herkes yıllarca moda mod olamaz. bak benim ilkokul dörtten beridir yakın bir dostum var, adamla hiç tartışma yaşamadım bu yaşıma kadar, geçenlerde futursuz eşinin bir gazıyla geldi bana saçmaladı ben de karşılığını verdim ama yine de ne üzüldük ne kırıldık. dost acı söyler felsefesi yerleşirse ruh halleri ne kadar çatışırsa çatışsın herkes meselenin iyimser tarafını görür. değer verdiginle ilgili yadırgamaların olabilir zaten, deger vermesen cok da tınn der geçersin.
Sürekli kavga ediliyorsa orada bir anlaşmazlık vardır. Arada olan kavga ise ilişki'de ders almanı da sağlar. Bazen kavga etmeyi bile özlersin. İnsan nasıl kavga etmeyi özler dediğini duyar gibiyim.
Kavgalar ilişkinin tadı tuzudur diye bir laf var ki.. gerçekten sinir oluyorum.. hayır efenim kavga ne tadı tuzu olacak olsa olsa o ilişkinin en gereksiz baharati olur..
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsan sevgilisi/eşi ile ilk kez sinirli konuşup tartışsa artık bu normal bir şey mi olmalı yoksa tekrarının hayali bile üzmeli mi?