İsteyerek olmuyor
konusuyorum sonra sıkılıp bırakıyorum , daha sonra tekrar aynısını yapıyorum pişman da olmuyorum
İsteyerek olmuyor
konusuyorum sonra sıkılıp bırakıyorum , daha sonra tekrar aynısını yapıyorum pişman da olmuyorum
bir süre sonra çekim azalabilir ilgi heyecan azalabilir bu yüzden normal ayrıca pişman olmadığın için senin açından da bir sorun yok gibi muhataplarını incitmeden kırıp dökmeden usulünce terk ettiğin sürece sıkıntı yok
Bağlanma problemin var sanırım. Bence buna son verip 1 - 2 yıl yalnız olmalısın... Bu şekilde belki çözersin. Pişman olmuyorsan, bu oyalama sana zevk veren gelip geçici ilişkiler üzerine bir bağımlılık olmuş demektir.
Terk ettiğin kişiler eğer çok kötü bir şey yapıyorsa ve bu yüzden terk ediyorsan hiç sorun etmemeni tavsiye ederim, ama eğer normal iyi bir insan, ilgisini değerini sevgisini hiç esirgemeyen biri ise hiç iyi değildir
Hak edene hak ettiğini vereceksin
Cevap
7Cevap
uzak dursun onlar da senden, yapacak bir şey yok
Evet yapışıyorlar iyice
Dadlu geliyon 😃
Bence içinden nasıl geliyorsa öyle davran belki de gerçekten sevildiğini hissetmemişsindir o yüzden.
Umarım yanlış kalpte çürürsün biliyor musun kimse yaşattığını yaşamadan ölmez onca ah aldın ki onun altına nasıl altına kalkacaksın onu hiç düşünmedin mi Allahın sopasını yersen feleğin şaşar kalbin o kadar kötü ki bunu bilinçli şekilde yapıp nasıl düzelirim diyorsun bide senin gibi insanlar yalnız kalmaya mahkumdür hayatında boyunca senin gibiler mutluluğu bile hak etmeyecek az çok nasıl bir insan olduğunu tahmin ediyorum yarı yolda bırakıp gidenler umarım en ihtiyacı olduğu zamanda bırakılırsin o zaman görürsün nasıl bir şey olduğunu kendi vicdanını rahatlatmak için nasıl düzeleceğini söylüyorsun sen başlı başına bir kötü insansın gerçekten değer veren seven yari yolda bırakmayan insanlardan uzak dur derim hata insanlardan uzak dur kendine iyilik yapmış olursun
Belki de yaşanmışlığınız var, amaç terk etmek acı çektirmek değil kendiniz iyi hissetmiyosunuz o ilişki içerisinde. Bağlanmaktan da istemeden korkabiliyo insan
Aynen öyle
merhametsizlikle alakalı, kötü kalplisin yani. bu durum yaşattığını yaşayana kadar değişmez.
Altin yere düşsede deger kaybetmez, düşenler varsa bunu hatırlasın derim.
Bir gün birisi çıkar,
Ve sen terk edilmemek için yalvarırsın.
ne zalım hatunmuşsun sen korktum şu an :D
Sen neden korkuyorsun adam seçiyorum ben :D
Aferin :D
M yakismis
Ya vakit ayıramıyorum ki pek
Fenerde hassas olduğun noktalar nedir
Kaostan bekleniyorsun bu hastalik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?