eniştesine beni şikayet etmiş.
:))
kendisi çekingenmiş arkadasın bulunmaz hint kuması diye onlara denmez ben sana söleyim kimlere denicegini
1 her ortamda kendini birsey zanneden tipler var bakısı bi cins konusması bi cins
2 durup duruken öte gidermisin iyyy tipe bak derler...(uygun bir cevap alırlar :)))
3 kuaförden çıkar saçlarına yagmur degmesin diye taksiye binerler gidicekleri yer 2 adımlık bi yer binerken bi hava bi hava sanki özel kendi arabasını çagırdı da söförüne hadi sür eve der gibi.. (bu hint li kesin kumas pazarından) :)))
4 yürürken kıcını basını bi otarafa bi bu tarafa sallayıp sonra saçlarını atarlar elleriyle birde sana bakınca tebessüm etmez begenmiyormus gibi bakarlar...( alırlar cevaplarını kaç maz)
bir keresinde bu tipden birisi geçiyor yanımdan bana baktı hıh dedi saçını attı suratını ekşitti bende dedimki sen kaç modelsin de patlak motor gibi tısılıya tısılıya gidiyorsun dedim kaportan da zedelenmiş sallama yapıyor.. sen bi kontrol ettir yada bir yedek parçacıya ugra istersen dedim ama yanımdan gecenler gülme krizine girdiler bi görücektin hiç unutamıyorum o anı...
yani demek istedigim o kız çekingen davranmıs adamım Bulunmaz hint kumaşı ile alakası yok ayıktınmı
Ne var şikayet etmişse. Daha güzel değil mi ?
Kız hakkındaki fikirlerin netse, Eşinin olmasını istiyorsan Eniştesine söyle. Benim amacım arkadaş olmak değil, Eşim olarak görmek istiyorum Allah izin verirse Dersin.
Enişteyi ciddi oldugun konusunda ikna edemez misin ?
eniştesi benim çocukluk arkadaşım herşeyimi neden düşündüğümü biliyor.
ki zaten eniştesi dedi konuş diye bana derse her zaman arkandayım dedi...
Arkadaşımda bana yazdı istemiyor yazmasan artık dedi. :))
Durumu kıza açıklamış demek ki.
Neyse, kafaya fazla takma. Daha iyilerini bulursun. Hayırlısını istemek lazım.
''Kedi uzanamadığı ciğere mundar der'' ve "tilki uzanamadığı üzüme koruk der" sözünü söyleyen Atalarımızı saygıyla anıyorum.
Kız sana yanıt vermediğinde ''Bulunmaz hint kumaşı zannediyor kendini...'' diyorsun, bu kafa sende varken kız sana yanıt verseydi de ''kaşar bu kız'' diye düşünecektin.
(Kızları sevememen düşündürücü?)
kaşar?
evet düşündürücü sevemiyorum...
birisi sana merhaba derse ne diyorsun çok merak ediyorum...
Ben gercekten konusmak istemesem, ilk msjda yazardim, kiz kolay yolu secmis, artik internetten cok normal oldu arkadaslik kurmak.
Cevap
2Cevap
:)Lütfen şu her kız aynı her erkek aynı sözlerini ve ithamlarını yapmayalım evet burnu kaf dağında hemcinslerim var ama öyle erkeklerde var yani napalım oda öyle demek ki mütevazı bir eş dileyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum malum kızları sevmiyorsunuz kızdırmayalım:)
katılıyorum
İstemiyor diye bulunmaz hint kumasimi oluyor herkes selam verir vermez boynuna atlayacak degil ya tamam sikayet etmesi garip istemiyorum diyebilirdi bu benimde basima geldi benimle ilgilenen bir kiz vardi ama ben ona ilgili degildm surekli arayip sorardi onceleri cvb veriyordm ama havaya girip herkese sevgilim diyormus duyunca kizdim kestim alakami sonra sagda solda benim icin kendini cok begenmis ukala demeye baselamis napalm icimden tokatlamak geldi ama neyse
arkadaşım aynı durum değil.
burada direk şikayet gibi durum var.
:))kibarca diyebilirdi...
istemiyorum...
Tamam iste kiz sarkintilik yaptigini dusunmus normal biri degil bellki hasta
İstememesiyle kendisini bulunmaz hint kumaşı zannetmesi arasındaki bağı ben kuramadım şahsen. Seninle muhattap olmak istememiş, olabilir. İstemiyor, sende red edildildin o kadar. Ne alaka bulunmaz hint kumaşı..
:)) öyle değil stiletto...
senin abin var diyelim ,
-abiii bana çocuk merhaba diyor. söyle bi daha demesin...
yukarıdaki durum işte.
Belkide utancından sana değil eniştesine söylemiştir bu kendini bulunmaz hint kumaşı sandıgını değil ki seni kırmak istemedigini gösterir ama yinede tanımadan emin olamayacağım
Ya sanırım karakteri tam oturmamış bu insanın ya da altında başka bir nedeni var ama yinede çok mantıksız her iki sonuçta.
hint kumaşıyla alakası yok belki tipi değilsin beğenmedi seni olabilir yani gayet normal
benimde başıma kaç kere geliyor.Hoşlandım sende diyorlar...
Benim cevaplarım gayet kibarca...
Tipini begenmedim demiyorum...başkası var hayatımda diyorum.
Yalancıkda olsa insanların gönülden hareket zor mu?
kıızın yapısı utangaçsa seninle konuşmak istemediğini sana değil eniştessine söylemiştir..
bulunmaz hint kumaşı olmasıyla bir alaksı yok bence ..
ama sen bi kaçkişi yüzünden çöpe attın hepsini,onunki aptalca bi davranış olmuş gayet medeni cevap verebilirdi.
bu ne kadar konuşma sevdası
hiç haz etmem
bu kadar mı karı-kızla konuşma ihtiyacına giriyorsun
dıdısının dıdısı seninkisi
26 yaşına gelmişin yeni kız bulacam diye mi uğraşıyon
yazılım mühendisi olmuşsun git evlen artık
arkadaşım...
zaten ciddi düşünüyorum.o yüzden uğraşıyorum.
yoksa çokda tınnn...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar