Doğru ya :d neyi öğrettiğini soruyorsun... o halde söyle diyeyim. bana koşulsuz sevmeyi öğretti, buz gibi soğuk kalbimin birine ısınabileceğini... birine koşulsuz güvenebileceğimi öğretti. Ondan çok şey öğrendim. O sanki hayatımın bir parçasıydı. Yön gösteren bir pusula gibi... O benim babam , erkek kardeşim, arkadaşım aynı zamanda sevgilimdi. Ailem gibiydi ya. Sadece sevgilim değildi eksik kalan bir yanım bütünümdü sanki... Yani hayatımın bir bütünüydü ve beni gerçekten iyi tanıyan kişiydi... mutlu olduğumda, mutsuz olduğumda hep yanımdaydı... kararsız kaldığımda bana her zaman verebileceği fikirler vardı. Tek başıma karar verebilen bir insanım lakin onun fikirleri benim mantığım, düşüncelerimle aynıydı... biz aynıydık... bilgiliydi birbirimizin bilmediği şeyleri birbirimize söylemeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi seviyorduk... Ona öyle hayran öyle aşıktım ki... inkar edemem , hayatımda iyi anlamda çok şey öğretti. Şu an ayrı olsakta ona hala saygım var... düşüncelerim değişmedi. Sadece kalbim kırıldı... Herneyse ya...
hiç beklemediğim kadar kapsamlı bir cevap, özen gösterdiğin için minnettarım. bu kadar her şey sıcak samimiyette olduysa ve gerçekten bu kadar değerli hissettiysen, ne oldu da devamını getiremediniz
kime ve ne uğruna çektiğini ve buna değip değmeyeceğini bir gözden geçir. hayatında gelip geçici olan kişiler için neden kalıcı üzüntüler taşıyasın ki, senin hayatın onunkinden değersiz mi?
bu soruları sor bi kendine, cevaplar seni doğru çizgiye itecektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayatımda hiç aşk olmadı bu da aşkın sahte olduğunu öğretti
Hayatımda almam gereken dersler olduğunu... Hayata bakış açımı değiştirdi...
soruda da onu sordum zaten 😅
Doğru ya :d neyi öğrettiğini soruyorsun... o halde söyle diyeyim. bana koşulsuz sevmeyi öğretti, buz gibi soğuk kalbimin birine ısınabileceğini... birine koşulsuz güvenebileceğimi öğretti. Ondan çok şey öğrendim. O sanki hayatımın bir parçasıydı. Yön gösteren bir pusula gibi... O benim babam , erkek kardeşim, arkadaşım aynı zamanda sevgilimdi. Ailem gibiydi ya. Sadece sevgilim değildi eksik kalan bir yanım bütünümdü sanki... Yani hayatımın bir bütünüydü ve beni gerçekten iyi tanıyan kişiydi... mutlu olduğumda, mutsuz olduğumda hep yanımdaydı... kararsız kaldığımda bana her zaman verebileceği fikirler vardı. Tek başıma karar verebilen bir insanım lakin onun fikirleri benim mantığım, düşüncelerimle aynıydı... biz aynıydık... bilgiliydi birbirimizin bilmediği şeyleri birbirimize söylemeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi seviyorduk... Ona öyle hayran öyle aşıktım ki... inkar edemem , hayatımda iyi anlamda çok şey öğretti.
Şu an ayrı olsakta ona hala saygım var... düşüncelerim değişmedi. Sadece kalbim kırıldı...
Herneyse ya...
hiç beklemediğim kadar kapsamlı bir cevap, özen gösterdiğin için minnettarım. bu kadar her şey sıcak samimiyette olduysa ve gerçekten bu kadar değerli hissettiysen, ne oldu da devamını getiremediniz
O gitti yani beni terk etti, ben bittim. Sadece bu kadarı yeterli...
terk etme sebebi neymiş
Aşık olmanın b*ktan bir şey olduğunu öğretti sağolsun
neden yahu
Acısı çekilmiyor
kime ve ne uğruna çektiğini ve buna değip değmeyeceğini bir gözden geçir.
hayatında gelip geçici olan kişiler için neden kalıcı üzüntüler taşıyasın ki, senin hayatın onunkinden değersiz mi?
bu soruları sor bi kendine, cevaplar seni doğru çizgiye itecektir
Teşekkürler :)
rica ederim, bol şans kendine iyi davran
Sizde🙏🏻
Sevilmenin çok güzel bir duygu olduğunu öğretti
Bir ara aşık olanın hakk aşığı olduğu güzel hikayeler var.
bilinmeyen küfürleri 😒😏 şaka şaka sen beni geceleri uyuyomu zannediyosun memati 😂
:D
Akıllı bir deli divane olmayı öğretti
Hayatımda kimse yok olsa bile ben ogretirim
güvenmemeyi
Henüz gelmedi 😎
yolda mıymış ümit var mı 😄
Bilmem ilgilenmiyorum ki 😃
çok enteresan
Niye
detay vermek istemiyorum, iyi geceler 😄
Bye bye