Aşk İlişkileri Şu an kim evlenme teklifi etse hemen kabul ederdiniz? ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ekin Koç teklif etse hemen kabul ederdim, hiç evlenmeyi düşünmeyen biri olarak.Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden beri zaafım var kendisine❤️ Şu an kim evlenme teklifi etse hemen kabul ederdiniz? Cevapla Dizi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Kimse yok bana evlenme teklifi edecek ya da benim edeceğim. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Jenna Ortega😂😂 1 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok zenginse ederim. Cinsellik, öpme, koklama konusunda sınırlarım nettir. Hiçbirine izin yok. Eğer şartlarıma uyuyorsa hemen gelsin diz çöksün. 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl şu an marilyn Monroe Mezardan hortlayıp. gelse yine de evlenebilecek pozisyonda değilim😂 0 0 Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Etsin biri düğün ev masraflarını karşılayacak biri varsa olar 0 0 Yorumla
rariw0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl O kişi gerçekte var olan biri değil maalesef :D 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kim se kim ama kabul etmez dim. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hemen evet derim 1 2 Yorumla Doludoludolu +1 yıl https://youtu.be/TuLmRVugdFo Yorumla emre00 +1 yıl ❣️ Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Acun 😅 0 0 Yorumla
1pesimisttt Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. O ederseee 0 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. ezgi eyüboglu 0 0 Yorumla
Reis0388 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Sen 😆 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kimse yok bana evlenme teklifi edecek ya da benim edeceğim.
Jenna Ortega
😂😂
Çok zenginse ederim. Cinsellik, öpme, koklama konusunda sınırlarım nettir. Hiçbirine izin yok. Eğer şartlarıma uyuyorsa hemen gelsin diz çöksün.
şu an marilyn Monroe Mezardan hortlayıp. gelse yine de evlenebilecek pozisyonda değilim😂
Etsin biri düğün ev masraflarını karşılayacak biri varsa olar
O kişi gerçekte var olan biri değil maalesef :D
Kim se kim ama kabul etmez dim.
Kimseyi kabul etmem
Bilmem aklima gelmedi
Hemen evet derim
https://youtu.be/TuLmRVugdFo
❣️
Acun 😅
Kocamın
Bu işler aceleye gelecek işler değil
O ederseee