34 yaşında ortopedist birinden hoşlanıyorum instagramdan ekledim takipleştik aramızda diyalog geçmeden çıkarıp tekrar ekledim fakat bu sefer eklemedi sorular sordu bende farklı bir auran var demiştim.. o günden sonra sahte hesaptan beni takip etti Ağustos ayında ise soru cevap yaptım o hesabın onun olduğunu anlayınca kapadı hemen daha da açmaz diye düşündüm fakat yeni açmış ve arada baktığından eskisi gibi bakmadığından fark etmemişim yeni yeni fark ediyorum aynı zamanda Twitter da fake hesap açıp takip etmiş ve oradan gönderme paylaşıyor resmen.. anlamadım neden adım atmak yerine bunlar? çok saçma geliyor normalde de her gün birilerini ekleyip çıkaran biri iletişim problemi de yok bana neden böyle bilmiyorum..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Karmakarışık bi durum. Ben anlam veremedim. Bence iletişim problemi var adamın şimdiden sinyali çakıyor sana
1 yıl olacak neredeyse hayır iletişim problemi olsa diğer kizlarla rahat iletişim kurmaz neredeyse her gün ekleyip cikardığı konuştuğu kizlar olduğunu biliyorum ama bana gelince hic biseh yok
Net davranmaması ve sürüncemede bırakması sağlıklı bi iletişim türü değil bence. Çok fazla kızla iletişimdeyse kasıtlı olarak da bunu yapıyo olabilir
ne gibi kasıt?
yani ben daha fake açmaz diye düşündüm ama açmış yine takip ediyormus yeni fark ettim bu sefer aralıklı baktığı için anlamadım ama sonuçta hep bakıyor neyimi takip ediyor ki adım atmayacaksa
Açıktan yapmak istemiyor çünkü egosuna yediremiyor o yazsın kafasında belli ki. Çok fazla kızla da konuşuyorsa zaten flört anlamında yazdığı birileri vardır ağırdan almak işine geliyodur belki de. Bi insam 1 yıl boyunca stalk yapmaz. İstihbarat servisi misin aq 😂
Bir insanın olgun olup olmadığını yaşına bakarak değil tanıyarak anlayabilirsin. İyi tanı huyunu husunu iyi öğren ona göre karar ver.
tanışamadık ki işte
Sen açık kapı aralayıp o bunu göremiyorsa yani tanışmak için adım atmıyorsa yapabileceğin bişey yok. Aranızda ufak tefek iletişim söz konusu olmuş. Fakat çıkarıp tekrar eklemen karşı tarafta iyi bir algıya neden olmamıştır onu kaosla beslemişsindir bu hareketinle. Çıkarman gerekmiyordu bence. Hayatında sevdiği biri var desek neden fake hesaplarla seni takip ediyor orası ayrı bir tartışma konusu.
bekar sevdiği biri falan yok sadece profilinde hemen her gün birini ekleyip çıkardığını görüyorum zaten de hem bana adım atmayıp hem de neredeyse 1 yıl olacak beni bu şekilde takip etmesi saçma geliyor
Güzel olduğun için cesareti mi yok acaba veya başka bir neden olabilir mi bilemiyoruz.
Kişisel görünüm olarak olgun olsa da beyinsel olarak gelişimini tamamlamamış heralde yerinde olsam koşmam peşinden
Güvenmiyordur sağlam iş yapmak istiyor adımı senden bekliyor
sağlam iş yapmak derken
Yani büyük ihtimalle kaçak et manası dediğimiz yasak ilişki muhabbeti.
kendisi bekar..
ve neredeyse 1 yıl olacak adım atmaması bunlara devam etmesi saçma geliyor
Bekar olması sevgilisi yok manasına gelmiyor.
sevgilisi de yok
O kadar yakından takip ediyorsun ve sana pas vermiyorsa..
Ya seninle ilgili değil ya da gelip geçicisin.
Erkek adam sevdimi peşini bırakmaz.
tanışmadık görüşmedik buluşmadık nasıl sevsin ki? gizliden takip ediyorum onun yaptığı gibi.. 1 yıl olacak adım göremediğim için sinir oluyorum
Sende amma gizlisin.
Git açıl o zaman
Twitter da farkede de sürekli açılın sevdiğinizi söyleyin vb şeyler zırvalıyor zaten de ben ona zaten adım en başta attım auran farklı falan diyerek onun bana artık adım atması gerekir
Ben adım atacam artık yeter ya :D
Neden böyle insanlar daha çok isteniyor
Kardom onu çözemezsin bunlara müstahaak boşveeer uğraşsın dursunlar
böyle bir adam olduğunu bilmiyordum ki davranışlarına anlam veremiyorum şu an zaten
Sadece tuhaf geliyor böyle insanlarla uğraşmak daha mı değerli diye merak ettim sadece
Onu bunu boş ver resmin ne tatlı senin
Evet çok saçma