9 ay sonra geri dönen bir erkek?

2 seneye yakın çok güzel ilişkim oldu çok kötü zamanlar yaşadık ama çok güzel günlerimiz de oldu. Üniversite aşkıydı bana yaptığı hatalardan dolayı ilişkiyi bitirdim. Sanki üzerimden bir yük kalkmıştı ama ondan ayrıldıktan sonra hayatıma çok kişi girdi çıktı onla yaşadığım şeyleri başkalarıyla yaşadım ama onun dokunduğu gibi başkalarında o gerçek sevgiyi şefkati bulamadım. Nezaman onla yaşadığım özel anları yaşasam o geldi aklıma gözlerimin içine bakmasını elleriyle yüzümüzü sevmesi hani insan yuvasında huzurlu olur ya onla öyleydim. Bir başkalarında beni gerçekten zarar vermeden sevmesini aradım ama hep eksik bir şey kaldı.9 ay sonra kendisi geldi bana yalvardı ağladı her şey için özür diledi helallik istedi ama affetmedim çünkü kendimden çok sevdiğim katilimi kendi ellerimle bana zarar vermesine sebeb oldum. Artık bi ilişkide sevgiye bakmıyorum bana iyi gelen bana değer veren beni insan yerine koyan birine ihtiyacım var şu an hayatımda öyle biri var ama, bana sarılırken beni öperken benim gözlerimin içine bakarken o yuvayı bulamıyorum. Acaba 9 ay boyunca bastırdığım duygularım tekrar gün yüzüne mi çıktı ne hissettiğimi bilmiyorum tek bildiğim şey hiç mutlu değilim

9 ay sonra geri dönen bir erkek?