Lütfen cevaplayın Çok aşığım sizce mektup yazsam mı karşılık beklediğimden değil devamı aşağıda soruda?

Üniversite öğrencisiyim hocama çok aşığım çok seviyorum onu gülüşü bakışı sesi gözleri onu gördüğümde sanki için aydınlanıyor yüzüme güneş doğuyor çok yakışıklı çekici gözleri renkli onun gözlerine bakarken kayboluyorum onunla konuşurken heyecanlanıyorum onu uzun süre görmediğim zaman özlüyorum kendisi komik biraz neşeli biraz ciddi ve katı ama iyi kalpli benle konuşurken gözleri hafif gülüyor ve gülünce gözleri kisiliyor çok seviyorum onu aramız iyi bana derste Sınav da yardımcı da oluyo ama dönem sonunda gidicek ve bir daha göremicem onu sonsuza kadar peki o zaman napicam en azından derslerde onu görüyordum mutlu oluyodum ama onu artık hicbizaman göremicem napicam nasıl unutucam aklımdan çıkarıcam ve bir düşüncem var ona masumane bir mektup yazmak istiyorum duygularımı paylaşıcak ona itiraf edicek bir mektum o mektupta içimi dokucem en azından bilsin haberi olsun zaten dönem sonunda beni bir daha goremicekk sizce mektupu yazıp versem mi

Lütfen cevaplayın Çok aşığım sizce mektup yazsam mı karşılık beklediğimden değil devamı aşağıda soruda?