Aşk İlişkileri Sevdiğiniz kişinin baş harfi ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hadi herkes dökülsün bakalım : ) Güncellemeler+1 yıl @ilginfulyaa süper soru teşekkürler 🩵 Sevdiğiniz kişinin baş harfi ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. sevdiğim kişi yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seninki ne sende yazsaydın 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Benimki belli :] Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazsana nerden bilelim biz beyninimi okuyoruz 😀 Yorumla Soran +1 yıl O kendini bilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E bize soruyosun kendin cevaplamıyosun bu nasıl iş 😀 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. G 🖤🥳 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Yokki😁 0 0 Yorumla
bsbusss Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevdiğim yok 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Olsa söylerdim 0 0 Yorumla
34aslıaslı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl B... 0 4 Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Bensem söyle hemen Yorumla 34aslıaslı +1 yıl Üzgünüm 😂 Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Üzülme benimde gönlüm sende reddetmicem ahshahahha Yorumla 34aslıaslı +1 yıl Tşklr 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sevdiğim kişi yok.
Sevdiğim yok..
Ğ (Çünkü henüz biri yok)
Seninki ne sende yazsaydın 😂
Benimki belli :]
Yazsana nerden bilelim biz beyninimi okuyoruz 😀
O kendini bilir
E bize soruyosun kendin cevaplamıyosun bu nasıl iş 😀
G 🖤🥳