Erkeklerde evlenmek icin dua eder
Etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabalar
Bir gün biri peygamber efendimize gelip ya Resullullah sen Allah'ın peygamberi ve aynı zamanda habibisin ben şu falanca kızı çok seviyorum bana dua eder misin diye rica eder oda peygamber efendimiz ona ben ve bütün peygamberler gelse dua etsek Allah'ın sana yazdığından başkasıyla evlenemezsin Allah katında ölüm zamanımız kiminle evlenecek olduğumuz değişmez der
evlilik erkeklerin avantajına bişey değilki anne babayı memnun etme düzenli hayatın olduğunu gösterme geleneksel dinsel sebeb dışında evlenmek ağır bi yüktür erkek için cinsel birleşme için zaten oda bulunur... çok seversem evlenirim evlenmek için değil yoksa sevgi olmadan evlilik sorumluluklarına katlanamam
Tabi ki erkekler de bu sorunu yaşıyor. Sadece kızlar değil. Heriki taraf içinde zor ahlaklı birini bulmak. Allah helal süt emmiş birileri ile karşılaştırsın.
Benim nasibimdeki kişi kesin ben olana kadar kimse olmasın dedi ediyorum Ama zamanı var sanırım 😅
Cevap
29Cevap
Yoktur.
Ya sen çok evlenmek istiyorsan söyle annene babana temiz uygun gördükleri biri varsa versinler ona seni peygamber efendimiz bile kızını vermeye davet etmiş temiz gördüğü birini
bulmuyolar keske doguda bi koyde dogsaydim 6 yasinda cocuk gelin olsaydim ama olmuyo kiz tarafi koca bulamazmis
Evlenecegim kisiye karisamazlarmis yoksa bosanir geri gelirmisim
Babam onu gvtlik olarak nitelendiriyo ne yazikki
hayirsizini da istedim kendime beddua ediyorum yine olmuyo
6 yaşında demen saçma olmuş kaç yaşındasın sen güzel değilmisin ya hiçmi isteyenin yok
Babanın ki cahillik peygamber efendimiz kendi çağırmış vermiş kızını
guzelim hic yok ilk gelene evet dicem oyle bi durumdayim
Nerelisin
konya
Hm beni istemezsin sen ya
ben çok ettim ama bir şey değişmedi, yakın zamanda evlilik ilgili umudumu kestim
Niye etmesin canım biz erkekler tamam odunuz eyvallahta yani evlenmek isteyen vardır yani benim gibi yok istemem etmem diyen de dahi gerçekten uygun birini bulursak olmaz demez
Erkekler her yaşta bulabilir. kadinlarin çocuk dogurma yaşı olduğu için üzerinde baskı oluyor. ayrica erkekler görücüye çıkar kadın ise fark edilmeyi bekler. bu yüzden kadınların işi zordur
Ben birkaç kere dua ettim yalnızlığa maruz kaldım sanırım kabul oldu.
24 yaşındayım ne öpüştüm ne cinsel hayatım oldu.
Bu durumu arkadaşlarım Allah seni nasibine saklıyor diye değerlendiriyor.
Yaşayıp göreceğiz.
Hayırlısı neyse o olur zaten ama önce biriyle olmak lazım yoksa şıp diye yanına gelmez evleneceğin insan 😅
Bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar senden kaçar ve sana sınav olur. Nasip demeyi öğrenmeli insan
Allah'ım senin sevdiğin bir kadını benimle tanıştır YaRabbim
Ben dua etmiyorum gelen gelir içimden hayırlısı diliyorum
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Mutlaka dua eden vardır.
Yani çok zorlayacanki ya da terk edeceğini anlarsa ancak
Sürekli ediyorum şu ana kadar bir gelişme olmadı ama inşallah hayırlısı olur
İyi akşamlar...
Evlilik duası diye bisey mi var özellikle? Bilmiyorum da...
Ama hayırlı eş ver diye dualarda söylüyorum
Evlilik kolayda gönlüm gönlüne gönlü gönlüme diye dua ederdim
Türk kızı hariç hayırlı bir gelin nasip eyle ya Rab diye dua eden çok erkek var.
:D
Ben dua ediyorum şahsen.
Senin temel dert koca heralde?
evet
:))) hayat giç öyle değil
Evlenmek için eden erkeklerde vardır
bi zamanlar ettim da etmiyom
Evlenmek bana göre resmen kölelik 😁
Şu devirde evlenen erkek akıl tutulması yaşamıştır
Hayırlısı için dua ederim
Hayırlı bir eş için dua eden erkek vardır.
Ben ederim duamı
Hayırlı ise nasip et dedim
Erkekler çok aldatır ya
kendine güvenmeyen
Ben edıyorum
Neden etmeyelim
Şahsen ben de ediyorum
Eder ama benim aklıma başka dualar geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?