Erkek arkadaşımla daha ilişkimiz çok yeni olmasına rağmen hatta bir ay bile olmamasına rağmen ailemle tanışmayı kabul etmesi normal mi? Sizce gerçekten bana karşı ciddi mi düşünüyor?

Erkek arkadaşımla daha ilişkimiz çok yeni olmasına rağmen hatta bir ay bile olmamasına rağmen ailemle tanışmayı kabul etmesi normal mi? Sizce gerçekten bana karşı ciddi mi düşünüyor?

Merhabalar , erkeğin aileyle tanışmayı kabul etmesinden daha önemli olan şey tanışmayı kendisinin istemesi ve cidden ileriye yönelik ciddi düşünen erkkeler aileyi de tanımak kendini tanıtmak istiyor. Hayırlı olsun umarım hakkınızda her şeyin en hayırlısı olur... Burada size büyük iş düşüyor aslında... Önemli olan erkeğin sizin ailenizle tanışmasından daha ziyade siizn de ailenizle tanıştırmaya uygun görüp görmemeniz... Ama mesajlardan gördüğüm hissettiğim kadarıyla iki tarafta istekli bu konuda ne güzel maşallah 🤭🤭🤭
Bence sen bir aydır hayatında olan bir insanı ailenin karşına çıkarmamalısın. Bana göre ailelerin karşısına çıkarılması gereken kişi evlenmeye emin olunan kişidir. Bu kadar erken aile ile tanışıp içinizden biri olması iyi değil. Şu an seninle ciddi düşündüğüne eminde olamazsın çünkü birbirinizi çok yeni tanıyorsunuz. İlişkilerde acele hamleleri doğru bulmuyorum. Hızlı giden şeyler hızlı sona eriyor.
Aileyle tanışmak bir ciddiyet değil samimiyet göstergesidir. Belli şekilde seninle haledemedigi sorunlarda özellikle senin annene sorarak çözüm aramasını kolaylaştırır. Teorik olarak iyi bir durum olmasına rağmen bu ilişkinizin garantisi diye bir düşünce oluşmasına sebep olmasın. Sonuç olarak ilişkiyi aileler değil siz ve sevgiliniz yasmaaktasiniz ve orta yol bulunamıyorsa ayrılmaniza engel değildir ailenizle tanışması.
Mutluluklar dilerim.
Kafam çok karıştı bu kadar bunu hızlı kabul etmesi ama bana aşık olduğunu söylüyor
İnsanlar düşündüğünü söyler. Söylediklerinin kaynağı bazen duygu bazen akıl ürününün sonucudur. Kafanın karışmadı normal bu zamanda bunu kabil eden kişi sayısı az. Ancak yinede ailenle tanışma olayını bir sevgi veya evlilik garantisi olarak görmemeni tavsiye ederim.
Erkek arkadaşının yaptığı normal de sen nasıl 1 aylık adamı ailenle tanıştırmaya cesaret ettin asıl o garip. Daha önce çok tanıştırdın ailenle birilerini galiba. Hatta nişan atmış falan bile olabilirsin diye düşünürdüm ben. Sonuçta 1 aylık bir ilişkiyi kolayca ailene anlatabiliyorsun.
Aileme bahsettim ama kabul edeceğini düşünmemiştim kimseyi ailemle daha önce tanıştırmadım bu arada ben
Cevap
6Cevap
Bence devam edin. ciddi olabilir
Sen onun ailesiyle tanıştın mı? Sadece sen tanıştırma, henüz ciddi olup olmadığını bilmiyorsun. Ağızda ciddi olduğunu söyleyip de gidebilir.
Tanışmadım ama tüm ailesi beni biliyor
Bilip bilmemesi önemli değil. Belki de onun ailesi her sevgilisini biliyor olabilir.
Ben erkek arkadaşının yerinde olsam şu an bunu buraya sorduğun için vazgecerdim. Senin şu yaptığın çok ayıp. Bilmiyorsa burada olduğunu zaten başlı başına olay.
Ciddi olmayan biri aileniz ile niye tanışmak istesin ki
Bilmiyorum ki içim sıkılıyor
İçiniz sıkılmasın ferah tutun içinizi
İçime sinmeyen bir şeyler var ama hayırlısı hakkınız da.
Ne gibi
Bey efendi için çok ısınamadım , tabi bu yalnızca bir his
Bunun bir önemi yok ağzın kulaklarına varmasın boşu boşuna
Nasıl yok tanışacağız benim ailem ama sonuçta
Birisi sana tam olarak cevabi vermese bile vermis daha bir cok sey söylenir ama gerek yok bu sana yeter iyi kız değilim bu kafada olmak istemem asla
Allah tamamına erdirsin
Her şey olabilir. Hemen ümitlenme sen yine de.
Kafam çok karışık bilmiyorum
aileyle tanusinca ayrilinmiyor mu
Yüzük de getirsin
Normal
Erkeklerin yaptığı hiçbir şey normal değil
Yani
Yani derken?
Evt bnce ciddi gibi mutluluk diliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?