Şimdi diyeceksiniz “ne alaka? “😅 Evli olup olmadığını nasıl öğreneceğiz? Evli olup bekâr gibi görünenler düşman totosuna… ya imam nikâhlıysa asjsjs

Şimdi diyeceksiniz “ne alaka? “😅 Evli olup olmadığını nasıl öğreneceğiz? Evli olup bekâr gibi görünenler düşman totosuna… ya imam nikâhlıysa asjsjs
Artık istenmesi gerekiyor bence. Evlilerin yüzük takmama olayına gerçekten kızıyorum. Tamam siz birbirinizi seviyorsunuzdur sadakati yüzükle ölçmüyorsunuzdur vs ama belli bir yaşa gelen insanlar eş arıyor kendine doğal olarak iletişimdeyseniz parmaga bakılıyor. Eğer yüzük yoksa bekar oldugu düşünülüyor karşı tarafı yanıltmak bu. Öğrenince evli oldugunu iş işten geçmiş aşık olmuş oluyorsunuz e malum evli birinede asla ilgil duyulmaması gerektigi için durduk yere aşk acısı çekiyorsunuz halbuki bilseniz direk es geçersiniz. Geçen sene birinden hoşlanmıştım, yüzük yok. Sosyal medya da fotograf yok bekar sandım evli çocukluymuş.
Yalancının mumu yatsıyı bile beklemiyor ki günlük hayatta hiç karşılaşmadım da burada vardı biri. Akşam üstünden sonra geç yazıp duruyordu zaten anladım bi nane olduğunu evlisin diğmi dedim hep inkar etti. Sonra bir gün fotoğraf attı kapı gibi yüzük fotoda parmağında 😂 dedim Allah seni n'apmasın ama nüfus iyi fikirmiş.
Çok önceden şüphelenip istemiştim göstermedi, zaten çok sürmeden ayrıldım … ilk evliliğim nüfus cüzdanında evli yazan biriyle oldu 😂dikkatsizlik işte, üşengeç birine denk gelebilirsin
Buradan iki cinsiyete de şunu söyleyeyim karşınızdaki kişiden nüfus kayıt örneği ikametgah sabıka kaydı ve gbt mutlaka isteyin sabıka kaydı yetmiyor mu diye sorana gbt son 15 yılı çıkartıyor derim
Cevap
21Cevap
Flörtümden nüfus kayıt örneği istemezdim. ne alaka diyecektim ama açıklamayı gördüm :D
Tam ne alaka diyordum açıklamayı okudum. Aslında mantıklı olabilir 😂
Valla devir kötü 😅
istemem ya. flört aşaması da yanar gibi bu durum da sanki :))
Kocası çıkarsa daha bir alev alev hatta cehennem alevi asjsjs
Pollyanna mısın nesin sen be asjsjsj valla hep iyi niyetten kaybediyoruz
Önlem almak şart artık kriterlerimi bile değiştirdim asjsjsj
Ya ben de önlem aldı ama şu mantıkta bekle link getireyim https://youtu.be/kwhAjbuWC7A?si=zBqZkX4jbDCw4lUV
Benimki de manita yapmamak çözüm verir hesabı 😂
Asjsjsjs çok iyi bak o çözüm on numara beş yıldız tövbeliyim diyorum ama bir türlü edemiyorum 😅
bence olabilir, hatta olmalı da, sorun yapmadan gurur yapmadan her iki tarafta kimlik bilgilerini birbiriyle paylaşmalı
Gerek yok TC sini versin gerisini ben hallederim 😂
Kesinlikle haklısın bu devirde güven olmaz kjkjkjk
Ciddi bir ilişki düşünüyorsam, yeni işe giriyormuş gibi bütün evraklarını isterim.😁
Ben istemem, yalan söylüyorsa o da kendi ayıbı olur.
Gerek yok.. eğer gerçekten önemliyse ben zaten öğrenirim 😂
Modern gorucu usulunde bunlara gerek olmuyor.😊
Ben istememiştim ama o bir olay sonrasında göndermişti 😅😅
Yok ben kimliğinin arkalı önlü resmini isterim o kâfi
10-15yaş büyüklerinize bakmyacaksınız o zaman
kaPiş?
10-15 yaş büyüklerime bakmıyorum kapiş
Yok daha nelee😅😅😅😅
İşi şizofren boyutuna taşımanın mantığı yok
Tövbe de kardeşim. 😅
Tövbe ama acı gerçekler 😅
Biz de zaten ona göre önlemler var. Kalkanımız güçlü. 😅