Onu özlüyorum o ise her yerden engelledi'ben hayatımda kimseyi engellemem'diyen kişi bu ve beni engelledi varlığımdan aşırı rahatsız ortak gruplarımız var çıktı hepsinden.
Keşke bir mucize olsa ve dönse
Onu özlüyorum o ise her yerden engelledi'ben hayatımda kimseyi engellemem'diyen kişi bu ve beni engelledi varlığımdan aşırı rahatsız ortak gruplarımız var çıktı hepsinden.
Keşke bir mucize olsa ve dönse
O mucize oldu evet döndüm bende seni çok özledim biliyorum zordu... Sensiz geçen zamanlarım keşke sende bilsen ne kadar acı çektiğimi emin ol eskisinden daha iyi olurduk. Seni seviyorum bunu bil yeter.
Keşke dese böyle o da
Moral olsun diye yazdım içimden geldi ama onun içindekileri sana söyledim.
Onun içinden bunlar geçse söylerdi yapardı çünkü onu özlediğimi biliyor ama kapı duvar net şekilde istemiyor beni
Şimdi erkekler özür beklerler moda oldu
Diledim kaç kere ama olmadı işte tamamen gitti
Geri gelecek
Gelmez.. Gelseydi belli ederdi
Yaz ona devam et
Hayır gururumu yeteri kadar ayaklar altına aldım zaten engelledi her yerden
O zaman unut ve önüne bak değerin bilinmemiş
Nefret ediyorum ondan :(
Etmen gayet normal keşke sevseymiş seni
Sevmiyor hem de hiç
Bu sana yapılır mı be
Cevap
1Cevap
Bir umuttur yaşamak diye bekliyorum 3 sene geldi geçti hala bekliyorum seninki döner büyük ihtimalle cokmu sinirlendi bilmiyorum ama birden böyle büyük tepkiler vermişse çok kırılmış sinirlenmiş ya da başkasıni bulmuş hangisisiyse fark etmez yakında dönecek shwbshsh
Aşkım 3 sene abartı olmamış mı şu saatten sonra dönse affedecek misin? Yok dönmez çünkü kaç kez adım attı istemiyorum dedi kesin şekilde sevmiyorum artık dedi. ortsk gruplarımız vardı çıktı gitti hepsinden ve beni anında engelliyor ama keşke dediğin olsa keşke ya
Bak şöyle soylim suçu varsa ve sen cabalamissan elbet dönecek 1 yil olsun 10 yıl olsun belki hiç beklemediğin anda döner bir şey bahane eder helallik ister vs fark etmiyor ama döneceğine fazlasıyla eminim. Kendikimin döneceğine de eminim isterse seneler sonra olsun o helallik istenecek çünkü şu an hayatının kaydığını görüyorum pişmanlığını görüyorum hala bana yaptıklarının hesabını kendine sormadı sorduğu an bende bitecek o yüzden kafam rahat
Bir suçu yok işte.. canım inşallah seninki döner bin pişman olur
Amin bebeğim cümleten amin
Dua edelim birbirimize
Kıyamam ben sana şu an içinde ki çaresizliği gönlündeki yorgunluğu hissedebiliyorum söz yarın ki namazımda ilk senin için Allah'a ellerimi açacağım:)
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏
Hayatına bak o ıadar net diyim
Bakıyorum ama o da olsa keşke
İstemiyorum ki
Donmucek agla
Sen çok mu ağladın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?