F b olarak başlayan ilişki aşka döner mi?

Gece kulübü tarzı bir yerde tanışık ili şkimiz başta sadece birl iktelik kafasındaydi daha sonra samimiyetimiz arttı iki arkadaş gibi konuşmaya dertlesmeye başladık ben ona o bana herşeyjnj anlattı ama sorun şuydu ki sevdiği biri varmış sürekli ondan bahsediyordu 3 yıl olmuşa ayrılalı onunla birlikte lik yasamamis ama buna rağmen unutamadığını söylüyordu birkaç kişiyle duygusal birşeyler hissetmek için kendimi zorladım ama olmadı dedi dönmeyeceğini bildiğim içinde ona sadık kalamadim ama eğer olurda içimde en Ufak bir umut belirirse her şeyi silerim dedi hatta bana da bu konuda sorun çıkarmamami söyledi ona karşı duygularım olduğunu anlamıştı yani neyse ben zaten başta hiç takmadim çünkü dediği gibi kızın asla donmiyecegini onunda zamanla unutacaguni sandım ama nolduysa kız bununla bir kez görüşmeyi kabul etmiş her şey böyle başladı o gün bana kıza alacağı çiçeği kolyeyi sectirdi tabi ben kıza aldığını bilmiyordum bunu öğrenince gururum kırıldı bir şekilde kıza ulaştım ve aramızdakileri anlattım tabi kızda bununla görüşmeyi tekrar kesti bu da bana düşman oldu o gün ilk kez onu öyle öfkeli gördüm günlerce görüsmedik bana çok kötü davrandı bu süreçte bu olaydan sonra bir kez bi rlikte olduk hem canımı çok yaktı hemde kayda alıp beni bununla tehdit etti bir nevi intikam almaya çalıştı ama böyle bir şey yapmadı. daha sonra ufak tefek birkaç olay daha şu an uzun süredir görüşmüyoruz bana olan güveninide kaybettim ama hala onu çok seviyorum ne yapicam bilmiyorum unutmak istiyorum ama unutamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yaşım 22
F b olarak başlayan ilişki aşka döner mi?