Benim anlamadığım kadınlara bu kadar düşman olması akıl alır gibi geçmişte yaşadığı bir travmatik olay var ve psikolojik olarak sağlıklı biri olduğunu düşünmüyorum şahsen. Bir erkek beni yarabandı olarak kullandı o zaman bende hepsine kin güdeyim. Boyle tipleri ünlü etmeyin lütfen ya. Borsa kaplanini da dünyaya getiren kadın sonuçta annesine de saygısızlik yapmış oluyor böyle yaparak keşke hukuksal yola basvurulup dava açılsa milleti düşmanlığa itiyor.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kadın düşmanlığı yapıyorsa karaktersizin tekidir.
Çok değişik hayal dünyası var ama bu tek gecelik takılan kişiler için doğrı
Adamın psikolojik olarak sıkıntısı var bence geçmişte yaşadığı travmatik olay yüzündwn boyle olmuş büyük ihtimalle
Muhtemelen bende psikolojimi bozacak bir şey yasıyorum şu an
Size şunu söyleyeyim ne konuda olursa olsun cidden bir süre sonra boşa psikolojini mahvettigini anlıyorsun kafanı oyalayacak şeyler yapabilirsin
Mesela ne yapayım? Spor mu? Yapıyorum ve her ağırlığı elime alınca hayatımı sorguluyorum. Araba mı süreyim ya da motor? Gazı köklüyorum ölmem an meselesi, arkadaşlarla mı oturayım aklımdan çıkmıyo:(((
Aşk konusu herhalde sana şunu diyeyim bende aşk yüzünden 6 ay hastanede süründüm sonra hastanede tek başıma muayene sirasi bekleyince anladim bana saygısı ve sevgisi olmayan biri için kendime ve vücuduma saygısızlik yapmışım o günden sonra çok değiştim kitap okuyorum psikolojik, kendimi geliştirmeye yönelik şeyler yapıyorum bazen acısıni hissediyorum ama iyi ki de böyle olmuş yoksa şu an ki versiyonum olmazdı. Hayata bir kere geliyoruz kimseye çok derin anlam yüklemeyin değmiyor çünkü.
Kendini geliştirmek bi tarafa her alanda başarılıyım zaten 3 insana yaranamıyorum bir o bir annem bir babam
Annem babam benimdw öyle yani özellikle annem yani duymamazliktan gel sonuçta anne baba. Ama o dediğin kişi sevgilinse eğer senin için doğru biri değildir büyük ihtimalle seni önemsemeyen tiplerle vakit kaybetme hayat bu daha ne iyi insanlar çıkar karşına. Psikolojik olarak kendine oluyor bunu farketmeye başlamışsin aslında.
Aramızda bir çekim var rüyalarımız aynı oluyor ben hissediyorum özlediğimi oda bir anda özlediğini yazıyo çok tuhaf bir ilişki
Sevgili misiniz
3.5 sene önce ben bir fotosu ile aşık oldum 6 ay sevdim 8 ay beraber olduk geriye kalan dönem 1-2 ayda bir yazıştıl
Anladığım kadarıyla ayrılık yaşamissiniz yani sohbete devam etmeniz mantıksız geliyor eğer iyi bir şekilde ayrılmadiysaniz
İyi ayrıldık zaten ama tam bitti diyoruz biri özlüyor tekrar tekrar oluto
Bu konuda net bir cevap bulun bu belirsizlik zaman kaybı ve psikolojinizi mahveder bir gün konuşun o kişiyle bu konuyu ya tamam ya devam diyin yoksa psikolojiniz mahvolur o zamanda kimse kurtaramaz sizi sevdiğin insan bile yanlış anlama dediğimi
İyide adamın söyledikleri genel olarak doğru sen niye bu kadar celallendin?
Sen bunu diyorsan seninde ondan farkın yoktur. Gelmiş kilolu insanlara laf ediyor ne alakası var yanı kadınları cinsel obje olarak görüyor o adamın annesi vardir büyük ihtimalle yani annesine de saygısızlik yapıyor siz bu adamı haklı buluyorsaniz çok büyük sıkıntı
e adam hep haklı diyorum sana haksız bulduğun bir mesajını atsana bakim
Dedim ya işte kilolu kadınlara laf söylediği bir gönderisi var hadi geçtim kadınları cinsellikten başka bir şey bilmiyormus gibi gösteriyor saçma sapan şeyler
boş ver yat uyu sen
İşte sizin gibi zihniyette olanlara ne söylesen de kar etmez. Siz çünkü tek bir taraftan bakıyorsunuz. O adamı doğru bulan birinden de ne kadar mantık beklenir onu da bilmiyorum yani ben dediğim şeyde çok haklıyım. Ayni şeyi kadınlar yapsa yerden yere vurursunuz
aynen biz koyunuz kanka
Mee Mee diyoruz
Kusura bakma ama araştırmadan etmeden doğru söylüyor demeniz ayrı bir komedi geliyor. Ben şimdi normal insanım ama borsa kaplani denilen boş her kadını kötü çöp karakterli görüyor yani her insanı aynı kefeye koyması üslubu falan çok yanlış bir sayfa erkekler hakkında buna benzer şeyleri yapsa ne hissedersiniz büyük ihtimalle üzülürsünüz
onun derdi sizlerle degilki sen olayi cok yanlis anlamissin
@Quidadaeternum site niye boyle oldu yigidim mesaj atamiyorum jsbdb
Bu arada borsa kaplanı kim ve kadın düşmanı oldugunu nerden anladiniz
Kadın düşmanı paylaşımları yapıyor sürekli çünkü
E haddini bildirelim nerde bu onunki bununki herif
Çok garip birisi 😂😂
Bir de inan koyunlar var daha kötü ya
Instagramin boş yorum tayfası çok beklentiye girmemek lazım 😀
O kişi sıkıntılı inanan tayfada da sıkıntı var.
Redpill gibi birisi geçmişinde derin yaralar var muhtemelen ama aşk ilişki konusu çok derin öyle derin ki en kötü insana bile bazen hak veriyor insan tartışmayı sevdiğim konulardan biridir bu mesele 😀
Redpill de boş çar bence. Maskulenlik adı altında kadın düşmanlığı yapıyorlar
Bir tık katılıyorum knk ama dediğim gibi derin mevzular neyseki öyle bir acı yaşamadım
Yanlış anlamayın ama öyle tipleri örnek almayın onlar gecmisleriyle yuzlesmedikleri için bu kadar agresifler yani normal bir psikolojide olsa onu yazdığı için Instagrami kapatır sonsuza dek
Yok be örnek almam ama onların o hale gelme sebebini anlıyorum çünkü erkek düşüncesi ile bunu anlamak basit ama senin benden daha çok onları yargilaman da senin suçun değil çünkü sen kadın aklıyla düşünüyosun
O kim bu sitede mi?
Instagram da mı ne var ya sürekli kadın düşmanlığı yapıyor
Boş konuşuyor ya takipçi kasıyor
Bir de inan koyun zekalı kişiler var cidden mal olduklarını düşünüyorum kusura bakmayın ama
Hahah sakinn ol