Flörtleştiğim bi çocuk vardı durduk yere konuşmayı kesti çok iyiydik benimle ama hiçbir yerden silmedi snpleşiyoz bi kaç gündür cilveli cilveli snap attı bana sizce neden böyle yapıyor?
Kanka anlattım ya bi çocukla konuşuyordum önceden tanışıyorduk her şey çok iyi gidiyordu durduk yere konuşmayı kesti benimle ondan sonra hiçbir yerden silmedi beni bi kaç gündür snapleşiyoruz cilveli cilveli snap atıyor bana ama yazmıyor bende yazmıyorum niye böyle yapıyor
Bunu anladığına inanamıyorum djfjsjks. Kızım bunlar ergen ergen işler. Senin sorunu değil burada TBMM de bile bilecek birisi yok. Sorduğun soru bile mantıksız. Biz nerden bilelim durup dururken ne olduğunu niye konuşmayı kestiğini niye böyle yaptığını. Ulan insanlar böyle bir şeyi bile bilse sayısal lotoyu da bilir her ay milyoner olur. Lütfen daha fazla akıl sağlığının bozuk olduğunu gösteren şeyler yazıp kendini cümle aleme rezil etme.
Ya ikinizin arasında yaşanmış ve bizim bildiğimiz tek şey şu her şey çok iyi gidiyormuş birden konuşmayı kesip cilve li snap atıyormuş ve bu neden. Şu soruyu bil bende bunu bileyim. Eve yeni halı almıştık her şey çok güzel gidiyordu halı bir gün bi baktık eskisi gibi değil. Neden? Hadi bunu açıkla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sen bence uzak dur boş ver üzer gider seni gibi duruyor
Niye
flört edip konuşmayı kesip peşine cilveli resimler atması biraz düşündürücü ciddi düşündüğünü sanmıyorum senin için
Antidepresan ilacı kullanıyordu bunalıma girmek falan onlardan bahsetmişti
kaç yaşında bu antidepresan kullanmaya başlamış. benim düşüncem böyle sen dikkatli ol yinede
20
sen dikkat et 😅
Yav niye niye
ergen tavırları canım benim işte takılıp gidicek
Ama cidden ilaç kullanıyor
Anlamam
Anlarsın oku.
Evet sdfsd
Anlattım oku
Ona sorsan ya
Olmaz
Yesss
Aklına kazınmak için
Anlattım okuyabilirsin
Okudum anlatabilirsin
orada kısaca anlattım işte güncelleme yerinde yazıyor ama ben yazmakta istemiyorum
Yazım anlatabilirsen okursun
Anlamadım
😁😁 djjcjskks
Ayy of
🤣🤣 ahhahaha beyni yandı skvklslslc
Evet
O zaman okuyorum yazdığında söyle anlatıcam
Kanka anlattım ya bi çocukla konuşuyordum önceden tanışıyorduk her şey çok iyi gidiyordu durduk yere konuşmayı kesti benimle ondan sonra hiçbir yerden silmedi beni bi kaç gündür snapleşiyoruz cilveli cilveli snap atıyor bana ama yazmıyor bende yazmıyorum niye böyle yapıyor
Kanka cilveli snap nasıl atıyor önce onu söyle bende sana söylim niye böyle yaptığınu
Dün şarkı açmış bişi içiyordu sırıdıp duruyordu bakması vs
😮
ee ne diyorsun
Bence A şıkkı
YA DALGA MI GEÇİYORSUN DOĞRU DÜZGÜN BİRŞEY DEMİYORSUN
Bunu anladığına inanamıyorum djfjsjks. Kızım bunlar ergen ergen işler. Senin sorunu değil burada TBMM de bile bilecek birisi yok. Sorduğun soru bile mantıksız. Biz nerden bilelim durup dururken ne olduğunu niye konuşmayı kestiğini niye böyle yaptığını. Ulan insanlar böyle bir şeyi bile bilse sayısal lotoyu da bilir her ay milyoner olur. Lütfen daha fazla akıl sağlığının bozuk olduğunu gösteren şeyler yazıp kendini cümle aleme rezil etme.
Ne abartıyorsun sen ya sadece düşüncelerinizi sordum böyle yapacaksan hiç yazmasaydın
Ya ikinizin arasında yaşanmış ve bizim bildiğimiz tek şey şu her şey çok iyi gidiyormuş birden konuşmayı kesip cilve li snap atıyormuş ve bu neden. Şu soruyu bil bende bunu bileyim. Eve yeni halı almıştık her şey çok güzel gidiyordu halı bir gün bi baktık eskisi gibi değil. Neden? Hadi bunu açıkla
Soruya soruyla karşılık veriyorsun söyleme sen düşünceni uzatıyorsun
Umarım çocuk başkasıyla senin gözünün önünde sevişir de sende ok gibi kalırsın seni deli salaaak
HSHSHSHSHSHSHS
Hoşuna gitti sjcjskksks
komik çünkü
hangisinden?
Seni denemiş ola bilir, yeni birini bulmuştur ondan yüz bulamayınca geriye dönmüştür, veya sana yazmaya fırsat bulamamıştır. v. s.
Birini bulsa normalde hemen silerdi tanıyorum ben onu önceden silmedi
en güzel cevabı kendisine sor o versin. neden yazmadığını.
Sormam
neden soramıyorsunuz.
Soramıyorum zaten snap atmış yakın erkek arkadaşı ve kız kankaası üçü takılıyor ben yanlış şeyler düşünüyorum şu an
o zaman düşüncende haklı ola bilirsin. hiç arama o seni arayana kadar.
Bencede
en güzeli bu.
ne tür bi ilişki
Eh iste
Anlarm
Hiç anlamıyorum 🙄
eh işte
Evet
Ne anlamda anlamak