Zayıf noktalarımızı bilmezlerse nerden vuracaklar 😂

Zayıf noktalarımızı bilmezlerse nerden vuracaklar 😂

Ben bu konuda hiçbir şekilde ikili ilişkilere kendi aile sorunlarının karıştırılmamasını doğru buluyorum Çünkü insanoğlu bir açık bulduğunda en küçük bir şey de bunu size silah olarak kullanabiliyor. Bu yüzden bazı gerçekler gün yüzüne çıkmamalı biz kadınlar genelde çabuk güveniyoruz ve her şeyimizi söyleyip anlatabiliyoruz ancak çok yanlış yaptığımızı bilmiyoruz. Bu yüzden bence Aile kavramını ayrı tutmak gerekir diye düşünüyorum.
Çok doğru düşünüyorsun.😊 Umarım uygulamada da aynısın. Ben taviz veriyorum arada 😕
Arkadaşlarınla bile paylaşmaman gerekir. Annem evde olan evde kalır derdi. Tabii şiddet harici. Sana cidden yardımcı olmayacağını biliyorsan niye elin kızına, oğluna aile içini anlatıyorsun ki. Çok dertleşmek istiyorsan kardeşinle konuş. Bizzat gözlemlediğim için söylüyorum karşıdakinin sana saygısı kalmıyor.
Evet ben daha paylaşmadım belki herkesin içinde bir kerede olsun burada dobra olur bende dobralıgimi gösteririm insanın arkasından iş çevirmek çok basit fakat yürek varsa burdayım yürek yoksa ayda olsa uzayda olsa gezegende olsa herkes şahit de olsa 🤷♂️
Hayır ben paylaşılmamalı yani zaten sırrım yok ve sır tutmam yani eşime ve sevgilime söylemeyeceğim hiç bir şey yok benim ondan bir şey saklamam.. ama ile konularını konuşmayı sevmediğim için böyle gereksiz konularla eşimi rahatsız etmem :D
Cevap
29Cevap
Adı üzerinde sır.. Sadece sevgiliyle değil kimseyle paylaşılmaz..
Herşeyimi paylaşamayacağımız biri bizim neyimiz olur 😏
Kendimize ait olan her şeyi paylaşamayacaksak, hiç bir şeyimiz olmaz.. Lakin başkalarının sırları buna dahil değildir.. 😊
Sevgiliye anlatılmaz ama iş evliliğe geldiyse güvenip evlilik yoluna girdiysek anlatılabilir. Sevgililik net değil ama evlenildiyse söylenilir diye düşünüyorum.
Eşimse bazı konulara aşina olur. Sevgilime aile sırlarımı paylaşmam da aile sırrı ne ki? Bizim ailemizin sırrı ne diye düşündüm, yok sanırım. Hmm unutmak istediklerimmiş.
Eşler herşeylerini birbiriyle paylaşması lazım Sevgili de eğer çok güveniyorsan ve tanıyorsan uzun süreli bir birliktelikse her şey paylaşılabilir tabikide
İyi olur, evet. ben herşeyi anlattım , ki karşılaşacağı herşeyr karşı güçlü olsun. Nitekim, jerkesin gözbebeği al kıran baş keseni şu an
Yok bence ondan değil de aile eşin gözünde sağlam olmaşı. Ailen ne kadar sağlam görünürse sana saygısı o kadar yüksek olur
Eşle paylaşılabilir ama sevgiliyle olan ilişkinin bağlılığı ve ne kadar güven olduğuna bağlı olarak değişiklik gösterir :)
paylaşılmamalı. eşinle boşanırsın ama ailenle boşanamazsın
Aile sırlarını koz olarak kullanan eşle değil sırkarın paylaşılması evlilik yürütülmemeli
Sakın sırrınızı heleki eşinize açmayın. Her fırsatta başınıza kakar.
Sevgili dedikosu diye bir şey var. Aile dışında her şeyin dedikodusunu yapmak harika bir aktivite 😂
gerçek bi ilişkide olması gereekn bu değil mi zaten
sırlarımı kimselere söylemem kim olursa olsun :D
Paylaşmakta sıkıntı görmüyorum
Sanki çok güvenmeden paylaşılmaması en dogrusu kimseye aşırı özelini anlatmakta iyi değildir diye düşünüyorum ben.
bence paylaşılmamalı başka bir zaman başınıza kalkabilecek bir durum olabilir
Paylaşılmaz sır sır olarak kalmalı.
Hayır paylaşılmamalı
Paylaşılmamalı. Yüzünüze vurur.
Eş ile paylaşılır da sevgili ile paylaşılmaz
Ben paylaşırdım ama aile sırlarıyla ilgilenmem
Bence paylaşılmamalı.
Sırlar kimse ile paylaşılmamalı :D
Hayır yoldan geçene söyle ama ailene söyleme
Soruyu ters okudunuz 😊
boş ver tersini duzunu sen yine de paylaşma😅
Dedikodu gibi oluyor sonra 😂