Evliliğin en başından başlayarak çiftler birbirinin her anlamda isteklerinin önemsesinler. Nelerden mutlu olunduğu, keyif alındığı, heyecan duyulduğu gözetilmeli.
Ben farklı şeyler yapardım ama zaten aşık olduğum kadınla monoton bir hayatımız olacağını sanmıyorum birlikte her zaman eğlenecek bir şeyler bulurduk diye düşünüyorum ben.. eğlenceli hareketli bir hayatımız olurdu. 🌿
Buna her daim dikkat etmek lazım. Hayat belli bir çizgide gittiği sürece insan değişiklik ve heyecan katmak istiyor. Ara sıra farklılıklar, ufak heyecanlar katmak lazım.
Benimle olan benimle yaşayan monotona düşmez hiçbir zaman. Çünkü ben hayatında hep monotonluklari kabul etmeyip hep farklı şeyler yapmış biriyim.. ilişki içinde olduğum insana da zevklerimize tutkularimiza göre yaparım biseyler 👀
Şimdi herkes burada afilili sözler yazsa da hiç kimse aynı kişiyle ilişkiyi canlı tutmaya çalışmıyor bence Neden Çünkü iki kişiden bir tanesi oynak oluyor sjsjs
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok değer verdiğim bir hocam şöyle derdi: evlilik yün yumağına benzer. Ucunu eşine ver yumak sende dursun. O çekerse sen gevşet, o gevşetirse sen sar; o çeker sen gevşetmezsen kopar, o gevşetir sen sarmazsan dolaşır
Bence nabza göre şerbet verilmeli, huylar karakterler iyi analiz edilmeli, sevmediği şeyleri yapmamalı, morali bozukken moral, keyfi yerinde iken de neşesi olmalı
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizle/eşinizle monotonluktan ve yabancılaşmaktan korunmaya kaçıncı yılınız olursa olsun nasıl dikkat edersiniz?