimle konuştu ama bana hiç samimi yaklaşmiyo hem hocamız biraz ciddi ve çok azıcık katı.
Hem güvenemem de ne kadar iyi tanirsam tanıyayım beni okula rezil etmicegini öğrencilerine mektupu okutmicağini bilemem hem hocamda şöyle bir ima süzdüm eğer mektupu verirsem negatif karşılık vericek hatta okumaz bile Oyuzden mektup konusunu kapatıyorum. Evet aşığım seviyorum ama aşkımı sevgimi kalbime gömücem, belkide onu unutamicam, olsun bende onun hatıralarıyla yaşarım, resimlerine bakarak yaşarım, yapacak bişey yok, hayat bu bize ait olmayanlara rahatsız etmemek lazım, hem onun mutlu olması iyi güzel, ve hem doğru olanda bu hocamla aramda öğretmen öğrenci ilişkisi olmalı başka türlü çok yanlış ve ayıp hem saygısızlık olur, hem de onun gözünde saygımlığımıda yitirmemiş olurum. hem belkide ilerde inşallah bir gün ona karşı olan duygularım sevgim aşkım biterse geçerse, daha güzel daha iyi hayırlı benim daha çok mutlu olabileceğim bir hayat çıkar Oyuzden bu şekilde bir karar verdim. sizede bildirmek istedim. benden haber beklemeyin boşuna sizide bekletmiyeyim. Merak içinde bırakmıyayım. bu filmin sonu mutsuz sonla bitmedi ama doğru bir şekilde bitmesi gerektiği gibi bitti. iyi akşamlar. :)
Ama onu unutmaya çabalamazsanız günlük hayatınızdaki işlerinize etki eder. Sizin yerinizde olsam fotoğraflarınıve onları hatırlatan şeyleri de silerdim. İyi akşamlar.
Evet onuda zamanla başarmaya calışcam iyi akşamlar
Mektup mu kaldı ya
Soruyu okudunuz mu sizce yazsam mi
Dış görünüş olarak ne kadar çok şey var
Nasıl?
Anlamadım?