eşim sürekli göğsümde uyuyor, bazen göğüslerimin ikisini de açıyor. bazende tek bi göğsümü açıyo. düşünüyorum acaba bu adamın olması gerektiğinden daha çok mu sevgiye ihtiyacı var? sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Saçlarını severek uyut gün icindede sevgi göster ama hep öyle uyutma biraz ozlesin bir gün öyle bir gün normal uyut
saçlarını da seviyorum. artık nasıl huzur buluyosam saçlarını severken bende uyuya kalıyorum. çok güzel bir his ne yaptımda böyle bir kocaya düştüm bilmiyorum. ama iyi ki yani.
Tabi çok güzel bişe mutluluklar dilerim ama dediğim gibi ozlemesini sağla
teşekkürler. niye özlemediği zaman bir süre sonra öyle uyumaz mı
Çok alisirsa monotonluk gelir
Arada bir boş geçmek gerekir ki ozlesin
Bizide öyle uyutan olsa keşke 😍
anladım. allah isteyen herkese nasip etsin o zaman ne diyim.
Teşekkürler daha çok dua et :)
Huzur lazım
Yakin temas uyumayi cok seviyor demek ki ve goguste uyumak romantik bi olay herkrz sever siz de yatiyormusunuz gel gogusume koy kafani falan diyor mu
arada bende yatıyorum evet. Aşırı huzur veren bisey o göğsümde yatarken yasadigi huzuru sanki bnimle paylasiyormus gibi. tum dertlerimi unutuyorum.
Evet oyle huzur verici gercekten gogusune yatinca dertlesirmisiniz ya da biseyler analtir mi sana
Goguslerini acmasini anlamadim. ama cinselik icin mi aciyor opmek falan mi istiyor acaba
evet. annesinin hiç göstermediği sevgisini anlatıyo genelde o anlatırken ağlamaya başlıyorum zor bir durum. annesinin gostermedigi sevgisinin boslugunu tamamlamaya calisiyorum opuyorum sariliyorum sacini oksuyorum. hersey biraz dha iyi hissetsin diye.
bana diyo beni çok iyi hissettiriyosun. birbirimizi de seviyoruz tabiki en buyuk etken o acikcasi.
BBen de evliyim erkekler duygusal aninda esine sarilip uyumayi daha cok istiyor ve esinizi anliyorum ailesi ilgi gostermemis sanirim. sizden sevkat bekliyor bu sizin icin iyi aslinda sizi cok sever deger verir
aynen oyle. kiyamam ben ona zaten 🥰
Kiyma zaten ya erkeklere kiyilir mi kac yillik evlisiniz
5 aylık evliyiz
Himm dahs yenisiniz ne guzel yaa bol bol sarilin o sizin konunuzu da ceker hosuna gider o yuzden de gogusunuzu acip uyuyor dur
olabilir tabi açsın sorun yok sadece soğuk üşüyom hafif. o uyuyunca yorganı üste çekiyorum ztn sorun olmuyo.
Kocaniza sarilin usuyunce onun kollarinda isinirsiniz😊cok guzel duydu dimi evlilik
evet zaten mutluyduk ama evlenince daha da mutlu olduk. en onemlisi de esimin benden baska kimseyi gozu gormuyo. bnimde ondan baskasini tabi.
Evet o cok onli zaten ve guven de onli
Duzelttim
Ne guzel iste seni seviyo sarilip orada uyumak istiyo yani bu durum senin uykunu kisitlamiyosa mutluluguna bak belliki annelik eslik cocukluk tum duyguyu seninle yasamak icin cabaliyo
rahatsız etmiyo kısıtlamıyo beni ama sürekli orada yatınca böyle düşündüm. sabahta bi bakıyorum hiç yerini bozmamış aynı yerde yatıyo.
O zaman bi sorun yok sende saril misil misil uyu mumsutlu yuvanizin sansi bozulmasin
teşekkürler ☺️
Baskasinin gogsunde uyuyacagina birak senin gogsunde uyusun
bende oyle dusunuyorum zaten ☺️
🤣🤣🤣🤣
Akilli kadinsin
Göğüslerin büyüktür. Büyük göğüs buldukta uyumadık mı
Ablacım bize ne sizin fantezinizden nasıl uyursa uyusun
Belki de göğüslerinizi çok seviyor iri ve dolgun iseler bide
Anne şefkatine ihtiyaçı var
diyosun.
Göğüslerini tutarak mı yoksa emerek mi yatıyor. Başını da okşalıyormusun
bazen tutuyo bazen de sadece yatıyo
Emzir aşko bazen de ağlamasın sonra 😂
Güzel olur öyle uyumak
adam göğüslerini seviyor yumuşacık herhalde
Yok ya sevgiyle alakası yokadam meme düşkünü 😁
Bununnasil basardiniz sirrini banada verin
memeci ne sevgisi 🤪🤪
Bence memelerinsen zevk alıyor. Oynuyor mu?
Hoşuna gidiyor tabi mincikliyormu
hayır üstlerinde yatıp uyuyo sadece
Kokusundan zevk alıyor
Burdamusin
Bırak uyusun
Seviyor bu hayatı
Yastık gibi geliyor
Dolgun memeler için geçerli o 😄
Ablacım hep açık olunca üşümüyon mu
Kesinlikle
Erkeğine sevgi ver