Sizi çok beğenmiş ve arzulamış, bu yüzdende sizinle yatmak istiyor. Ancak anlamış ki siz bunu normal şartlarda kabul edebilcek bir kız değilsiniz. Akıllı bir oyunlar ve size vereceği sözler ile naylon ciddiyet palavralarından sonra güveninizi kazanacak ve sizinl birlikte olacaktır. Daha sonrada mükemmel ve kesinlikle haklı görüneceği bir bahane ile ( ki bu tekrarlanmış ve işe yaradığı kesinlikle sabit olan bir bahne olur) sizi terk ederek skorboardına bir çeltik daha atmış ve arkadaşlarına anlatarak hava atacak mükemmel bir anısı daha olmuş olacaktır. Abinizin olması tüm bu emellerini gerçekleştirmenize engeldir çünkü abide bir erkektir ve sizdeki değişikliği fark edip iz sürmesi ve sizin onun ağına düşmenizi er ya da geç engelleyecektir. Ki düşseniz bile sonunda abinizin onu hadım edeceğini çok iyi bilir. Mantıklı düşünün amacına ulaşsa bile böyle bir durumu babanıza asla anlatamazsınız. Ama abinize anlatabilirsiniz. ;)
tavsiyem bir daha o arkadaş ile kesinlikle iştişime geçmemeniz tabiki karar sizin116 Yorumla- +1 yıl
27 bir kızkardeşim,
2 tane çok ama çok değer verdiğim ve değer gördüğüm bayan en iyi arkadaşım ve onların daha önce kalplerini bu şekilde kıran karaktersiz ve mercimek beyinli şempanzeler ile sevgili olmuş ve gözyaşlarını abileri olmadığı için benimle paylaşmış bir çok bayan arkadaşlarından diyelim :) - +1 yıl
" Kadere inanan insan, tesadüfe inanmaz, tesadüfe inanan insan ise kendi kaderini elinde tutamaz " demişler. Ben diyebilirim yalnızca :) kendilerinin fikrini bilemem ama onlara sormak lazım :) ama bu çok kırıcı olmazmıydı? Özellikle bir bayana neden benimle bunları paylaşıyorsun şeklinde bir soru sormam büyük kabalık olurdu bence :)
- +1 yıl
Anlamaman çok garip. Bir insan size geldi ve bir konuda fikrinizi istedi. Sizde onu kırmayarak kendisine zaman ayırdınız. Bibar bir şekilde ona konu ile ilgili fikrinizi söylediniz ve tavsiyede bulundunuz. Size teşekkür etti ve sizde gülümseyerek kendisine başarılar dilediniz. Sizde bu beyefendi bir tavır değilmidir :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBana yanlış gelmedi. Korku , kötü niyet falan değil belki de o an onu merak etmiştir. Belki de sana benzeyen birini tanıyodur ve kardeşin olma ihtimalini merak etmiştir. Belki de (abin varsa) abini tanıyodur ve onu söyleyecektir? Neden hemen yanlıs anladınız bence yanlıs anlayacak bir durum yok bunda.
026 Yorumla- +1 yıl
Tabiiki. Sorucak soru soramamıştır, o an o çıkmıştır ağzından mesela? Biraz tanı öyle şaap yani. Ne bu böyle bir soruyla herkes de hüküm koymuş. Yazık adama belki de alakası yok?
- +1 yıl
Sen kes o zaman ya. Çocuk için en hayırlısı bu galiba :D
- +1 yıl
Önyargı iyi değildir. Önyargılı olmayın. (sizin için en iyisi bu)
- +1 yıl
Yeni tanışma için çok iyi tanımışsın sanırım. :)
Mesela ne söyledi/yaptı sana.. Söyle bakim bir :) - +1 yıl
O zaman ok kib bb diyebilirsin. Abine de selamlar. ^^
- +1 yıl
Abiler candır. Bence her kızın en az bir abisi olmalı zaten. :D
Bu arada kaç tane abin var? (sordum diye bana da kızma da) - +1 yıl
oha demekten kendimi alamam, tabii hepse biyolojikse. yoksa benim de cok yani ^^
- +1 yıl
Belki de sitedeki en saf adamla konusuyosun sen şu an . İnandım tabiiki ^^
- +1 yıl
Tamam birazcık safım ama o kadar da değil :D Kendini iyi hissedebilirsin ;)
- +1 yıl
Bende benden saf olduğuna inanmadığım için inandın mı diye sormadım farkettiysen. Ben daha safım bu bariz ortada ^^
- +1 yıl
Hayır ben ! :))
- +1 yıl
tüh ya ben yapacaktım onu. ihale bana kaldı ehehe
- +1 yıl
teşekkür ederim.. ^^
ben olsam şerefsiz deyip iki tane patlatırdım o nasıl bir soru yaa. Şaka bir yana bence hemen kötü düşünme böyle bir niyeti olsa böyle bir soru sormazdı hemen bence niyeti anlaşılmasın diye.. senle rahat görüşmek istediğindendir farklı yerlere çekme bence biraz daha tanı hem anlarsın
06 Yorumla
-Abin var mı fıstık
+Eveet vaar :)
-Bi abin de benim artık asılan takılan olursa haberim olsun hadi grşrz kardeşim.
lsdksldsacsdksd :D :D :D :D :D01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
dürüst bir insanın veremeyeceği hesap yoktur.
abin var mı diye sorması çok enteresan...
eski sevgilimin 3 abisi 1 erkek kardeşi vardı..
birgün bana dikkat et abilerim var gibi birşeyler söylemişti.
bende ona seni abilerinle kaçırırım demiştim. ogünü hatırladım şimdi ;))05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılona göre davrancak. pislik. var de bir sürü abim var adam ol flan de. ddd şoka ugrasın. anında yol alr.
12 Yorumla- +1 yıl
o da güzel
+1 yılCesaretin var mi aska, abim carpiyor bir baska.. :D
32 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Biraz zamana birak hemen Pat tiye cumleleri secip burada sorma bence. Bazi olaylari gidisatina birakman lazim. Burdaki yorumlar anca kafani karistirir. Zaten gun gectikce cocugun ne istedigini anlarsin ;)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmiyor bence.. Sadece eğlenip bir kenara koymayı planlıyor ne kadar ileri gidebilcegini belirlemek için de abin var mı diye sormuş ;)
03 Yorumla- +1 yıl
O zaman dediğim gibi olma ihtimali çok yüksek.. Ciddi düşünüyorsan bırak bunu bundan hayır gelmez :)
Ben sevdigim kiz icin babasindan dayak yemistim dövebilirdim ama saygimdan dolayi el kaldirmadim... Cok sebebi olabilir sordugun sorunun.
04 Yorumla
+1 yılİleride çıkarsak abisi öğrenirse dövülme sendromu yiğenimin de başına geldi :) yani ona göre yaklaşıcak canım
00 YorumlaBir erkek sormaz hemen. Soruyorsada kötü bir niyeti vardır bence kardeşim ...
08 Yorumlaabisi varsa ikinci sorusu evli mi olacaktır. ne kadar bekleyeceğini bilmeye hakkı var çocuun
06 YorumlaHahahah :D Abiden Ne Korkucam Ya O Kendini Sağlama Alma Çabası Erkeklerde Çok İstemsiz Bir Biçimde Olur Akrabaya Arkadaşım Dersin Babana Okuldan Dersin Ama Abi Her Yoldan Geçtiği İçin Anlar Buna Biz g*t Korkusu Deriz :D
00 Yorumlabence öyle soran erkek hem korkak hemde seni adam gibi sevmeyeceği içindir ki abini soruyor , öyle erkeği benzin döküp yakmalı yeminle... -- Dağlı Bursalı ---
04 Yorumla- +1 yıl
;-) şahsen ben bir kızı sevsem asla ama asla abisi veya abileri var diye hayatta çekinmem bırakmam, zaten sormam bile çünkü ben sonuçta abilerini alacak değilim dimi, ;-) beni kız da çok severse başkalarına halt yemek düşer, isterlerse tehdit etsinler valla umrumda olmaz. yeminle
Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. sanane ulannnnnn demedin mi, abimle mi çıkacan benlemi devamsız
02 YorumlaAbin var mi?
-Var
Ooo bacim ya Allah abilerine saglik versin uzun omurler versin insallah
...
Abin var mi?
-Yoooo
Askim bundan sonra ne dersem o olacak.20 YorumlaAbin var mı yok mu ona göre yavşıcam diye üstü kapalı bir soru var canım ordaa
00 YorumlaAdam zeki sağlama alıyor kendisini :D ona göre beraber olcak seninle :D
00 Yorumla
+1 yılRahat davranamicaktır abi olduğu için. Galiba böyledir benim abisi olan sevgilim olmadı. 😀
00 YorumlaRahat yazisabilirmiyiz rahat gorusebilirmiyiz konusabilirmiyizin kibarcasi.
1 tane kizin abisi vardi bu zamana kadar hee simdi dusundumde amma balliymisim la :D00 Yorumlaabisine yavsar belki.. genelde erkekler konustugu kıza yavsıyacaksa ılk sevgilin var mı diye sorar.. abin var mı diye sorunca abisine herhalde
01 YorumlaKorkuyor sağlama alıyor kendini ona göre yaklaşacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya ben de bir defa bunu sordum ama hiç bir amaç yoktu yani tamamen konusacak konu olmadığı için muhabbeti uzatma amaçlıydı :d
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsanmıyorum uzun zaman önceydi 2 yıl falan :)
calistigim yerde banada ablan var mı dedi böle elimin tersiyle vurcaktimda neyse :D abim var dedim sustu
00 YorumlaRahat gezebilecekmi seninle bence onu bilmek istedi
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. araba kullanırken takip mesafesini ayarlamak için kullandığımız 88-89 ilkesiyle aynı :D
04 Yorumlaseni tuzagına dusurcek belli sonradan abin flan varsa sıkıntı cıkarmı cıkmaz mı onu pilanlıyo p**evenk :D
00 YorumlaDaha önce bir abi sıkıntısı yaşamış olabilir belki:)
01 Yorumla4 tane de ona göre anlarsın hem sana bişey yapmaktan çekinir :)))) abi g. t korkusu belaa ;))))
00 Yorumla
+1 yılona göre eve çağırıp çağırmıcağına karar vercektir :D :D
00 Yorumla4 abim var deseydin. tamam bacım 5. abin de benim bacımsın derdi
03 Yorumla
+1 yılBen abin var mı diye değil sevdiğin var mı diye sorarım ilk dikkat ettiysen çıktığın demiyorum
01 Yorumlailerde yaşayacağı şeylere herhangi bir engel olabilecek insanın olup olmadığını öğrenmek istemesi...
00 Yorumla
+1 yılİlerde senden seni kullanıp ayrılacam dayak yermiyim 😃 demiştir. d
00 YorumlaKesin yavşayacak dayak yermiyim diye merak ediyor :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötü bir deneyim yaşamıştır, daha önce yavşadıgı kızın abisinden bir güzel sopa yemiştir,
eee sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkullanıp atınca abisi falan peşime düşmesin diye demiştir :)
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir arkadaş kızın 4 sevgilisi olduğunu duyunca vazgeçmişti abileriyle başım belaya girer diye başka kıza sarmıştı :)
Cevap sahibi+1 yılabisi diyeceğime sevgilisi yazım :)
Cevap sahibi+1 yılöyle bu işler direkt aklıma o anı geldi :)
Cevap sahibi+1 yılçok arkadaşım var böyle gördümki bu sitedede büssürü varmış kızları kendilerine bağlayıp hayallere daldırırıp kullanıp atıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum yalanmı bu konuda büssüü bu sorundan müzdarip kız sorusu gördüm burada.
Abin var mı yok mu diyo çunku ona göre yavsıcakk :))
00 Yorumla
+1 yılBelki de escinseldir ikinizi bir idare edicektir.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDayak yer miyim diye merak etmis
00 Yorumla
+1 yılDayak yememek için heralde :)))
00 Yorumla
+1 yılyusuf yusuf :D diyoruz biz ona
00 Yorumlanereye cekersen oraya gider bu soru
01 YorumlaDayak yeme korkusu. :p
00 Yorumla
+1 yılöyle erkeğin erkekliğinden şüphe ederim
08 Yorumla- +1 yıl
sen şüphe etmesen buraya yazmassın
- +1 yıl
adam gibi adam abinden korka bilir ama seni bırakmayı goze almaz abine kafa tutar
- +1 yıl
tamam bende onu anlatmaya çalışıyorum
- +1 yıl
iyi geceler
Önünde engel var mı yok mu bakıyor iste
01 YorumlaŞu halimle güldüm yahu :)
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılDaha once tecrube edinmis olabilir konuyla ilgili
01 Yorumla Seni ne amaçla kullanacağını gostwrir
09 Yorumla
+1 yılAbi fobisi olanlar bunlar :D
00 Yorumla
+1 yılvar onu mu ikecen diye sor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. Sopa yeme korkusu. :D
00 Yorumlaerkeklğin 10da 9 u kaçmak deyimini çürütmek :D
00 Yorumla
+1 yılcidden soruyor musunuz ya siz bunu
05 Yorumla- +1 yıl
e yani. her erkek düşünür bunu abisi var mıdır yok mudur. yani başımıza bela olmamanız için abisiz birisi tercihimiz
- +1 yıl
siz değil abiniz
+1 yılKorktugundan ona göre davrancak ya o yüzden~~)
00 Yorumlano brother no problem
00 YorumlaYiyeceği Dayağı Düşünüyodur.
00 YorumlaBaşına gelecek tehlikeyi önceden sezme çabası :)
00 Yorumlakorkusu.. tedirginliği..
00 Yorumla
+1 yılailenmi tanımaya çalımış ne düşünmüş anlıyamadım
02 Yorumla- +1 yıl
hım konu bulamamıştır aklına gelmiş söylemiş olabilir
+1 yılmiraS meselesi :D
11 YorumlaDayak yeme korkusu :PP
00 Yorumla
+1 yılYusufçuk belirtileri :)
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!