Sınıfta bi çocuk var beni erkeklerden kıskanır hep bakışlarından anlıyorum o gün ilişkilerden konu açıldı ben süründürmeyi severim dedim o da seninle asla görüşmezdim çünkü kıskandırmak için başkalarıyla konuşan 20 kişiyle flört eden kızları siliyorum direkt dedi sizce böyle bi muhabbete girmesi normal mi benimle? Ve hoşlanmıyor mu yani?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çocuk sana en doğru şeyleri söylemiş 20 erkekle flört etmek ne ve süründürmek 🙄 bir de kızlar daha erken olgunlaşır derler
Tamam da ben sadece süründürmeyi severim dedim kendi beni kıskanıyordu ya erkeklerle normal konuşunca falan onu da pat diye yapıştırdı araya ki bu onun problemi kimseyle flört de etmemiştim oysa.. neden bu kadar büyüttü ki? Hem ona mi kaldı bana yorum yapmak? Bide onu kıskandırmaya çalıştığımı ima etti..
Seni kıskanıyorsa sana karşı bir şeyleri var o zaman ama senin de "süründürmeyi seviyorum" demen çok saçma bir laf ve seven her zaman sevdiğini kıskanır
Peki şimdi böyle demesi hoslanmadigini mi gösteriyor? Böyle bi tepki vereceğini bilsem demezdim hiç öyle 🤭 bu arada takipten falan çıkardım onu yüzüme bile bakmadı görmezden geldi beni bende onu derste de ben tahtaya çıkınca dışarı çıktı ama sonlara doğru ben hocaya bi şeyler diyince gülümsemeye başladı falan
Senden hoşlanıyor bana da olmuştu kıza o kadar değer verdim ilgi verdim kız beni meğer oyalıyormuş bu ♿ haldeyim diye reddetti
Ay boş ver ya haketmemis sevgini ama işte hoslansa bence öyle demezdi.. yakınlaşmak yerine arayı açtı üstelik ödev için benimle eşleşebilecekken arkadaşıyla eşleşti son nokta oldu benim için
Hoşlanıyor işte çocuk senden sana mesaj atmaya çalışıyor
Şaka mı
Neresi şaka
Hoşlanan biri yapar mı böyle
Kıskanıyor ama
Ama seninle gorusmezdim falan demesi?
Gerçekleri söylüyor ne var ki bunda, hareketlerini beğenmiyor ve belli ediyor
Tamam da ben sadece süründürmeyi severim dedim kendi beni kıskanıyordu ya erkeklerle normal konuşunca falan onu da pat diye yapıştırdı araya ki bu onun problemi kimseyle flört de etmemiştim oysa.. neden bu kadar büyüttü ki? Hem ona mi kaldı bana yorum yapmak? Bide onu kıskandırmaya çalıştığımı ima etti..
Demek ki seni anlamamış ve yanlış düşünmüş hakkında bu yüzden en iyisi konuşmak gerekiyor eğer ondan hoşlanıyorsan yoksa boş ver gitsin ne düşünürse düşünsün umrunda olmasın
Onu takipten falan çıkardım ben yüzüme bakmadı hiç okulda bende onu görmezden geldim ben tahtaya çıkınca dışarı gitti falan ama dersin sonlarına doğru ben hocaya bi şeyler söylerken gülümsedi falan
Kendisi de garip ne istediği belli değil
Evet hoşlanmıyor senin gibi birini istemediğini demiş zaten
Baktı karşılık alamıyor 🤭
Egoist sin
Enerjini sevdim 😅
Ben sadece süründürmeyi severim dedim kendi beni kıskanıyordu ya erkeklerle normal konuşunca falan onu da pat diye yapıştırdı araya ki bu onun problemi kimseyle flört de etmemiştim oysa.. neden bu kadar büyüttü ki? Hem ona mi kaldı bana yorum yapmak? Bu durumda bana karşı hissi ne sence?
Yani ilginç sana karşı sevgi ya da öfke de olabilir
ya da geçmişindeki birinden kalma bir ön yargı
Onu takipten falan çıkardım ben yüzüme bakmadı hiç okulda bende onu görmezden geldim ben tahtaya çıkınca dışarı gitti falan ama dersin sonlarına doğru ben hocaya bi şeyler söylerken gülümsedi falan
Seviyor musun
Gibi gibi sence o seviyor mu..
Dediklerine göre sevmiyor
adamın senle ilgilendiği yok lafida vurmuş zaten
Neden böyle bi şey yapma gereği duysun ki? Bu ilgilendiğini gösteriyor
sanmıyorum son söylediği yetiyor her şey icin
İşte bak diyorum ki madem ilgisi yok neden bize bağladı konuyu?
onca kişiyle görüşürsen olmaz demiş adam birseye bağlamamış ki
Tamam da ben sadece süründürmeyi severim dedim kendi beni kıskanıyordu ya erkeklerle normal konuşunca falan onu da pat diye yapıştırdı araya ki bu onun problemi kimseyle flört de etmemiştim oysa.. neden bu kadar büyüttü ki? Hem ona mi kaldı bana yorum yapmak?
o yüzden bitirmiş ya
Yani artık hoşlanmıyor dimi?
aynen öyle olay bitmis
Sen 20 kişiyle flört mü ediyosun
Etmiyorum ama uydurdu bi yerinden
Canım seni kaşar olarak görüyor
Neden bi erkek böyle bi şey söyleme gereği duyar ki? Konu ben ve o değildik bile neden bu kadar alevlendi?
İçinde kalmışın
Yani hoşlanıyordu..
Ama hep sen başkalarıyla cilveleştin
Öyle bi şey yapmadım normal konuşsam bile kıskanç bakışlarını görüyordum hep kendisi öyle algılamış bide onu kıskandırmaya çalıştığımı düşünmüş bu daha komik..
Valla canım erkekler bu şeylere takılırlar fazla samimiyetin olmuş olabilir ya da o grubtan biriyle çıktın mı
Hayır çıkmadım flört de etmedim kimseyle normal konuştum sadece her seferinde kıskanç bakıyordu.. ben de onu takipten falan çıktım artık yüzüme bile bakmadı bu sefer
Sen şimdi ne istiyorsun tam olarak
Hissini anlamaya çalışıyordum ona göre davranacaktım
Bişey sorucam sana
Sor
yaş kaç 14 mü?
Evet sen? 11 mi?
anan seni parka götürsün
boş yapma
:) kaşar demiş sana
Öyle şeyler yaptığım yoktu ama artık ne kadar yanmışsa bi tarafları
:) boş ver ukalayı aman. erkek mi yok başka
Hani ben ve o ne alaka konuyu bize getirmesi? Ben de ona ben çok kişiyle flört ederim ama doğru kişiyi seçerim dedim bu da kapak